Super oferte!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Citat:
citat din mesajul lui ramiris
Probabil, la mine erau de extras toti 4 molarii de minte (pe cei de jos ii am plombati si cei de sus sunt inca ok -stiu ca la un moment dat o sa trebuiasca scosi dar acum sunt inca ok), de pus un implant (de asta stiam dar nu e o urgenta), de schimbat cam toate plombele existente pentru ca "se vedeau carii" sub ele. Restul "cariilor" erau ba la baza dintelui acoperite de gingie ba intre doi dinti. Cred ca ar fi avut de lucru la mine lejer cateva luni de zile. N-am numarat "cariile" dar cred ca m-as tavali de durere daca as avea pe bune tragedia descrisa in gura.

Probabil am eu fata de credula...

Cumva plombele care trebuiau schimbate erau din amalgam ? Pt ca eu am fost la dentista mea si totul era ok, stateam linistita, pe urma am fost peste vreun an la doua dentiste diferite (cu vreo 30 de ani mai tinere) si amandoua mi-au spus acelasi lucru: aveam gura facuta PRAF, toate plombele din amalgam trebuiau schimbate pt ca sub ele lucrasera cariile ... De la prima am plecat foarte ofuscata, crezand ca si tine ca vrea doar sa-mi ia banii si sa ma castige de clienta, dar deja cand mi-a spus si a doua ... si mi-a mai si dovedit cu radiografii ... treaba a devenit serioasa ! A avut de lucru 1 an la dintii mei, si vreo 3 i-am pierdut din cauza ca am venit prea tarziu !

Asa ca poate n-ar strica, pt linistea ta, sa mai afli o parere de la un dentist bun, ca sa stii exact cum stai ...

Am si plombe de amalgam si de compozit, nu numai dupa cele de amalgam se ascundeau "tragedii".
Am parerea a doi stomatologi care m-au controlat recent: unul (tanar) de la clinica care vine la pachet cu abonamentul la Medicover si unde ma duc de 2x pe an pentru control si detartraj si a doua stomatoloaga la care ne tratam in mod curent eu si familia mea si pe care o preferam pentru ca trateaza si copii, are mana usoara, preturi decente si e foarte aproape de casa. Si stomatoloaga noastra e tanara, intre 35 si 40 ani. Cand a fost nevoie sa-mi inlocuiasca o plomba mi-a spus si am facut-o nu i-am pus niciodata cuvantul la indoiala. Si nici nu cred ca o s-o fac curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mie mi se par niste chestii de aruncat banii. Serviciile sunt in general foarte slabe, te amana de cateva ori pana reusesti sa ajungi , iar cand ajungi nu iti face oricum ce scrie pe voucher. Cel putin mie asa mi s-a intamplat la majoritatea . In plus nu te poti baza daca ai un anumit eveniment si vrei coafor de ex la o data anume. Pe mine de fiecare data m-au reprogramat, de cate cel putin 2 sau 3 ori. Si te trateaza de cat platesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AndraP_87

Citat:

Scriam de un voucher pentru o sedinta de albir dinti la stomatolog si de dezamagirea mea in urma ei, rezultatul fiind practic imperceptibil. (cab. dr. Leahu, in spatele pietei Floreasca)

Am inceput sa inteleg si de ce. "Sedinta" de albire la oferta a presupus aplicarea gelului si expunerea la lampa o singura data (15 min in total) in timp ce am inteles de la colege care si-au facut sedinta platita integral ca au trecut prin secventa gel+lampa ultaviolete de 5 ori. Deci practic sedinta "la oferta" pe care am cumparat-o reprezinta a cincea parte dintr-o sedinta la pret integral nu doar ca pret ci si ca tratament efectiv aplicat.
Nu prea am inteles care era obicetivul cabinetului? Sa atraga clienti noi incantanti de ... efectul aproape inexistent al tratamentului "redus" din toate punctele de vedere?
Sau probabil ca multi au venit sa-si trateze ulterior "problemele" gasite la consultatia gratuita. Probleme care la mine nu existau cu doua zile in urma cand mi-am facut controlul bi-anual si detartrajul in alta parte.

Doamne fereste!
Si daca e cineva care nu merge inainte intr-un loc serios si sa stie PE BUNE daca are vreo problema cu dintii sau nu ce pateste?
Se apuca narozii si frezeaza dinti sanatosi???

Probabil, la mine erau de extras toti 4 molarii de minte (pe cei de jos ii am plombati si cei de sus sunt inca ok -stiu ca la un moment dat o sa trebuiasca scosi dar acum sunt inca ok), de pus un implant (de asta stiam dar nu e o urgenta), de schimbat cam toate plombele existente pentru ca "se vedeau carii" sub ele. Restul "cariilor" erau ba la baza dintelui acoperite de gingie ba intre doi dinti. Cred ca ar fi avut de lucru la mine lejer cateva luni de zile. N-am numarat "cariile" dar cred ca m-as tavali de durere daca as avea pe bune tragedia descrisa in gura.

din cate stiu poti da in judecata astfel de persoane care isi pacalesc clientii sa faca tratamente de care nu au nevoie.

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui AndraP_87

Citat:

Scriam de un voucher pentru o sedinta de albir dinti la stomatolog si de dezamagirea mea in urma ei, rezultatul fiind practic imperceptibil. (cab. dr. Leahu, in spatele pietei Floreasca)

Am inceput sa inteleg si de ce. "Sedinta" de albire la oferta a presupus aplicarea gelului si expunerea la lampa o singura data (15 min in total) in timp ce am inteles de la colege care si-au facut sedinta platita integral ca au trecut prin secventa gel+lampa ultaviolete de 5 ori. Deci practic sedinta "la oferta" pe care am cumparat-o reprezinta a cincea parte dintr-o sedinta la pret integral nu doar ca pret ci si ca tratament efectiv aplicat.
Nu prea am inteles care era obicetivul cabinetului? Sa atraga clienti noi incantanti de ... efectul aproape inexistent al tratamentului "redus" din toate punctele de vedere?
Sau probabil ca multi au venit sa-si trateze ulterior "problemele" gasite la consultatia gratuita. Probleme care la mine nu existau cu doua zile in urma cand mi-am facut controlul bi-anual si detartrajul in alta parte.

Doamne fereste!
Si daca e cineva care nu merge inainte intr-un loc serios si sa stie PE BUNE daca are vreo problema cu dintii sau nu ce pateste?
Se apuca narozii si frezeaza dinti sanatosi???

din cate stiu poti da in judecata astfel de persoane care isi pacalesc clientii sa faca tratamente de care nu au nevoie.

22+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Ar fi o aventura sa fac asta in Romania. Chiar imi imaginez cum m-ar privi un judecator, ca sa nu mai spun ca ar dura probabil ani pana cand s-ar da o sentinta.
Cred ca si expunerea situatiei judecatii potentialilor viitori cleinti e un fel de pedeapsa.
Asa cum spuneam, nu stiu ce a urmarit cabinetul respectiv prin actiunea asta pentru ca serviciul a fost incomplet si prost facut, fara rezultate iar falsa diagnosticare in cazul meu nu si-a atins obiectivul.
Prin promotia in sine cabinetul si-a facut un deserviciu considerand ca este suficient ca cineva sa-ti treaca pragul ca sa-l "prinzi" de client. Se pare ca este nevoie de mult mai mult decat atat. Mijloacele mai putin oneste si jumatatile de masura (in cauzl de fata cincimile de tratament) nu ajuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, pentru noi e bine. Mai invata si furnizorii de servicii cum sa se poarte cu noi. Ca sunt destui care presteaza servicii proaste si te trateaza cu fundul si daca te duci la pret intreg nu numai la ofertele astea. Asa ca tot e bine, nu azi, nu maine, dar in viitorul nu foarte indepartat poate invata si ei putin.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput