Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaBuc spune:
neata mamici
noi am avut zile grele rau. Duminica a plans Rebeca cat nu a plans in 7 luni. Totusi par a fi dintisorii de vina, are toata gingia inflamata sus (mai putin la incisivii centrali) si jos in dreptul perechii 2 de incisivi. Duminica la 8 seara dadeam telefoane disperate pe la farmacii sa caut ceva sa o ajute. Intr-un final i-am dat panadol si s-a vazut clar diferenta. Ieri i-am luat Calgel si i-am dat peste noapte; a dormit mult mult mai bine.
Azi duce sotul catelul la padoc, am asa o strangere de inima dar realizez ca e mai bine asa pentru toata lumea. Sper in 2 luni sa ii gasesc o resedinta permanenta (sper la socrii) pentru ca ma rupe la buget.
As fi vrut sa raspund la mai multe mamici, dar am citit aseara din urma si pana acum am uitat ce as fi vrut sa zic.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
btz_ovi spune:
Fetele voi cum le dati outul?Si la ce masa?Caci eu ieri am incercat sa ii dau si si-a facut greata cu el.Trebuie sa-l combin cu ceva?
"Soacra mea" i-a spus aseara lui Ovidiu sa-l combin cu branza dimineata,insa din ce stiu outul are fier,iar combinatia fier-calciu nu este foarte indicata.Mi-a sugerat sa ii dau si a 3a masa,insa dr a spus sa mai asteptam un pic,poate peste 3 sapt caci el sta destul de bine cu kg.
Acum intrebare:voi la cat timp de la inceputul diversificarii ati introdus si a 3a masa?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
adrianaBuc spune:
btz_ovi, eu ii introdusesem a 3a masa, dar am revenit la 2. Momentan ii e bine asa (la fel si mie); o sa ii dau cateodata orez cu lapte la masa 3. Bine, noi suntem cu DA si nu prea avem inca prea multe varinte.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
crispro spune:
Deci dintocii astia fac probleme printre delfinasi. Btz, plansul in somn cica inseamna durere de dinti. Masa a treia inlocuita va fi de la 7 luni minim. Iar oul eu il dau la masa a doua, in piureul de legume, in ziua in care nu am carne.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Racusor am citit ca il duci pe Andrei la kineto.Cat ajunge o sedinta??
Crispo cred ca s-au vb baietii intre ei sa ne termine pshic noaptea
Bumble sa dea DD sa nu racesti.Pupici si multa sanatate
LA MULTE LUNITE RAISA SI TEODORA CRISTINA
btz_ovi spune:
Adriana pt Rebe sa iasa dintii usor si fara dureri.Iar tie multa rabdare.Spuneai ca iti cauti bona,cred ca te-ar ajuta extrem de mult,ai mai avea timp si pt tine si ai putea sa lucrezi si in liniste.Cu sotul cum mai e?Tot asa..impreuna dar separati,sau v-ati mai rezolvat probleme???
Crispo deci asta inseamna?Pai la el mugurasii sunt foarte bine infloriti,dintisorii se vad bine,insa tot nu ies.De 3 luni suntem in situatia asta si tot nu au de gand.Sper acum sa isi faca mila de mine
Imi este mila de el,plange foarte tare si mult,ii curg rauri de lacrimi,nimic nu il calmeaza.
Sotul se gandea sa nu il doara burtica,mai ales ca dimineata iese foarte greu cu scaunul,se chinuie extrem de mult,e speriat sa nu aiba un crocobaur insa l-am linistit spunandu-i ca daca era asa plangea el si ziua.
Offf e greu sa fii mama cateodata!!!!
btz_ovi spune:
Multumesc fetelor pt raspunsuri,eu am mai pus out si in supica si a ajuns la gunoi,se pare ca nu i-a placut combinatia,desi el supica o mananca cu pofta fata de fructe.
Mai incercam!!
crispro spune:
Musai sa ii iau jumper la pruncul asta. dar am vazut acum ca ala de la primii pasi e pana la 10 kile. Ori al meu imbracat de casa are 8 kile juma... Iar cele care merg pana la 12 kile costa de la 240 lei in sus... Si vreau sa il prind in mijlocul livingului, nu la tocul usii. Nu stiu insa care e sistemul de prindere. Si mai vreau sa i iau un leagan, www.bebestore.ro/jucarii-copii-exterior/leagane/scaun-pentru-leagan-copii-biemme.html" target="_blank">asa, sa vad daca gasesc de varsta lui. Are nepotelul, ieri l-a pus soacra acolo, cu perne, si i-a placut. Iar la vara il scot afara, ca am bara pt leagan.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 sunt curioasa daca a mai luat asa bine in greutate luna asta, ca eu cred ca l-am tinut la dieta luna trecuta il alaptam si dupa-amiaza, si seara, si noaptea, si dimineata, si se pare ca ii era bine asa.... |
...si ce te impiedica sa mai alaptezi RACUSOR??? oricum el papa cit are nevoie sin dupa mesele principale si gustari.Eu nu i-as scoate acest "rasfat" ,e ca un desert pt el
bumblebee spune:
Eu carnita o bag de sapt viitoare, adica 6 luni jumate, outul il bag dupa 7 luni.
Oare sa imi scada lactatia de la raceala?? Ca de 2 zile scot cam 600, de la 800-900. Sotul mi-a zis sa mai bag un muls... dar sincer, nu cred ca ma mai tine rabdarea...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!