Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
paula_m spune:
Multumesc de cuvintele bune si de urari.
Nu e fornaiala de la mucisori. Mi se pare ca e un sunet mai greu, mai urat...nu pot sa va explic, Am mai sunat 2 pediatri #536; 1 nu e in localitate si al2lea nu raspunde.
Eu nu imi inchipuiam ca e asa greu cu raceala. E crunt, cu nopti nedormite, cu aspiratorul in mijlocul camerei, cu copil trist, care se pune pe plans numai cand ma vede ca ma apropii de el cu ceva in mana. Nu stie sa tuseasca sa isi elibereze caile respiratorii, cand tuseste sau stanuta, ii curg mucii peste tot, nu poate manca bine...groaznic, groaznic.
Cristina, tuseste de sambata, din pacate...tuse care e tot mni urata.
Bambo, asa reactie urata la vaccin?
Oana, ma bucur ca ati gasit un orar de masa convenabil.
La noi , Raul daca manca imediat dupa ce se trezea, bea fff putin putin lapte. Si tb sa-l las minim 1/2 h dupa trezire.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikidutza delfinasilor. ne primiti si pe noi in club? ne incadram si noi in categorie, mai avem 2 zile si facem 7 luni :) michidutza |
Bine ai venit!!! te primim cu mare drag! scrie rapid 10 mesaje, ca apoi sa te "vedem" in timp real. si mai vrem detalii, ce si cum, ce bebita, cum e??? tot tacamul... si pozici, cat mai multe!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
bamboletta si noi suntem pe LM, insa am inceput sa ii mai dau sa guste una-alta, din safe feeder, sau din lgta. Din lingurita suge ca la tzitzi, e asa de comica
Tre sa ai grija cu David, de acu se deplaseaza :D
michidutza bine ai venit!
Paula nu aveti o clinica privata la care sa mergeti? Multa sanatate!
Azi e marti, zi de mers la piscina
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
mara a dormit azi cat cioara in par. 2 reprize de cate 30 min dar macar nu a fost maraita. dar are chef de joaca si daca nu o bag in seama da semnale
o distreaza, ca de obicei, parul meu
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bumblebee spune:
Michidutza, bine ai venit!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
rodyka spune:
bun venit in delfinariu, mikidutza. avem sau ?
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Fetelor din Bucuresti, voi cum mai stati cu indemnizatia? Adica a venit la zi, ca la mine este mult in urma. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
La mine a venit la timp. poti sa le dai mail pe adresa:ajps_buc@yahoo.com ca iti raspund repede.eu asa am facut
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
racusor2010 spune:
PAULA imi pare rau ca Raul e mai bolnavior! fugi la o clinica privata, chiar unde ai nascut, tre sa va vada careva!
MICHIDUTA bine ai venit!!
CRIS multe pentru socrela!!! bravo!
eu sunt fericita, azi a mers mai bine experimentul "adormit langa mami". nu s-a mai lasat asa cu crize ca ieri cine stie, poate in cateva zile se culca direct, fara maraieli!!!
azi eu am decretat zi de leneveala si am profitat de bona am inceput bine luna