Zmeurici de iulie-august 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
sper sa ajung si eu la zi cu cititul, sotul s-a dus sa-l culce pe Marco.
Ely-cta! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi! sarcina usoara si cu finalitate!
Lucialu super ca ai desene misto si dublate. eu astept sa vina un amic de-a lui Clau din Cluj, a zis ca are tot disney-ul dublat, asa ca il vom avea si noi tot, numai sa-si cumpere husbandul un HD extern ca sunt o groaza de filme pt. copii. Noi avem si multe originale, am luat o groaza de DVD-uri si pe urma am renuntat...daca tot au aparut astea cu ziarele.
de unde ai cumparat quinoa aia? si ce gust are?
Blanca cum s-a descurcat Eva la ai tai? super ca ati iesit si voi, trebuie. Incet incet se va acomoda Eva si acolo, mai ales ca maine poimaine incepi munca.
Adriana super ca te-ai facut bella. si eu vroaim inghinal, dar sunt la CM. poate reusesc pana il aduc pe Edi acasa. Numai weekendul viitor ne vedem piticul, e plecat pe 2 saptamani. dar ne e asa dor de el....e ultima data cand il lasam.
Da, e bine sa stam acasa si sa vina banii...dar nu se mai poate...
.
Corinna pai foarte bine a crescut Maria. si sotul are 189, eu 168 si Marco e cam pitic printre cei de vartsa lui. Edi vad ca e mai marisor decat frate-su. dar nu-mi fac probl. sigur se va inalta mai tarziu.
Cornelia si al tau e fan matura si faras? super! ma bucur ca totusi nu e anemie. doamne ajuta sa-si revina cat mai repede. Sta foarte bine si la kg si la inaltime.
Adriana noi vom merge la sf. lui iunie in Antalya, la Susesi. Macar sa mergem pana nu face Edilinul 2 ani. pe urma mai vedem daca mai mergem undeva in sept. prin early booking ajungem la 2200 euro cu tot cu taxele de aeroport.
noi am mai fost in Lara la Barut si delphin palace. le recomand pe amandou, ultimul e bestial pt. copii. de Susesi am auzit numai cuvinte de lauda, luxul suprem, la fel e si Cornelia Diamond...raiul pe pamant, dar am zis sa nu exageram, totusi.
Rallu bine ai revenit mamico si felicitari pt. sarcina!!!
ce mai face Robert? te asteptam mai des pe la noi.
mQQm noroc cu qiunoa asta, asa mai dai si tu pe la noi
.
Ma bucur ca si-a dat drumul pepitzel la mancarica, doamne ajuta.
Clara fericit-o! asta da surpriza!!! vazut pozele pe FB, sa le pui si la tine sa pot comenta si eu. fooarte frumos...de vis
.
Pony ce smecherie rosie ai tu acolo...parca e fetita
. ce dulce este!
tu pe cand cu vestea celor 2 liniute?
gata, am reusit sa va citesc.
imi trezesc sotul sa papam si noi de pranz. Dupa amaiza Marco merge la o party si noi vom hoinari ca doi porumbei.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
noce spune:
miros de cafea pe aici ... vin si eu!
Pt noi duminica e ziua in care iubim romania, cand venim de la biserica. Lunea incepe sa ne treaca 
Ely la multi ani!
Multa sanatate si nastere usoara anul asta!
Rallu, felicitari pentru bb2! Robert primeste cel mai frumos cadou anul asta! Zbor lin sa aiba barza!
Giova, sa te bucuri sanatoasa de cadou. Nu intelegeam ce era cu agitatia, cu cadoul-surpriza, apoi am vazut prima pagina. Maine e ziua ta!!! La multi ani!!!
Sa fii sanatoasa si tot asa frumoasa cum te stim noi! Sa ai un an fantastic!
Clara si Mqqm, buenas vacaciones en mexico! Si felicitari si pentru micii mancaciosi! Putini ca ei in tufa noastra!
Pony, si noi avem baitzel-siluet, tot cam acolo cu greutatea. El papa doar tzitzi si uneori cea completare de diversificare 
Fetelor, la toate gradinitele e cu analize la inscriere?
Mi-a zis ieri o mamica in parc ca pt gradi privata trebuie uro si coprocultura si exudate, plus hartie de la medic de fam (deci consult la dispensar). N-am nici un chef sa-l analizez si sa-l plimb pe la medici asa pt dosarele lor.
Copil trezit, fugim la soare!
Duminica frumoasa todo el mundo!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
happy mei tai
Giova spune:
Noce mersi
.
da, la toate gradinitele e aceeasi treaba si e normal sa fie asa. Nu-ti primeste copilul cu viermisori sau ceva in gat...doar e in colectivitate si nu vrei sa s eimbolnaveasca si al tau.
La stat se repeta analizele in fiecare toamna. Vad ca la noi la privat nu ne-au cerut, decat la inscriere.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Giova LA MULTI ANI MAMICUTZO !!!!!sa ai parte de numai impliniri si realizari in viata,sa fii iubita si sa te bucuri de baietii tai,pupici.

CriPOD spune:
La multi ani, Giova!
Clara, ce frumos! Abia astept, mai ales ca noi schimbam si vreo 40 de grade intre aici si acolo. Dar mai am 3 saptamani...
Bryce e cu voi?
Pai pepitul, noce, dupa roseola si raceala aia ajunsese la 10 kile 100. Si de obicei cand era bine, manca 2-3 inghitituri, in rest ma tzocalea continuu. Norocul lui era iaurtul si branza, fructele. Pe alea ma bazam. Acum cere carnita, cand simte miros de gatit. Cere ou, a incercat si lapte de vaca, l-a vazut pe frac-su mare. Trebuie sa admit ca am lasat-o moale si ii dau ce vrea el, cand vrea, desi uneori nu ma incanta alegerile lui. De ex, eu ii fac orez cu vegetale aburite si pui, mama ii face pilaf clasic si pui, ghici pe care il haleste pana linge farfuria? La fel, sos vanatoresc cu vita, baga de speriat. Cand il duc la day-care, la fel, mananca ce este acolo.
Dar mie nu mi se pare ca ar fi vreo problema cu greutatea, e happy, vioi, acu nu pot fi toti pe-un gramaj. Mama lui Raducu, eu zic sa nu te stresezi ca are doar 10.300kg.
Ce ciudatenie cu analizele alea, as intelege daca i-ar vaccina imediat, altfel nu mi se par relevante.
adrianafedorca spune:

GIOVA LA MULTI ANI FERICITI !!! 

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:

Va invit la o
si niste www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-02-14/08:47:58" target="_blank"> pancakes, asa de dimineata. restul pe parcursul zilei
.
Multumesc fetelor de urari: Noce, mQQm, Dienuta, Adriana
.
Happy Valentine's Day tuturor!
Gio
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
noce si noua ne-au cerut coproparazitologic si exudat la inscriere si fisa medicala de la dr de familie cu vaccinurile la zi...la Cezar a fost ok ca i le facusem dar la Anastasia nu stiu cum o s afac ca de la 6 luni nu i-am mai facut niciun vaccin si nici nu mai am de gand, apoi de fiecare data cand lipseste 3 zile la rand tb mers la dr de familie si luat aviz epidemiologic care mi se pare o mare porcarie deoarece de fiecare data nici macar nu s-a uitat la el s avada daca e sanatos, ca sa nu mai zic ca vin copii cu aviz si cu mucii in gura
si ii primesc asa ca n-au ce face...si uite asa noi am mai luat o gripa...de aseara cezar era molesit il durea capul , ochii...are stare de somnolenta...el acer e super agitat sta acum cuminte in pat , a facut si temperatura...sper sa nu ne-o dea si noua, acum 2 sptamani am scapat sa vedem de data asta
mey de muffinuta mai stie cineva ceva ? iar a disparut...sper ca e bine si ea si leutzul
Happy Valentine's day fetelor
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
cu analizele...asta e.....zicea si dir. de la gradi ca e ciudata faza si cu exudatul. il recoltezi acum, rezultatul dupa 3 zile. se poate sa nu aiba nimic cand l-a recoltata si imediat sa faca, dar noi sa nu stim. si intra asa in colectivitate. DAR astea sunt regulile si nu avem ce face. La dr. de fam. se scapa repede...ceri o adev. cum ca e clinic sanatos cu vaccinurile la zi si gata, ai scapat.
si la noi la privat daca lipseste o zi, poti sa-i iei din concediu, sau cum face majoritatea duce adeverinta de la dr. asa ca merg si eu si-i zic sa-mi faca o scutire, cum ca a avut ceva, acum e apt pt. colectivitate si asa nu platesc decat 40% din taxa zilnica. asta e contr. pe care l-am semnat cu gradi. Fiecare are propriile reguli, astea private.
Cornelia mersi
. daaaa, arata misto clatitele, nu le-am facut eu...
.
Gio
mamica de 2 smecherasi