Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

iony, cu aspirina 50 mg au iesit bine aptv si pai-ul data trecuta, dar ma intreb pana cand avem voie saluam aspirina?

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

mie mi-a sous medicul sa opresc aspirina si injectiile cu 2 saptamani inainte de DPN

fericita 36+ cu Sara Andreea
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

miki tu nu ai hemoroizi , nu?

AMR 7 saptamani
69/11

nu, nici vorba..

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Citat:

iony, cu aspirina 50 mg au iesit bine aptv si pai-ul data trecuta, dar ma intreb pana cand avem voie saluam aspirina?

AMR 7 saptamani
69/11

mie mi-a sous medicul sa opresc aspirina si injectiile cu 2 saptamani inainte de DPN

AMR 3 sapt

tu nasti normal? eu fac cezariana... cu 2 sapt inainte de dpn deci pb ca de pe la 1 martie o sa le opresc si eu...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

off..cred ca am incurcat-o
fetele cu experienta, ce inseamna sangerari acum la 36 de sapt ? am observat cand ma stergeam dupa pipi cateva firicele de sange rosu aprins..f putin cantitativ..la 30 min am fost iar la pipi si nimic, nici urma..
dureri am de vreo cateva zile..ieri mai rau, azi binisor doar dureri ca la ciclu..si bebita f f agitata..
sunt f panicata, n-am inca 36 implinite, abia am intrat..si parca mandreac spunea ca eliasul nu primeste pana in 36 sapt..oare ce ma fac ?
nici bagaj n-am si nici lucrurile lui bebita si nici nu le am aici la mine, sunt departe depozitate..
oare mai e cineva pe fir acum ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

desi nu am experienta imi permit sa-ti spun parerea mea
cred ca incepi sa pierzi din dopul gelatinos
ai grija de tine si daca mai ai dureri ar fi bine sa-ti suni medicul sa nu stai asa
sa ne tii la curent

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

miki suna pe dr.... better save than sorry...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

cand ma gandesc la bagaj... eu nu am luat nimic nimic...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

ailed, imi pare tae rau ca nu am vazut mesajul mai devreme,dar m am dus la cartofi,iti dau acum retea:eu am pus 7 oua si 1 kg si vreo 200 de cartofi la iert,pe urma iam taiat rondele si cartofiorii si ouale si am pus un pic de margarina pe fundul tavei si apoi un rand de rondele de cartofi,un rand de rondele de oua,am ras cascaval ca sa i acopere,sare piper,nu mult,si smatana cat sa i acopere,apoi aceeasi operatiune am fcaut si ultimul rand trbuie sa fie neaparat de cartofi,aici am adaugat si un pic de vegeta,apoi iar cascaval ras si pe deasupra am pus un sos facut dintr un ou amestecat cu smantana si iaurt cat sa acopere toata suprafata...sper sa iasa buna,inca nu am scoso din cuptor...aaa si o pui la cuptor pana se rumeneste deasupra...un mare si scuza intarzierea

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Delia, eu as vrea sa nasc natural
Maine am intalnire si cu anestezistul si voi vedea si parerea lui
Daca mi se recomanda sa fac cezariana asta e, important e ca buburuza sa fie sanatoasa

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

ailed, imi pare tae rau ca nu am vazut mesajul mai devreme,dar m am dus la cartofi,iti dau acum retea:eu am pus 7 oua si 1 kg si vreo 200 de cartofi la iert,pe urma iam taiat rondele si cartofiorii si ouale si am pus un pic de margarina pe fundul tavei si apoi un rand de rondele de cartofi,un rand de rondele de oua,am ras cascaval ca sa i acopere,sare piper,nu mult,si smatana cat sa i acopere,apoi aceeasi operatiune am fcaut si ultimul rand trbuie sa fie neaparat de cartofi,aici am adaugat si un pic de vegeta,apoi iar cascaval ras si pe deasupra am pus un sos facut dintr un ou amestecat cu smantana si iaurt cat sa acopere toata suprafata...sper sa iasa buna,inca nu am scoso din cuptor...aaa si o pui la cuptor pana se rumeneste deasupra...un mare si scuza intarzierea

32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI

o copiez acum... eu n-am sa pun vegeta ca are zahar dar in rest cred ca merge.. oare pot sa inlocuiesc smantana cu iaurt?

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

e funny ca retetele de pe forum le intitulez si cu numele fetelor de unde le am

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput