Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Multumesc draguta

Va las niste -ici de molipseala si am fugit la munci
Spor la si sa asteptati barza ca e pe drum am trimis-o eu cu amenintariile de rigoare ( o las cheala daca nu ajunge la voi )

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Buna fetele

Alina sa de-a dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

fetelor nu ama mai avut timp sa intru deloc pe la voi...ma bucur tare ca de fiecare data cand deschid forumul mai gasesc o graviduta...hai ca usor usor plecam toate la odisee

eu azi plec in mini vacanta in budapesta asa ca mai intru peste o sapt. va pupicesc si sper cand ma intorc sa fie un titlu plin de gravidute.

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Bella Sa ai o vacanta frumoasa

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bellasamoyed sincer chiar ma gandeam azi la tine ca nu ai mai intrat de mult
i-ti urez distractie placuta si o vacanta de neuitat

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetele mele dragi; am intrat sa-i spun si eu alinei FELICITARI, SARCINA USOARA SI FARA NEPLACERI PANA LA CAPAT!!! am stiut eu ca ma prinzi din urma

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

8+

Mergi la inceput

voi ce mai faceti? cine urmeaza la testat? va pup pe toate si sper sa se sparga cat mai multe teste pozitive

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

AlinaBu, felicitari mamico!!!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara, sa vina un bebe sanatos si la termen!
Iti multumim ca te gandesti si la noi si ca te rogi si pentru noi!

Fetelor, eu incep sa alunec usor, usor in butoi....simt ca o sa-mi vina si luna asta (adica nu am dureri de menstra inca),insa nu cred ca am ramas nici luna asta, am aceleasi simptome ca in fiecare luna.
Sunt extrem de irascibila azi, am reusit sa ma ciondanesc si cu maica-mea la tel (saracuta, imi pare f rau acum),nici la munca nu imi convine nimic....of, noroc cu graviduta de AlinaBu care m-a mai animat.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Andr@ mult de tot, sa se ia si la mine!

Cum te mai simti? Ce face bebita?
Cum a fost la eco?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Alina, felicitari pt. sarcina.

Citind ca tu in prima zi de intarziere ai avut test negativ, parca mai mi-a revenit si mie speranta ca e cu ochisori si la mine. Azi dimineata ar fi si la mine prima zi de intarziere, am facut test, Sure Check, negativ, foarte clar.
Am fost dezamagita.
Nu stiu acum cat sa mai astept pana la urmatorul test. 2 zile o fi ok?

Mergi la inceput

walkira vrei bataie? daca nu, atunci stai departe de butoi o sa fie bine si curand, nu-ti pierde increderea, te rog bebe al meu ce sa faca, ma chinuie la culme, sunt ca o musca beata, prietenul meu cel mai bun -patul-, daca stau in pat sunt cat de cat ok, daca ma ridic vomit, ametesc, am o senzatie de lesin si de moleseala; sper, si ma rog la dd sa se termine cat mai repede cu starile astea, ptr ca am ajuns sa nu mai fac nimic in casa, mancare, curatenie, nimic; la eco bb era bine, i-am auzit inimioara, asta era acum 2 sapt, vineri mergem iar sa-l vedem si speram sa vedem si ce are format; sunt multumita pana in prezent, ba chiar sunt surprinsa de pozitivismul meu, pur si simplu am mare incredere in dd ca o sa fie bine pana la capat; va citesc mai rar ce-i drept, ptr ca pur si simplu nu pot sa ma ridic din pat, astazi parca sunt ceva mai bine si de asta profit sa va fiu alaturi te rog sa nu fii suparata, si sa nu te lasi batuta, gandeste pozitiv, crede-ma ajuta mult

8+

Mergi la inceput