MONTIGNAC (154) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 2
brindusik spune:
alexa 1.ouale alea le-am mancat ca simtema nev sa mananc ou, si toata dimineata mi-o fost greata ca is obisnuita dimi sa mananc lapte cu fulgi(200cal)
2. ardeiul ala a fost mare...adik nush ca ce sa spun ca e,..de marimea unei cani de 200ml(si e umplut cu carne si quinoa care astea is proteine ambele) si pus si deasupra o lingura de iaurt gras(500cal-sau mai mult nush sigur
3. salata de fructe..well salata ma chinui la ea 45 de minute s-o mananc(portocala, mar(mare), kiwi, para verde(mare), banana, si afine)..per total cred(vreo 350)
si asa am mancat io macar 1000calorii +para si morcovu si cioco dintre mese
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
valentinag spune:
Buna rau Cristina
Calesti carnea in ulei, cand e rumenita pe toate partile o scoti, pui acolo o ceapa mica tocata, o calesti, pui carnea inapoi, sare piper si pui o cutie/sticla de bere!O bere buna, sa nu fie foarte amara!Lasi pana scade berea si e gata!Daca faceti cu carne de porc, sau vita, sau ceva mai tare, pui 2 cutii de bere, sa aiba timp sa se fragezeasca!
Noua ne plac, sunt foarte bune, carnea se fragezeste bine.Merg cu o salata verde si piure, plus o bere langaFa-le, n-ai sa regreti!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alexa1986 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Buna rau Cristina Calesti carnea in ulei, cand e rumenita pe toate partile o scoti, pui acolo o ceapa mica tocata, o calesti, pui carnea inapoi, sare piper si pui o cutie/sticla de bere!O bere buna, sa nu fie foarte amara!Lasi pana scade berea si e gata!Daca faceti cu carne de porc, sau vita, sau ceva mai tare, pui 2 cutii de bere, sa aiba timp sa se fragezeasca! Noua ne plac, sunt foarte bune, carnea se fragezeste bine.Merg cu o salata verde si piure, plus o bere langaFa-le, n-ai sa regreti! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Valentina dar noi nu avem voie piure nu?
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
valentinag spune:
Noi nu, dar merg bine langa piure!Noi doar salata langa!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alexa1986 spune:
O sa prestez aceasta reteta asta seara, maine vin cu detalii.
Multumesc Valentina, apropo eu incerc sa ma feresc cat pot de mult de prajeli.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
Somleac spune:
da bere avem voie? Ca parca nenea monti era si impotriva ei. sau acu ca a murit ne facem de cap?
Bey raspundeti si la grasa/pofticioasa cu acte in regula unde se gaseste quinoa. Sau vreti sa ma infiintez la usa voastra sa -mi stingeti poftele.
Puisorul cu intrebarea ta m-ai lovit exact unde doare mai tare. La cantar adica. Declar +10 kg pana la aceasta data. Nu stiu cate or mai fi pana la final, dar oricum cele mai multe le-am pus atunci in prima perioada cand din cauza greturilor si arsurilor am mancat intr-una numai fainoase.
Andanii sa nu mai stii tu ca eu o sa am fetita. Asta e rusine mare.
Eu de cateva zile sunt ca o vaca pe pasune. Bag salata verde ( de toate felurile ce exista la noi) cu scoici afumate si lamaie, un castron maaaare /zi. Abia astept sa ajung acasa de la lucru sa purced iarasi la pascut.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
puisorul spune:
Somleac,imi aduci aminte de mine . Am pus in sarcina 20 de kg, am lasat la maternitate 10,iar cu 10 m-am muncit alaturi de voi sa le dau jos. La urmatoarea mi-am propus sa nu pun mai mult de 10 dar cine stie cum o fi.
Quinoa gasesti doar la magazinele bio sau pe net.
Brandu, e bunuta budinca dar cu fructe musai. Mai am o portie in seara asta si va fi cu fructe de padure. Era sa lesin cand am citit ca tot pranzul tau a fost un ardei, dar mi-a revenit inima la loc cand am inteles ca era un ardei umplut nu gol
Ieri mi-am luat borcan pt germinat seminte asa ca astept cunoscatoarele cu detalii.In mare am citit pe net ce si cum dar nu strica niste detalii in plus: unde ati tinut borcanul(cald,intuneric,etc), borcanul se tine cu gura in jos sau vertical?
Meniu azi:
MD: lipie cu zacusca de ciuperci
Gustare: biscuiti de secara
P: lipie cu hummus,salata verde,ridiche neagra si masline
C: cartofi la cuptor(in pielea goala)
Meniu de faza 3,vorba lui Monn
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
cge spune:
Valentina, merci de reteta.
Eu as zice ca e Monti, ca nu bem berea, decat fragezim carnea in ea.
Alexa, poate merge puiul asa facut si la cuptor. Daca incerci, sa ne zici.