Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
bamboletta spune:
La asta ma gandeam si eu ca nu se satura...dar laptic este..iau spirulina cu catina...omega3...vitamine +ceai lactatie fares
in greutate a luat bine...acum are 8 kg si vreo 71 cm lunganu lui mama
sa vedeti ce cuminte sta sa-i tai unghiile...le si tine drepte degetelele e captivat de unghiera
Paula-alt pediatru nu aveti...sa mergi sa-l vada?multa sanatate e bine ca ii curg mucii si nu stau in gat ...poate asta e reactia lui la vaccin...am mai auzit asa
priviti aici unde l-am lasat eu si undea ajuns el mi-a stat inima
katalina spune:
Paula,Vaccinul e f#259;cut,gata,nu se mai repeta chiar dac#259; e racit Raul.si atunci nu avea nici un simptom,eu nu cred ca e bronsita,de la secretii se AUD zgomote in piept.
crispro spune:
Paula, poate il incepe tusea? daca zici ca e fornait? poate de asta e... legat de mancat si apatie, e de la raceala. Stiu ca e greu de tot... Iar la vaccin la fel ma intreaba si pe mine daca e sanatos, si se uita in gat. atat. Nu aveai de unde sa stii ca va lua raceala de la mama ta!!! Eu zic sa astepti pana maine, sa verifici sa nu aiba febra, verifica scaunele sa fie normale. Si sa fii atenta la fornaiala!
Azi e super frig, asa ca socrii mei nu au mers la piata. L-a culcat soacra pe nepot, sta socrul de panda, si a venit la Vlad. L-a dus la ei sa respir si eu un pic.macar o ora.
Iar legat de vopsitul parului, doar o data am reusit in 6 luni... arat ca mama zmeilor, dar nu am cand. ca ma fac eu acasa, apoi pana stau cu vopseaua, pana ma spal sa iasa bine roscatul din par, pana ma usuc, minim 2 ore... sa vedem in weekend daca reusesc. Si ultima data cand m-am vopsit tot asa era weekend, a stat sotul cu copilul. dar a marait copilul si a trebuit sa il iau la leganat. mi-am pus o punga in cap, si am leganat, ce era sa fac? Lasa, ca mai avem un an si va fi mai usor...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
mikidutza spune:
delfinasilor.
ne primiti si pe noi in club? ne incadram si noi in categorie, mai avem 2 zile si facem 7 luni :)
racusor2010 spune:
paula, off, iubita, cat va chinuiti eu zic sa mergi cu el la urgente sau macar la privat, nu aveti in mures nimic privat pentru bebei?
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Azi e super frig, asa ca socrii mei nu au mers la piata. L-a culcat soacra pe nepot, sta socrul de panda, si a venit la Vlad. L-a dus la ei sa respir si eu un pic.macar o ora. |
pentru soacra ta, si pentru tine!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
h,
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna fetelor. Va invit la cafeaua de amiaza. Eu am prins azi o ora si jumatate de somn cu Theo. Eram rupta de oboseala, dupa nenumarate treziri peste noapte. Insa aici cred ca suntem in trend dupa cum am vazut si la Cristina, Alina. Azi am copt dovleac, cartof si mar. As vrea sa-i fac pui cu mar copt si daca nu-l mananca mai avem varianta cartof copt cu branzica si iaurt. Am gasi pe un site o multime de retete. Unele sunt simple insa uneori pur si simplu nu-mi amintesc de ele. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
ce site Roxana?
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
sper sa iasa faza delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
a mersssssssssssssss
la 10.45 am inceput sa papam mar + para...a mancat 100 gr,cred ca ar mai fi mancat dar nu mai aveam
si in 5 minute somn...2 ore jumate
apoi la ora 13.30 - 175 gr pireu legume
Rody muahh...
fug sa pap apoi afara...revin sa citesc din urma...
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Fetelor din Bucuresti, voi cum mai stati cu indemnizatia? Adica a venit la zi, ca la mine este mult in urma. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
am depus in oct si mi-a venit in dec, si de atunci lunar. e ok. dar vezi ca vine pentru luna anterioara
palomina spune:
Hola, fetelor!!!!
La multe lunite sarbatoritilor nostri!!!!
Cubanezul meu cel mic mi-a mancat sufletul... Azi noapte la 2 a facut un scandal de a trezit vecinii cred. Nu vrea sa doarma, frate! Nu vrea in patut, nici in pat cu noi, doar la tzitzi si pe urma pe burta mea. Ziua, la fel. O iau razna....
Din fericire, mananca supitza, piure, azi am inceput cu suculetul de mere- a facut kaki imediat :)))) din pacate, Nu avem o ora anume de masa, normal daca doarme aiurea offfffff
Abia astept sa vina primavara sa iesim afara. Azi vreau sa ies cu el in mall, sper sa nu fac#259; scandal pe acolo
Sanatate bebeilor bolnaviori
ps am facut rost de gaina de tara de la ai mei- o sa fac cubulete dupa ideea Lui ppufescu Mercic mult!!!!!!
V-am pupat! Poate pun si eu poze zilele astea. Vazut delfinasi numai unu si unu!!!!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010