MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Fetelor am cam dat-o in bara astazi, am mancat asa :
MD: O PORTO
P: Ciorba de perisoare(am uitat complet de orez, bine ca nu am mancat-o pe toata) si 2 mici cu usturoi cu maioneza(nu stiu daca avem voie dar miroseau foarte bine) asa ca nu ma mai mir daca vad luni pe cantar 64 kg.
Andanii ai dreptate ca si eu cand m-am cantarit acum am fost dezamagita, din cauza asta am si dat-o in bara cu ciorba.
Sunt o .

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai, mai Alexa, ca e cantarul/bateria de vina.

Micii sunt ok daca nu i-ai mancat cu paine.

Somleac, eu nu am lasat quinoa la inmuiat.
Am aplicat acelasi procedeu ca la orez. Executat ardei umpluti si sarmale cu quinoa.
Si da, sunt boabe mici, cam asa:
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Quinoa.jpg

Eu perisoarele le fac fara orez, orezul il pun separat in ciorba ca sa nu il mananc.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Hai, mai Alexa, ca e cantarul/bateria de vina.

Micii sunt ok daca nu i-ai mancat cu paine.

Somleac, eu nu am lasat quinoa la inmuiat.
Am aplicat acelasi procedeu ca la orez. Executat ardei umpluti si sarmale cu quinoa.
Si da, sunt boabe mici, cam asa:
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Quinoa.jpg

Eu perisoarele le fac fara orez, orezul il pun separat in ciorba ca sa nu il mananc.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor si a Ancai

Buna CGE,
Nu i-am mancat cu paine, macar atata lucru stiu si eu.Sper sa fie cantarul de vina.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ardeii mei sunt in oala. Abia astept ziua de maine, sper sa ma abtin in seara asta

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

somlec abea astept io sa ii mananci sa vad ce impresii ai la adresa lor

meniu meu azi:
Md: lapte cu fulgi
G: capucino si un morcov
P: 1 ardei (umplut puisorule
G: mar
C:salata de fructe(banana, 2 porto(una mica mica si una mijlocie), 2 pere , 1kiwi si niste afine)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya,ce ma bucur sa te "vad" . Dar mai des as vrea. Eu am acum seminte de lucerna,de broccoli parca si grau.

Alexa,dar ce baterii asa speciale sunt de nu gasesti? Eu as cauta baterii decat sa investesc intr-un alt cantar.

Somleac,sper sa iti placa. Si eu am vazut de vreo doua zile quinoa neagra dar e scumpa rau.

Brandu, pui pe tine ce fata cuminte te-ai facut .Musai sa slabesti.

Ninha, Cata,in voi imi era speranta cu germinatul.Unde sunteti? Va mai dau ragaz o saptamana, adica saptamana viitoare cand sunt in concediu. Apoi vreau sa stiu tot din fir in par.

Mergem 4 zile la Budapesta la Ramada Aquaworld

In alta ordine de idei,desi buna " inghetata" de banane,nu o mai prestez curand pt ca mi-a stricat blenderul. Desi e un Moulinex bun pe care il am de trei ani .L-am dus la reparat sa vedem daca se mai poate face ceva. Sunt prea tari bananele inghetate si a cedat nervos la a doua tura de inghetata

Meniu azi:
MD: racituri si wassa
P: supa de rosii cu galuste
C: piept de pui la gratar cu sos de lamaie si capere si legume mexicane
G: portocale

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Iata ce spune Monti despre carne

"Īn afara; faptului ca; e bine sa; luati peste daca aveti de ales, selectionati dintre carnuri pe cele care sunt mai putin grase, astfel īncāt sa limitati la minim consumul grasimilor saturate. Vita, oaia si porcul sunt carnuri mai grase (calul si vitelul mai putin). Pasarile le sunt deci superioare īn aceasta privinta. De asemenea fileurile de gāsca (magrets) nu contin decāt putine grasimi saturate, caci contin grasimi nesaturate (cele bune), pe care numai carnea de pasare se poate lauda ca le are."

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, eu doar vreau sa ajut... urasc sa ma contrazic si sa-mi justific orice propozitie.
Tot ceea ce stiu este ca nimeni nu incurajeaza in cure de slabire consumul carnii de porc.
Eu am ajuns la concluzia ca mancand porc nu slabesc nici un gram ... o spun din experienta personala.
Carnea de porc indiferent cat de slaba o vedem (nu ma gandeam la cea cu grasime) cotletul de exemplu care e numai muschi are in compozitia lui grasime (pentru test puneti la fiert sa vedeti ce grasime iese din ea)

Gata , am spus tot ... parerea mea

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fete monti

ANDANII ,PUISORULE si io vreau .... sa intru mai des pe la voi dar am o perioda mai aglomerata si sunt mai tot timpul pe fuga..

si cum in tot raul e si un bine dimineata m-am cantarit [m-am simtit usurica zilele astea] ..asa de bine mi-a aratat ..sunt super incantata

musai sa fac si io inghetata asta de banane ca prea mi-ati facut capu' calendar si gura izvor nesecat ..da' chiar asa beton sunt bananele ..ca si io tot moulinex am da' mai batran ca al PUISORULUI si inca nu as vrea sa il schimb ?

pe azi asa
  • md-fructe-1 mar,3 portocale si vreo 4 kiwi -potrivit de mari si impartite frateste pe parcursul diminetii pana la ora 12
  • p-ficatei de pui cu ceapa multa la cuptor-tocanita cred ca-i zice ,nu-i stiu exact numele
  • c-carnaciori de casa cu un ou fiert si muraturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

nici pe mine nu ma ajuta carnea la slabit ..la mine din cauza ca ma constipa
din cauza asta cred ca dau mai repede jos kg. vara,pt, ca mancam mai multe legume si mai putina carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Parerea mea
Maya draga mea , eu in locul tau as schimba micul dejun cu cina ... la cina e foarte greu ceea ce ti-ai propus , oul nu prea e indicat sa il mancam seara sub nici o forma , si carnaciorii la fel.
Mai bine ai manca seara fructele si micul dejun mai consistent

andanii

Mergi la inceput