Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!
Raspunsuri - Pagina 10
AlinaBu spune:
luciana, eu inainte sa imi vina aveam niste dureri ca si cum mi-ar veni, dar m-a tinut 2 zile adica ziua care trebuia sa imi vina si a 2a zi cand am facut testul si era negativ, am zis ca am o dereglare si ca o sa vina el! Apoi m-au durut sanii care ma dor si acum, si burta inca ma deranjeaza, dar nu ca la menstra, un pic mai rau pe partea stanga adica ma iau niste intepaturi de imi amortesc piciorul cu durata de cateva secunde si trece
Sper sa te iau dupa mine la odisee ![]()

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:

camcris 

iubitaaaaa
Am prins barza si i-am dat de munca!!! cate un bebe la fiecare si i-am spus ca daca se rataceste o jumol de o las chiala, nu cred ca vreti sa stiti cum arata o barza chiala asa ca spre binele ei sa treaca mai repede pe la toate!
Eu acum mananc... si ghiciti ce l ora asta =)) supa cu galusti 
-duta fericita! 5+
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu luciana, eu inainte sa imi vina aveam niste dureri ca si cum mi-ar veni, dar m-a tinut 2 zile adica ziua care trebuia sa imi vina si a 2a zi cand am facut testul si era negativ, am zis ca am o dereglare si ca o sa vina el! Apoi m-au durut sanii care ma dor si acum, si burta inca ma deranjeaza, dar nu ca la menstra, un pic mai rau pe partea stanga adica ma iau niste intepaturi de imi amortesc piciorul cu durata de cateva secunde si trece ![]() DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Bine ar fi Alina sa fie asa !As fi cea mai fericita dar nu ma aprind tare ca sa nu cad de sus.
Si eu am avut niste dureri de ovar drept(pe care cred ca am ovulat) de le simteam pana in picior

si felicitari inca odata !Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
cixinica spune:
Neatza fetele!
Cand am vazut titlul am stiut ca este vorba despre tine alinabu, felicitari, sa ai o sarcina usoara si dusa la termen si un
sanatos si mancacios!
, am luat si eu
de molipsire
didi ma bucur pentru vestile bune, ma
sa fie totul ok in continuare 
cos_minutza bafta astazi la HSG,te astept curand cu un test ca al alinei 
katy
spor la curatenie
paula, luciana, corina si tuturor fetelor multi 

AlinaBu spune:
cixinica iti multumesc sper ca DD sa faca pentru toate de aici o minune.. si app STRESUL e cea mai mare cauza !
Stresul pe tema ca nu ramai sau ca incerci de mult timp si degeaba! Incercati sa focalizati stresul pe altceva ![]()

-duta fericita! 5+
camcris spune:
| citat din mesajul lui corina_s ancuta, in fiecare capitol am avut o graviduta..deeeci trebuie sa avem si in asta ![]() ![]() http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png |
adevar graiesti
te-a auzit AlinaBu si ne-a dat marea veste si bineanteles ne-a mai scos din buoit ca mai toate ii dam tarcoale

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
cosmi
sa stii ca ne gandim si
pentru tine zi sa vii cu vesti bune
AlinaBu ai luat ceva tratament?, ce analize ai facut? hai ca ai facut tu ceva , ceva, ia spune aici la curioase
sa aplicam si noi ca mai sti.....
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
draguta spune:
neata fetele!
ALinaBu felicitariiiii!, bravo, ai reusit
, sarcina usoara si la termen
cosmi bafta la HSG

tuturor
AlinaBu spune:
| citat din mesajul lui camcris cosmi sa stii ca ne gandim si pentru tine zi sa vii cu vesti bune AlinaBu ai luat ceva tratament?, ce analize ai facut? hai ca ai facut tu ceva , ceva, ia spune aici la curioase ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Daca iti zic ca nu am facut nimic ba mai mult m-am ferit ma crezi ?
Am fost stresata la munca si nu mi-a mai stat gandu la bebe nici 1 secunda, iar de facut ceva am facut ce face toata lumea
dar fara gand la bebeDD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!