Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Ralu
te rog daca ai timp trimite-mi si mie nr paragrafului din CCM.
multumesc

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza si cum se stabilesc cele 6 saptamani care se platesc 100 %??

Ca eu intelesesem ca doar daca esti internata cumva primesti 100 %.

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Lalely, trebuie sa faci o cerere pe care sa o depui la HR impreuna cu adeverinta de concendiu prenatal.
Asta stipuleaza contractul colectiv de munca la nivel national:
"(1) Īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o
anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care
are dreptul.
(2) Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de
munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni.
(3) Diferen#355;ele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii."

Vad ca au mai raspuns si fetele. Acum nu o sa iei chiar 100% din brut, se scad impozitele. E o schema de calcul mai complicata. Ceva de genul pt cei 85% se plateste contributia la sanatate raportata la salariul minim pe economie iar pentru diferenta pana la 100% se platesc ceva mai multe contributii ... nu stiu exact.

Mother to be 34+ Vlad

AMR 4 saptamani

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu se gandeste deloc la binele tau, sotul tau.

ce-s alea batoane proteice? cum sunt? eu stiam ca nu sunt sanatoase.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Oau deja s-a dat startul la fluturasi?!!!!!

Felicitari Alina.n si bun venit bebe Alex Refacere rapida si un bebe mancacios si sanatos

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 32+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cris, felicitari pentru vestile bune de la eco!
Yasmi, eu de cand m-am trezit, dupa somnul de pranz cu Andrei, nu ma mai opresc din mancat mini-tarte cu fructe si napolitana de casa, din aia cu zahar ars si nuca. Parca m-am tampit, iar napolitana imi da asa niste arsuri...
Nush ce sa ma mai fac cu dulciurile astea, ca imi vine sa ma duc in lume.

Va pe toate, burtici!

Ma intind putin ca M isi face de cap. In curand o sa-mi disloce coastele. E ceva de speriat.

Anaxenaaa, sper ca nu te-a suparat dr. Haide cu vesti bune!

Mamica fluturasului Andrei si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

Ralu
te rog daca ai timp trimite-mi si mie nr paragrafului din CCM.
multumesc

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza si cum se stabilesc cele 6 saptamani care se platesc 100 %??

Ca eu intelesesem ca doar daca esti internata cumva primesti 100 %.

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Lalely, trebuie sa faci o cerere pe care sa o depui la HR impreuna cu adeverinta de concendiu prenatal.
Asta stipuleaza contractul colectiv de munca la nivel national:
"(1) Īn cazul īn care salariata se afl#259; īn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o
anumit#259; perioad#259;, diferen#355;a dintre salariul de baz#259; individual avut #351;i indemniza#355;ia legal#259; la care
are dreptul.
(2) Perioada pe durata c#259;reia se acord#259; compensarea va fi stabilit#259; prin contractele colective de
munc#259; la nivel de unitate, dar nu mai pu#355;in de 6 s#259;pt#259;māni.
(3) Diferen#355;ele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii."

Vad ca au mai raspuns si fetele. Acum nu o sa iei chiar 100% din brut, se scad impozitele. E o schema de calcul mai complicata. Ceva de genul pt cei 85% se plateste contributia la sanatate raportata la salariul minim pe economie iar pentru diferenta pana la 100% se platesc ceva mai multe contributii ... nu stiu exact.

Mother to be 34+ Vlad

AMR 4 saptamani

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Eu in cererea facuta de mine dupa modelul de www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/4/Compensatie 15 din brut.html" target="_blank">AICI am citat Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2011-2014, Art. 66, pentru ca am intrat in prenatal in 2011. Am avut ceva emotii pentru ca nu stiu daca contractul asta a fost publicat inca in monitorul oficial. Daca zic ceva cei de la HR poti sa pui contractul vechi, cel pt. 2007-2010 care se prelungeste automat pana intra in vigoare contractul nou negociat. Gasesti pe net contractele de downloadat.

Si www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/3/Salariu mediu unitate nastere.html" target="_blank">AICI gasesti detalii despre salariul mediu pe unitate la nastere. In firmele private de obicei se acorda. Pentru bugetari nu stiu exact care este regula, unii primesc, unii nu nu din ce am mai auzit / citit.

Mother to be 34+ Vlad

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Stefy...eu nu am apucat sa imi trec nr de tel in lista...ca sincer iti sp am si uitat cum si unde...dar, iti pot trimite PM cu nr meu si ma poti anunta indiferent de zi, ora.
Ma bucur ca ai rezolvat cu acele aparatori...si eu tot la IKEA trebuie sa ajung pt ele.

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

pupicuti dulcisi multam....
cu aparatorile am rezolvat-o in parte..eu voiam albe ...madutza (cred)ne-a aratat unele ff dragute luate de la ikea(aveau o dungulita fff subtire rosie)...dar nu am gasit asa ca am luat din alt magazin ceva cu mult roz

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

hai ca am mai bagat o felie cu unt si dulceata

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

hai ca am mai bagat o felie cu unt si dulceata

AMR 3 sapt!!!

ce bun o fi!
am papat dulceata de prune facuta fara zahar(mi-a dat voie dr.), dar nu e ca aia cu zahar...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, happiness

roxy da, am niste vise de nu se poate :))) imi place sa cred ca e bebe care ma linisteste, oricum, ma bucur ca nu visez prostii...visul tau insa e mai real decat al meu sunt convinsa ca o sa ne curga lapte din sani :)))

anaxena, te asteptam cu vesti!! nu ne mai tine pe jar!!

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

anaxena o fi la shopping pt bb acum

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput