Fluturasi de mart-april2011 (137) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am vopsit,sunt din nou o blonda fara radacina!totul bine si frumos pana am ajuns acasa si nu aveam lumina,factura venise vineri si azi nu am luat-o cu mine si ashtia ne-au taiat lumina,problema e ca pe factura scria scadenta 12.01 dar factura a ajuns vineri,cine s-a uitat la scadenta si uite asha a inceput o discutie intre mine si sotz ca platim 80lei curentul si 265lei rebransharea,ca eu trebuia sa ma ocup si uite asha am nishte nervi teribili si burta tare,logic!!plicul l-a aruncat sotzul ca tare vroiam sa vad data poshtei,dar eu ma uitam zilnic in posta ca am vazut ca nu a venit..de aici un scandal si -265lei in buget degeaba si tocmai cand ma simtzeam bine ca sunt vopsita ,ca maine ma duc la dr...ufff,eu cu sotzul nu ne certam dar cand o facem nu mai vb unul cu altul si ne evitam,eu i-am spus ca suntem vinovatzi in mod egal,el nu ca eu trebuia sa platesc factura dar sunt mereu delasatoare si uite asha platim noi bani degeaba
asta e ..oricum nu avem cale de intors
va pup...ma duc sa ma destresez,sper ca maine sa fie o zi frumoasa si sa fie bb bine ca banii vin si se duc,e trist cand ii dai degeaba,dar asha a fost sa fie

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 34 cum creste Alex
AMR 45 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
!
Stefy...cate grade sunt la voi?? Ah, pentru clima macar as merge si eu intr-o tara mai sudica asa...Pentru mine 2 luni de iarna imia ajung 5 ani...De ce trebuie sa avem in fiecare an?
Si eu ma simt mai grasa si mai umflata...Ma intreb cat oi fi pus saptamana asta... Iar m-a luat frica de cantar, abia eram si eu mai linistita sa vad ca ma invart pe la 71...care oricum e muuuult! Dar macar sunt conformata cu aceasta cifra de 3-4 sapt...
Lavi tu cum mai stai cu kgmele??

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

inca nu te-ai imprietenit cu cantarul???
pai simo daca te-ai mentinut asa frumos 3-4 sapt aceasi greutate, bravo tie , de ce crezi ca acum ai avea asa mult??
eu stau ok cu kg....nu ma plang....dacat ca pun sapt si kg....dar acum ce mai conteaza....nu mai sunt nici 3 sapt complete, deci 3 kg in plus sper...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 19 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

m-am vopsit,sunt din nou o blonda fara radacina!totul bine si frumos pana am ajuns acasa si nu aveam lumina,factura venise vineri si azi nu am luat-o cu mine si ashtia ne-au taiat lumina,problema e ca pe factura scria scadenta 12.01 dar factura a ajuns vineri,cine s-a uitat la scadenta si uite asha a inceput o discutie intre mine si sotz ca platim 80lei curentul si 265lei rebransharea,ca eu trebuia sa ma ocup si uite asha am nishte nervi teribili si burta tare,logic!!plicul l-a aruncat sotzul ca tare vroiam sa vad data poshtei,dar eu ma uitam zilnic in posta ca am vazut ca nu a venit..de aici un scandal si -265lei in buget degeaba si tocmai cand ma simtzeam bine ca sunt vopsita ,ca maine ma duc la dr...ufff,eu cu sotzul nu ne certam dar cand o facem nu mai vb unul cu altul si ne evitam,eu i-am spus ca suntem vinovatzi in mod egal,el nu ca eu trebuia sa platesc factura dar sunt mereu delasatoare si uite asha platim noi bani degeaba
asta e ..oricum nu avem cale de intors
va pup...ma duc sa ma destresez,sper ca maine sa fie o zi frumoasa si sa fie bb bine ca banii vin si se duc,e trist cand ii dai degeaba,dar asha a fost sa fie

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 34 cum creste Alex
AMR 45 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

Ally, bravo pentru curatenie! Maine nu mai ai asa mult!
Stefy...cate grade sunt la voi?? Ah, pentru clima macar as merge si eu intr-o tara mai sudica asa...Pentru mine 2 luni de iarna imia ajung 5 ani...De ce trebuie sa avem in fiecare an?
Si eu ma simt mai grasa si mai umflata...Ma intreb cat oi fi pus saptamana asta... Iar m-a luat frica de cantar, abia eram si eu mai linistita sa vad ca ma invart pe la 71...care oricum e muuuult! Dar macar sunt conformata cu aceasta cifra de 3-4 sapt...
Lavi tu cum mai stai cu kgmele??
Sperantza, frumoasa camera, s-o stapaneasca sanatos bb!

astazi pe zi au fost 13 si seara se chinuie sa ajunga la 7-8...si ei degera...la munte ieri au anuntat -1 seara si au intrat in panica..mie imi place iarna si cand traiam in rom imi placea...
kg tot pe la 71 ma invart si eu..nu mai ma cantaresc decat la dr..sper sa nu imi sta "corasonul" sapt viitoare cand m-oi duce

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

pentru vreme.
Despre kgme le dam jos impreuna Eu am vb cu Lavi sa-mi fac menu-ul zilnic dupa ea

Mergi la inceput

anaxena, vezi ca nu am trecut nr de tel in lista....sa ti-l dau pe mess
sambata merg si eu sa ma vopsesc!!!! de abia astept!!!!!

Mergi la inceput

speranta fff frumos mobilierul bebelului!!!

Mergi la inceput

am pus si eu 3 pozici cu burticu'...facute azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna fetelor!
Uite ca v-am citit si va si scriu!

Scrish, nu pune la suflet comentarii care clar nu erau rauvoitoare, ci fiecare din experienta lui vorbeste. Evident ca daca iti permiti sa cumperi ceva f scump, de ce sa n-o faci? Eu gandesc ca acum cat e mic oricum nu intelege mare lucru , si cand va fi mai marisor am vazut deja niste mobile frumoase mai speciale, noi nu vrem ceva foarte copilaresc (adica eminamente de copii), ci ceva mai "clasic", ca stiu ca eu asa am avut si ce frumos a fost!
Oricum, mobila aleasa de tine e foarte speciala.

Viss, ce frumos trebuie sa fi fost ieri!

Speranta, imi place camera voastra, e bebedesign, nu?

Eu azi am fost asa de obosita la spital, am avut examen cu studentii, apoi pacienti de vazut... Multa multa treaba! Apoi am fost sa ne recuperam perdelele si draperiile, sa lasam la facut draperia din camera copilului si niste storuri, am ajuns acasa rupta de oboseala. La mine AMR este pana termin serviciul - 9 zile!!!!

Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

pisucmic - multumesc, mobila am comandata de le bebdesign.

bb yasmi- multumesc . Frumoase poze...ce putin mai ai pana la marea intalneala.....cred ca ai niste emotii...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor eu fug in pat
maine ma trezesc f dimineata
vroiam sa intreb
cine a facut glicemie provocata la cat timp se ia sange dupa ce o bei?

maine merg sa imi iau analizele la sange si urina
sper sa imi iasa bine glicemia

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput