URGENT - spital BUCURESTI

URGENT - spital BUCURESTI | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Vin cu mare rugaminte la voi..Ioana,fetita Mihaelei este internata,nu este bine,va rog,hai sa ne rugam sa treaca cu bine peste acest hop.Rugati-va pt Ioana sa se faca bine.
Daca cineva cunoaste personal un medic la Bucuresti,la Budimex sau la Grigore,ca am inteles ca doar acolo sunt sectii cu ventilatoare,sa o contacteze sau sa ma contacteze pe mine sau pe Carmina urgent.Mihaela vrea s-o aduca in Bucuresti,dar Ioana este deja la terapie intensiva si trebuie ca un spital din Bucuresti sa aiba loc si sa fie de acord s-o primeasca si sa trimita o ambulanta.
Nu stiu cum s-o ajut,dar ma doare tot sufletul de cand am aflat si ma rog pt ele sa fie bine,sa ajunga la Bucuresti,sa-si revina..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

imi permit sa pun link la subiectul deschis special pentru ionela: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156139
pentru cine nu cunoaste situatia ei, pentru cine nu stie despre cine e vorba: este fetita prietenei noastre de la umanitare, mikaeela, pe care noi o iubim nespus si care trece prin clipe foarte grele acum.

daca o puteti ajuta, va rugam din suflet sa o faceti.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uff cata suferinta

Ledi ai reusit sa vb cu Irina sau cu Mary?
Imi pare rau ca nu pot face mai mult, nu's nici in Bucuresti acum.

sa ne rugam pentru micutza Ionela

Doamne Ajuta!

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,nu am sunat-o pe Mary,ca am vorbit cu Irina si sunt doar 2 spitale care ar putea s-o accepte,avand aparatura necesara si sectie pt asa probleme.Din pacate,nu e asa simplu,nici cei din Ploiesti nu-i pot da drumul,cred ca e riscant,nu am putut vorbi prea multe cu Mihaeala..cei de la Budimex au refuzat-o si i-au zis ca nu sunt locuri..E tare complicat si starea ei s-a agravat prea repede..Nici eu nu stiu cum s-o ajut..ea stie ca daca are nevoie de ceva ma poate suna..
ma simt tare aiurea,tare neputincioasa..tin foarte mult la ele si ma doare sufletul pt amandoua.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Imi pare nespus de rau sper doar sa treaca cu bine Ionela, Doamne ajuta.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multa sanatate!
Ner rugam la bunul Dumnezeu sa le fie alaturi si sa treaca cu bine peste acest hop.

Mamica fluturasului Andrei si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Oooff, un alt pui care sufera!!

Doamne-ajuta sa fie bine! Multa sanatate!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Scrisesem si la bazar s-a incercat rezolvarea transferului direct prin medicul curant al ionelei. Medicul de garda de la spitalul unde e internata sa ia legatura cu medicul de garda de la spitalul din Bucuresti care o poate primi si sa solicite transferul. Si poate solicita conditii speciale de transport in functie de necesitati (chiar elicopter).
Multa sanatate Ionelei!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mada,asta i-am zis si eu Mihaelei,dar ea mi-a spus ce am scris.(probabil asa i s-o fi zis,nu am reusit sa vorbesc f mult cu ea,ca se tot ducea la Ionela,o chemau drii si nu putea vorbi)Probabil ca au sunat,din moment ce cei de la budimex i-au refuzat si le-au spus ca nu sunt locuri momentan.
Are hemoglobina f mica,i-au facut transfuzii de sange,momentan zicea ca respira singura,dar au pus-o si pe aparate azi ca nu mai reusea sa respire singura.Plange de dureri,se chirceste toata,geme..si din pacate nu poate spune ce anume o doare,avand in vedere celelalte probleme ale ei.Drii zic ca e o pneumonie,desi analizele sunt ok,mai putin hemoglobina care este extrem de mica.Miha e extrem de suparata,obosita,nu prea am reusit sa aflu f multe amanunte.Sper ca maine cel tarziu sa reuseasca sa ajunga totusi la Bucuresti si sa vada concret ce are si sa se faca bine.Mihaelei ii e frica,ca acum 2 ani a facut septicemie,a intrat in coma si era s-o piarda si este foarte speriata sa nu pateasca la fel..
Sa speram si sa ne rugam sa se faca bine.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Era o membra DC care am vazut ca e medic pediatru la Gomoiu parca, IRINA.C Ma gandesc sa-i dea cineva un PM (nu stiu daca intra tot timpul de forum sa citeasca) si poate stie pe cineva sa o ajute pe micuta, fiind cadru medical si mai ales in domeniu ar fi mai mari sansele. Imi dau si eu cu parerea, altceva nu stiu ce sa zic. Decat sanatate multa si ma rog pe Ioana

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multa sanatate Ionela

Mergi la inceput