Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salutare mamici...ce ma bucur de progresele cu diversificarea...numai copii cumintei pe aici.nici eu nu ma pot plange de Sabina.Dimineata a mancat mar si para rase,cu branzica dulce si biscuiti,la pranz pireu de cartofi si dovlecel cu carnita,iar la 6 cereale. Ii mai dau pe la 10 portia de laptic si apoi ar trebui sa doarma,dar mai nou asta nu se intampla inainte de 11.30-12. Se trezeste apoi la 2-4 sa pape...si apoi iarasi laptele de dimi...Oare nu e prea putina cantitatea de lapte pe zi (2x180 ml,plus laptele de la cereale)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

senty_mary, multumesc frumos de sugestie. Nu i-am mai dat medicament cu lingurita de mult timp, tot seringa de la nurofen o folosesc si eu...ce sa fac, mai incerc.

Ramona, ce ma bucur, sa devina obicei somnul Raisei!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Eu zic ca e mai usor acum cu bb-ii mici...la 1 an Antonia era zvarluga...alergm prin parc dupa ea...se catara pe mobila...tragea toate sertarele...imi scotea de prin dulapuri...ajunsesem cu setarele lipite sau legate ...trebuia sa ascund tot din calea ei..detergenti...cutite..medicamente

Am fost afara la plimbare...a venit sotul si am iesit ca nu mai puteam...azi am bucatarit juma de zi...am facut ciorba si felul doi eram zapacita de cap..asa m-am mai aerisit..dar am inghetat de frig

David in casa doarme 30 min pe ceas..acum a dormit aproape 3 ore afara plus in casa in carut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Asa cum asteptam eu mult si bine sa nasc(ca eram la coada listei),asa astept acum sa incep diversificarea sa mai vb si eu de un meniu,de-o combinatie samd

Nina,cam subtire meniul tau mami,prea putin

Ilinca,te felicit pt BLW,am citit la subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oana, nu o las mai mult de 2 ore ca sa aiba 2 somnuri pe zi + toata noaptea. Asa mi-am propus si a dat roade din prima zi. Ea dormea la 11.30 3-4 ore si apoi inca o juma de ora pe la 18.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

uau! copilasii vostrii dorm ziua cate 2 ore Rebeca nu doarme mai mult de 30 min la o tura.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Sa iti spun ca a mea dormea si 4 ore daca o lasam???

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna seara delfinariu!
Incerc din rasputeri sa ma tin si eu de voi macar cu cititul,daca nu cu scrisul....insa nici o sansa, imi mananca copilul asta tot timpul. E un razgait vrea in permanenta atentie, sa stai cu el, sa te joci cu el, sa-l arunci in sus, de sus in pat, apoi in brate, iar la tavan, etc. Nici nebunelul meu nu stie sa stea singur sa se joace, sa se uie le tv sau naiba stie ce sa faca, sa se uite pe pereti. Il pun in scoica ii prind hamurile si asa il plimb in toata casa dupa mina sa-i pregatesc mesele, sa calc, sa-mi fac dus in baie, orice fac si unde ma duc e si el mot in ....meu. Nici eu nu mai pot uneori (destul de des). Si buba cea mare e ca nici acum nu dormim in casa mai mult de 20 min. Ca si Carla, si eu umblu de nebuna singura pe afara cu carutul cate 3 ore pe zi indiferent de cum e timpul, de rad si curcile de mine. Am incercat in zadar o saptamana intreaga sa-l fac sa doarma in casa cele 2 ore pe care le doarme afara. Absolut nici un rezultat (in afara faptului ca m-am reapucat de tigari in saptamana aceea). Ajunsesem sa-mi vina sa ma arunc de la etaj, urla in continuu, se freca la ochi, era foarte marait, nu-i intrai cu nimic in gratii, ma chinuiam sa-l culc 2 ore ca sa doarma 15 min si alea leganat, se trezea urland si o luam de la capat. Intr-o zi l-am luat si l-am bagat in cada cu apa pe la 17.30, sa-l molesesc sa-l pot culca, degeaba , de-abia la 20.00 l-am putut culca si a dormit bineinteles 20 minute si iar urlete si maraiala pana seara la 22.30 cand s-a culcat definitiv. Astfel m-am lasat pagubasa si ies cu el in fiecare zi afara de la 12.00 la 15.00. El nu are nimic boierul a-i infofolit bine acolo in carut dar eu sunt cu bubele la gura din cauza frigului, intru cateodata in casa inghetata bocna, nu-mi mai simt nici picioare, nici maini, imi curge apa din nas, ce mai.....sa fiti fericite mamicilor carora va dorm copii in casa 1 ora-2.Ce n-as da sa doarma si Matei ,chiar si pe picioare leganat, mai bine asa m-as uita si eu la un film, mi-as face unghiile, v-as citi pe voi, decat sa inghet afara cu cainii cmunitari. Dar macar isi formeaza asta mic al meu o imunitate, frate!!!!!!!

Cu mancarea stam bine, avem programul cam asa:
8 - 180 lp
11 - pireu fructe + suc
15 - pireu legume + carnita pasare( introdusa de 3 zile)
18.30 180 lp
22.30 210 lp + 3 lingurite cereale.

Iar de dormit dormim astfel:

10 dimineata 20 min in casa
12.30 - 15.00 afara
17.30 20 min in casa
20.00 20 min in casa
iar noaptea de la 11.00 pana la 7.30- 8 dimineata cu vreo 4-5 treziri de pe la 4 ba pt suzi, ba ca se intoarce in somn pe burta si nu se mai poate intoarce la loc, bla, bla, bla tot sa nu doarma masa o noapte intrega.
Dinti inca nu avem si nu stiu ce m-oi face cand i-or da, cred ca ma apuc de tras pe nas atunci!!!

Uff urla ca nebunuuuuuu, va las!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

gata am recuperat si eu - puiuta doarme un pic

meniu ieri
5 san
9 san
12 piure de dovleac copt, morcov.
17 banana cu branzica + extra banana in safe feeder - era murdara de banana pana la ceafa si pe spate...
20-21 80lp + sannnnnnnnnnnnnn - m-a stors de tot

meniu azi
5 san
7 san + banana (aveam nevoie de energie pt inot)
13 piure de dovleac copt, morcov dar a cam strambat din nas
17.30 mar, piersica + branzica
20-21 cereale + san

eu ieri - dovlecei cu usturoi , azi dovelecei umpluti cu carne de vita

RodyAi cumva masina de facut iaurt - te rog mult da-mi si mie detalii.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Ilinca,te felicit pt BLW,am citit la subiect

Katalina, stii ca este o vorba (cred)ardeleneasca "de musai ca de voie buna" , cam asa a fost si la noi...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

OANA cum doarme al tau 14 ore?????Dumnezeule!!!!Si nu se mai trezeste noaptea?????

Alice sa nu-mi spui ca o tii numai in body noaptea?cu cracii goi???

eu recuperez si scriu pe rand

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput