Fluturasi de mart-april2011 (137) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Nu pot accesapozele..cica este o problema cu siteul...sau poate cu calculatorul meu...

28+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

multumesc tare mult pentru parola si indicatii, dar din pacate nu ma descurc...nu stiu ce voi face ...ma duc sa ma incerc...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, la mine merg pozele

speranta ti-am trimis un PM, daca tot nu te descurci sa spui

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna, fetele,

wow....saptamana asta scuturam motatele deja!!!! Alina, felicitari pentru AMR shi tin pumnii pentru vineri ca sa decurga totul perfect. Nu uita sa te odihneshti cit incape.

Fetelor, eu saptamana asta m-am facut cu nishte hemoroizi de toata frumusetea asha de durerosi. Am luat nishte supozitoare de la Veleda din farmacie. Sunt indicate in sarcina. Stiu ca se mai plingeau fetele de probleme de genu. Intrebati, poate gasiti si in farmaciile din Ro. Sunt foarte bune.

Miercuri mergem si noi la medic sa vede e ne zice. Zilele trecute m-au mai vizitat renumitele mele contractii dureroase si luuungi si mi-e frica sa nu fi suferit schimbari prea mari colul. De ne-am vedea lunea viitoare cind implinim 37 saptamani, parca as respira mai usor.

lalely07nu prea shtiu nimic despre produsele despre care vorbesti. Nemtii folosesc cu succes si drag Bübchen (stiu ca se gasesc si in RO). Sunt produse testate pe aici si cica foarte bun raport calitate- pret. Cele mai bune in Germania sunt considerate insa produsele Veleda. Sunt produse 100% Biologic pure, dar care ustura la buzunar.

Dino 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am revenit si eu , cam gata curatenia, mi-am lasat pt maine baia si mobila de la bucatarie..in rest este totul finish.

pt toate burticele!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Am revenit si eu , cam gata curatenia, mi-am lasat pt maine baia si mobila de la bucatarie..in rest este totul finish.

pt toate burticele!!!

Ally , Eduard 31 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Bravos! ia-le si tu incet. Ce fete vrednice avem pe aici Si tu si scrish

lalely, am verificat , eu cu dorinut@ ti-am raspuns si prima data cand ai intrebat de produse de ingrijire

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari burticute frumoase si vorbarete!!!de la ora 15.30 ma chinui sa va prind din urma.....nu ma lasa uratii astia de la "scarbici" sa va citesc in liniste...
despre mine...mai nimic...doar ca mi-e foame non-stop...am numai pofte gen pizza,shaorma,ciocalate si chestii din astea...mi se pare ca ma maresc vazand cu okii...am inceput sa adorm ff devreme si sa ma trezesc noapte sa ma uit pe tavan..sa fiu din ce in ce mai nerabdatoare...si cam atat despre mine
acum sa imi bag si eu nasul in discutiile voastre...
deea-am citit povestioara ta despre nastere si tare imi place cum povestesti..chiar daca te-ai chinuit 3 zile se simte ca a fost o experienta super..cat despre sotul tau socat...mi-l imaginez pe al meu si cred ca v-a fi la fel..eu tot il bat la cap acum sa nu streseze si sa ma ajute sa imi pastez calmul macar acasa...
si tiganca...tare rau
am vazut cateva semnaturi care m-au "trezit"....alina-4 zile!!!!!!!!!!!!!!! wow...si yasmi cu mada altele care va apropiati repede-repede..
viss-LA MULTI ANI cu intaziere
dorinutz-esti o viteaza ca faci atata drum cu burtica asta...pe mine ubi nu ma mai duce nicaieri afara din oras...a nins un pic la munte si voiam si eu sa ma duc...muntele aici fiind la o ora de orasul unde stau..si nu ma duce
cris si simo- felicitari pt noua semnatura
felicitari celor care si-au vazut puiutii
si restul burticutelor multi si multe ...pt toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 34+

5+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

roxanda ma bucur ca bebelina este bine si este maricica

ally ce harnicuta esti

dinora produse Bubchen sunt si la noi, eu mi-am luat crema de corp care imi place tare mult si din asta o sa iau si in continuare. ai grija cu contractiile, mai stai in pat, mai ia cate ceva pentru contractii.

simona ce bine ca ti-au iesit bune culturile.

S-a intamplat minunea mult asteptata36+

AMR 3 sapt!!!

Mergi la inceput

speranta, sa folositi cu placere mobila achizitionata . In dreptul pozelor pune si sapt de sarcina sa facem si noi comparatii (la Add a caption)

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

am reusit!, dar numai datorita voua si sfaturilor primite....
va multumesc tare mult, fete dragi!!!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput