Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mai, eu cred ca al meu copil nu mananca destul de consistent dupa-amiaza, io ii dau cat ii trebe lui, dar cred ca un iaurt nu face cat 250 lp. ieri cum eram cu crize de somn i-am facut la 5 jumate 250 lp si apoi seara a papat la san + 100 lp si a dormit f bine.

deci tre sa vad cu ce sa ii imbogatesc iaurtul ala sa fie si el mai consistent. eu i-am dat cu 2 lingurite (de bebe) de cereale, dar se pare ca nu e de ajuns. de azi ii bag banana, sa vedem daca doarme si el mai bine. sau iaurt cu branzica...

RODI,
tu ce ii dai dupa-amiaza lu Iza?

sunt curioasa daca a mai luat asa bine in greutate luna asta, ca eu cred ca l-am tinut la dieta luna trecuta il alaptam si dupa-amiaza, si seara, si noaptea, si dimineata, si se pare ca ii era bine asa....

eu daca i-as da iaurtul gol cred ca ar manca o jumate de kil , n-apuc sa-i duc lingurita la gura, ca doar n-are ce mesteca la el si inghite rapid, mai ales ca ii place. asa ca dupa prima zi de proba l-am combinat cu branza sau cereale. imediat o sa-l combin cu fructe (adica o sa le pun direct in masinarie cand fac iaurtul). i-am mai dat si papanasi, si branza cu avocado, branza cu banana. intr-o seara chiar doar cereale preparate cu lp.

si eu sunt curioasa de Isa, de kilogramele ei, cred ca merg azi sa-mi iau baterie la cantar, sa ma tin si pe mine in evidenta . sunt zile cand mi se pare ca mananca putin, dar nu mai vrea. totusi, mancarea solida ma gandesc ca tine cel putin cat lapticul de foame

in alta ordine de idei, Isa mi s-a trezit toata noaptea, daca a adormit asa devreme (in jur de 9), dar n-am avut treaba, o puneam la titi si dormeam, cand ma trezeam o mutam in patut si tot asa. ieri dimineata m-am trezit cu ea langa mine si habar nu am cand am luat-o din patut, sotul nici el nu stie, cand s-a trezit era deja intre noi... am noroc ca nu plange, se foieste si maraie doar, n-apuca sa se enerveze sa planga. dar asta e asa, in cate-o noapte, ca in general dormim bine amandoua...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Kata, sa folositi sanatosi caruciorul! E foarte fain! Dar voi nu ati avut inainte carucior, din ala ce se face mai intai landou, si apoi sport? Michelle, al tau sigur se face sport, ca imi amintesc cand ti-ai luat, rosu, 3 piese (si scoica). Si acum tu vrei sa iti iei carucior sport? sau tu numai de scaun auto intrebai , ca nu mai stiu?? e o vraiste la mine in cap...

noi am folosit caruciorul de la Robert un graco,care e tare "obosit"si fff mare si greu,si scirtiieeee,aveam nevoie de ceva usor,sport,care sa se faca umbrela,bun si pentru calatorii,pt ca am planuri mari de iesit in lume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele voi cum le dati outul?Si la ce masa?Caci eu ieri am incercat sa ii dau si si-a facut greata cu el.Trebuie sa-l combin cu ceva?

eu il combin cu legumele de la amiaza, in zile in care nu e carne. si eu ca si crispro: o zi cu carne(vita, curcan, gaina), o zi cu galbenus, o zi doar legume. asta pana introducem si ficatel si peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bebe de CD27
Teodora Cristina de mericica30
Raisa de RamonaVlas

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, de la crocobaur nu se constipa, dimpotriva!

Nu stiu nici eu cum voi proceda cu gustarica, ca nu i-as scoate masa de LM, daca raman fara cred ca ii bag gustarica... Offf, am avut doar cateva zile de supraproductie (ma si vedeam facand preparate pt bb din LM) si acum mi-e teama sa nu-l pierd...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Racusor am citit ca il duci pe Andrei la kineto.Cat ajunge o sedinta??

eu am dat pe ab de 6 sedinte 200 ron. dar daca aduci trimitere de la dr de familie, costa 10 sedinte 150 ron, in sistem de coplata. si cred ca abonamentele cu mai multe sedinte sunt si mai rentabile, dar sincera sa fiu nu m-am interesat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:

sunt curioasa daca a mai luat asa bine in greutate luna asta, ca eu cred ca l-am tinut la dieta luna trecuta il alaptam si dupa-amiaza, si seara, si noaptea, si dimineata, si se pare ca ii era bine asa....

...si ce te impiedica sa mai alaptezi RACUSOR??? oricum el papa cit are nevoie sin dupa mesele principale si gustari.Eu nu i-as scoate acest "rasfat" ,e ca un desert pt el

kata, daca e satula eu degeaba ii dau titi, ca nu vrea nici de alint... mai rar la amiaza dupa legume, cam la o jumate de ora distanta, eu cred ca de sete si de somnic, ca apoi oricum doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Asta spunea si eu,ca nu ar da semne de crocobauri.Speram sa fie dintisorii si sa iasa azi daca se poate.Si acum Multe mai vreau.

Kata foarte frumos caruciorul,sa-l stapaniti sanatosi.

Si eu simt cum scade productia simtitor,nu mi-am mai simtit sanii plini de ceva vreme.Doar daca nu ii dau ore bune.
Mie mi-a spus medicul de fam sa incerc,intre mesele de laptic,sa ma storc un pic pt a pastra cat de cat productia,iar lapticul sa-l pun la congelator caci nu se stie cand voi avea nevoie,insa nu l-am ascultat.
Acum imi pare rau.Insa vreau sa incep de astazi,caci nu as vrea sa ajung pe LP.Insa ma multumesc si cu cat i-am dat.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:

...si ce te impiedica sa mai alaptezi RACUSOR??? oricum el papa cit are nevoie sin dupa mesele principale si gustari.Eu nu i-as scoate acest "rasfat" ,e ca un desert pt el

pai il alaptez seara, noaptea si dimineata, doar masa de dupa-amiaza am inlocuit-o dupa 7 luni. dar au fost zile (rare ce-i drept) cand a vrut un pic de tzatzica, si i-am dat...dar in general nu mai vrea nimic dupa gustarica de ora 5-6. dar eu ma gandesc ca de fapt nu e asa satios ce ii dau si de asta noaptea ii e foame mai tare.

Andrei nu vrea la san daca e satul. nu mai vrea nimic de fapt. si vreau sa ii pastrez acest obicei bun de a manca cat ii trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

OANA MAtei o sa isi mai schimbe programul pe masura ce creste, dupa o noapte cand nu papa nimic, nu prea ai cum sa ii dai fructe, asa pe stomacelul gol. e ok cu masa de LM. dar poti sa ii dai la 11, inainte sa se culce, suculet de fructe, din bibe, canita, lingurita, ce vrea el sa pape. asta ii face foame si nici nu pare asa satios ca un piure. si asa ai si fructe.

nici la 6 fructe nu pare prea ok, decat eventual mere coapte, dar nu crude. de obicei fructele se dau pana in ora 5.

asa ma gandeam si eu
dar...ieri i-am dat marul la ora 18.00, copt intr-adevar ...nu i-am dat crud pana acum...

azi am incercat varianta Rody ...dimineata cum a deschis ochii la ora 8 nu l-am mai lasat sa motaie deloc...i-am dat sa pape...si asa am devansat programul cu 1 ora sa vedem daca papa mar la 11, ar fi 3 ore de la masa...

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput