Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!
Raspunsuri - Pagina 24
IONY_82 spune:
Astazi am fost la primul monitoraj si e totul bine
Maine merg sa fac electrocardiograma si intalnirea cu anestezistul
Sunt foarte emotionata cand vad cat de putin a ramas
Acum urmeaza sa scoatem motatele ptr Madutza 

fericita
36+ cu
Sara Andreea
AMR 3 sapt

lauriciu_25 spune:
ailed ,eu cred ca ar iesi si mai bun cu iaurt in loc de smantana...eu zic sa incerci...oricum eu am cumparat o smantana ce parea mai tarre iaurt decat smantana
ssi vegeta am pus eu asa ca mi place mie,nu era asa reteta
32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 ailed ,eu cred ca ar iesi si mai bun cu iaurt in loc de smantana...eu zic sa incerci...oricum eu am cumparat o smantana ce parea mai tarre iaurt decat smantana ![]() ssi vegeta am pus eu asa ca mi place mie,nu era asa reteta 32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 8 SAPTAMANI |
dupa ce ma intorc de la spital o fac asa ca premiu...

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
31+cu dodoloatza frumoasa
AMR 7 saptamani
69/11
ailed_dota spune:
eu ma duc la nani

somnic pufos

si miki spun o rugaciune pt tine sa fie bine...
stai cuminte... daca era sa fie grav continua sangerarea...
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
31+cu dodoloatza frumoasa
AMR 7 saptamani
69/11
IONY_82 spune:
Va pupacesc pe toate

noapte buna, vise placute

somn pufos
nu ma uitati cu parola, va rog
fericita
36+ cu
Sara Andreea
AMR 3 sapt

lauriciu_25 spune:
iony,o sa incerc sa o trimit eu,dar nu promit nimic ca nu am mai trimis mesaj privat pana acum..![]()
miki,si eu zic ca daca nu mai sangerezi,e un semn bun,dar in cazul in care mai sunt probleme de genul suna ti doctorul,ca sa stai tu linistita...nu stiu ce sa ti zic altceva,ca nu am pic de experienta,insa tin pumnii sa fie totul ok

noapte buna dragile mele si somnik pufos

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
IONY_82 spune:
Saru'mana Lauriciu, am primit 

Oare Strumfi ce o face?? inca e ocupata cu musafirii.
ne lipsesti, asa ca intra si mai spune-ne ceva frumos cum stii tu sa povestesti

noapte buna

fericita
36+ cu
Sara Andreea
AMR 3 sapt

simonacip spune:
Mda...mey fetelor, chiar nu va inteleg...eu pur si simplu nu intervin in discutii care nu ma intereseaza,de ce trebuie sa cream subiecte, serios acum???
Pisuc, depinde f mult de organismul fiecareia, tu spui ca dupa nastere dam jos si aia e...nu e chiar asa, cand te trezesti ca ai 7-8 kg in plus, burta deformata, alaptezi si nu poti tine regim...situatia se schimba iti spun sincer din 2 experientze avute. Mie mi-esti tare daga si nu vreau sa polemizez aici, dar cand ai un background in fata altfel vezi problema...Miki dupa cum spune si ea le-a pierdut imediat, nu au marcat-o, dar Lavi a avut vreo 20 d ekg de dat jos...gandeste-te cum e...Eu zic sa fim mai empatice ca pentru fiecare problemele ei sunt cele mai mari..stiti cum se spune
Lavi
sper sa nu te afecteze chiar orice vorba, te rog din suflet
Nici Pisuc nu cred ca a facut-o cu intentie rea.
Anaxena
, ma bucur ca bb e grasunel si bine si-mi pare rau ca nu ai gasit un combinezon..chiar asa au disparut toate?..Sper sa te mai odihnesti si tu putin, poate isi revine colul...macar 2-3 saptamani si esti in regula.
Miki, sper sa nu fie nimic grav. Tin pumnii.Incearca sa stai cumintica si sa ne aduci vesti bune! Cand ma gandesc ca nici hainutzele nu le ai cu tine..ooofDar sper sa nu fie cazul acum pt ele.
Scrish, esti foarte bine cu kgmele. La nastere pierzi 7-8 poate si mai bine...depinde...Restl incet ncet, depinde ia de organismul tau, dar cred ca nu vei avea probeme pentru ca esti slabutza din fire.
Madutza, nu descuraja cu olitza, primele zile e mai greu pentru ca trebuie si tu si el sa va obisnuiti cu noua situatie. Dar apoi va fi suuuper!
Cami, bafta multa la testul de tolerantza la glucoza!! Sa iasa cum trebuie,sa scapid e un stres!
Lauriciu suna f bine reteta, am s-o incerc si eu!
iar ailed scumpa, ma bucur ca ai o reteta noua... Te admir cum rezisti cu restrictiile astea.
Iony, felicitari pentru monitorizaj, sa fie totul in regula pana la capat!
Ina, ai o burtica grozava. In rest esti f slaba, arati bine!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
viss spune:
buna dimineata!
- off, iar ne ciondanim? acum cand au inceput sa apara bebeii? oricum indiferent de subiect, eu una consider ca neintratul pe forum, sau intratul mai rar nu e o solutie.sau ar putea fi ultima. e ca si cum nu vrei sa mai vb cu cineva din familie, intorci spatele doar ca a spus ceva care te-a suparat.yasmi- tu stii bine ca si eu m-am luat acum cateva luni de bucatica asta de subiect cu kg,ptr ca la un moment dat ocupa pagini intregi.. dar asta nu insemna ca doream ca tu sa nu mai intri, sau ca ma deranjai.din contra postarile fiecareia au farmecul lor, si utilitatea.mie una mi-ai virat si alte postari foarte utile, inafara de cele cu kg,pe care asa cum tu te-ai prins bine- eu nu le mai citesc de mult,sar randurile, tot textul, toata pagina
chiar pisuc a spus-o asa frumos, nu ca mine atunci, care sunt mai din topor, a scris doar 2 randuri, eu atunci fragmente intregi..si oricum noi intram mai rar,deci clar nu are cum sa ne deranjeze conversatiile mai lungi, aproape online, persistente pe orice tema ar fi ele, si noi nu am fi in ton cu ele
- acum eu ce sa zic, cred ca si pisuc are dreptul la o parere. dc tu, sau eu, sau altcineva dc aude o parere cu care nu e de acord, vine imediat cu replica- eu o sa intru mai rar sau deloc, impui direct sau indirect acelei persoane sau alteia sa nu-si mai zica parerea atunci cand ea nu e conform subiectului, zicandu-si ca ..strica atmosfera, sau mai rau creeaza ruperi de forum, ceea ce nu-si doreste nimeni.
-m-a intrebat cineva ieri cate kg am luat pana acum.habar n-am
n-am tinut niciodata cantar in casa, dr. nu m-a cantarit de mult,si replica mea a fost- nu stiu, dar uite in schimb ce burta frumoasa am
ma duc sa ma pozez de 32 sapt. si revin
32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 4 SAPT.
viss spune:
lalaely- tu intrebai de miscarile lui bebe? mai rare, lente? pai, eu am tot povestit, si repet- ai mei sunt contrar cartii: adica dc eu stau- stau si ei, dc eu ma misc se misca si ei.in masina le place, sa primesc sau sa fac vizite- ma surescit vorbind,povestind, razand, iar ei fac valuri, dau suturi..dc dorm si sunt linistita, la tv, de-abea ii simt
iar 1-2 zile la 1 sapt/2 au perioade de liniste..se simt miscari lente,rare, ca apoi sa dea din nou suturi..
- roxy- tu ma intrebai dc mai pot.ei bine,ieri seara simteam ca nu mai pot
dar am aranjat o camera, cu dulap haine, in lata- dulap carti,actele puse in ordine,si toata bucataria.mi-au ramas lucrurile care treb duse la magazie,puse sub pat sau pe sifonier.oricum a fost rapida mutarea, dar cam cu rupere de sale
pemine in perioada asta singurullucru care ma deranjeaza este durerea de coloana- "sale", chiar cand stau in fund.concluzia bebicii cresc frumos, nu?
ieri am fost sa fac baie-dus cu sotul, ca sa faca el aburi intai in baie- s-o incalzeasca, apoi eu m-am spalat pe cap- deci am stat aplecata, in genunchi, si pe corp. a fost atat de obositor, gafaiam,ma durea coloana, incat dupa ce am iesit mi s-a facut rau, greata, apoi am varsat
asa ca am decis ca baie fara el in preajma nu mai fac clar de acum incolo![]()
32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 4 SAPT.