Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Lasa, ca mai avem un an si va fi mai usor... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
deci asa zici hmmm
...pai nu mai e mult si vedem ...da tu zici ca peste 6 luni cand fac 1 an?...sau peste 1 an cand or sa aiba 1 an jumate?
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Si la noi tot programul e dat peste cap.. aiurea de tot. Dar nu am ce face decat sa ma adaptez.
Ramonavlas,ma bucur ca dormiti, in sfarsit!!!
Tina, dar tu faci greva foamei??? mi se pare ca mananci tare putin, si prea brusc. Vezi ca tu inca si alaptezi, sa nu te afecteze. Mi-e groaza de cura zisa de OAna si Michelle, ca citeam ca la etapa a treia parca, o persoana din doua cedeaza, si asta inseamna luarea in greutate inapoi sau chiar mai mult. asa ca merg pe dieta asta a mea, nu amestec carnea cu cartofi, paste, nu mananc paine, prajeli, dulciuri. Si nu mananc ca sparta! SI nu mi se pare atat de greu, nu am de numarat calorii, nu imi e foame (nici nu is foarte, foarte satula), si sper ca in timp sa apara rezultatele. De cateva zile nu am mai slabit nimic. Dar nu-i bai, mai ales ca in ultimele 2 zile cina imi era la 8 seara, in loc de 6... ma tin de ea, ma apuc daca am nervi si timp de un pic de sport, si speram la rezultate...
Merg sa ii pregatesc LP-ul.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui mikidutza delfinasilor. ne primiti si pe noi in club? ne incadram si noi in categorie, mai avem 2 zile si facem 7 luni :) michidutza |
bun venit
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Multumesc de cuvintele bune si de urari. Nu e fornaiala de la mucisori. Mi se pare ca e un sunet mai greu, mai urat...nu pot sa va explic, Am mai sunat 2 pediatri #536; 1 nu e in localitate si al2lea nu raspunde. Eu nu imi inchipuiam ca e asa greu cu raceala. E crunt, cu nopti nedormite, cu aspiratorul in mijlocul camerei, cu copil trist, care se pune pe plans numai cand ma vede ca ma apropii de el cu ceva in mana. Nu stie sa tuseasca sa isi elibereze caile respiratorii, cand tuseste sau stanuta, ii curg mucii peste tot, nu poate manca bine...groaznic, groaznic. Cristina, tuseste de sambata, din pacate...tuse care e tot mni urata. Bambo, asa reactie urata la vaccin? Oana, ma bucur ca ati gasit un orar de masa convenabil. La noi , Raul daca manca imediat dupa ce se trezea, bea fff putin putin lapte. Si tb sa-l las minim 1/2 h dupa trezire. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
pai eu l-am lasat cam 10-15 min dupa ce s-a trezit
stai asa ca a fost prima zi...vedem maine
cum e Raul? off ma gandesc la voi sa treaca noaptea cu bine...iar maine sa reusiti sa va vada un medic
mai dar la NV nu este nici un pediatru la care sa mergi asa in caz de urgenta?
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Salutare!!! Ce dor mi-a fost sa intru pe aici...am de recuperat o gramada dar nu stiu cand pt ca suntem in mare mutare. Duminica trebuie sa fim instalati. I-am facut program Raisei si functioneaza - 7.30 - 8(cand se trezeste, ca acum doarme noaptea) - san; - 10.30 - fruct, san; - 11.30 - 13.30 nani (nu o las mai mult de 2 ore); - 14.30 piure de legume, maine introducem carnita, san; - 16.00 - 18.00 - nani; - 19.00 - san; - 21.30 - 22.00 - cereale, san si nani. Doarme de la 22.30 pana dimineata la 7.30, 8 cu o trezire de papa la 2. Ce bine e sa dormi noaptea!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
super!!!!
care e idee de nu o lasi sa doarma mai mult de 2 ore? poate ai zis dar nu am fost eu pe faza...
spor la mutat!
Noi 2
Alice_Elena spune:
si mara a dormit putin aiurea azi. da nu o mai las sa doarma acum, ma duc sa o tin ocupata pana pe la 9 cand vreau sa ii fac baie, apoi cerealele si nani
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
adrianaBuc spune:
uau! copilasii vostrii dorm ziua cate 2 ore Rebeca nu doarme mai mult de 30 min la o tura.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Alice_Elena spune:
cristina, eu cred ca pe la 1 an 1 an jumate e mai greu. pot merge atunci
acum unde ii pui acolo stau...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena cristina, eu cred ca pe la 1 an 1 an jumate e mai greu. pot merge atunci acum unde ii pui acolo stau... mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Mie acum mi se pare foarte greu - la fiecare somn de peste zi (adica de juma de ora) tre sa il leagan minim o juma de ora... ma dor spatele de mor. Iar la un an juma ma gandesc ca is mai intelegatori, au o singura tura de somn de 2-3 ore (macar o singura data il leagan- sper sa nu fie cazul de leganat la varsta aia) si sper sa stea in carucior, sa se uite cu interes in jur, ne putem juca mai mult. Acum , dupa ce sta o ora, doua treaz e marait nevoie mare!!!
Oana, eu zic ca la un an jumate va fi mai usor. pana atunci tot greu...
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Pana la urma l-am luat pe www.tookie.ro/leagan_air_jumper-7.jpg" target="_blank">asta - merge pana la 12 kile, imi place cum ii sustine fundul si spatele, deci poate fi folosit si pe post de leagan.
Poze
Sa-l ajutam pe Alex