Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Giova, LA MULTI ANI! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti tu (inclusiv o fetita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

La multi ani, Giova!

"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Giova, La multi ani!!!!
cu tot ce vrei tu, alaturi de cei dragi!!!

sa stapinesti fericita telefonul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
La Multi Ani, Giova!Sa fii sanatoasa si iubita!!!
Si tuturor o zi minunata de indragosteala cu jumatatile voastre!
Giova, mare figura esti. Ma gandeam eu, oare cum rezista, chiar poate doua saptamani fara zmeurel-bobocel? Eu am facut aseara clatite cu branza la cuptor si cateva separat pt umpluturi optionale.
Mqqm, multumesc de raspuns! Cu orezul parca vorbesti de al meu sot In schimb ca sa fiu si eu multumita de orezeala cand nu vreau clasicul pilaf cu carnita, adaug si morcovi marunti, mazare, porumb, sunca presata, dar nu mai pun carnea acolo. Din fiecare cate un pic si asa mananca si el. Pupa e certata bine cu orezul. Super conced v-ati programat! Vreau si eu
Clara, ce frumos! Sa va bucurati de sejur!
Rallu, felicitari pt samburel! Sa creasca sanatos si tie sarcina usoara si la termen!
Pony, vazut pozicile cu Raducu frumusanu! Mai da si tu pe aici meiTu esti in poze?Si a mea e slaba, nici nu am mai cantarit-o, desi ar trebui, dar tot de frica sa nu-mi fac inima rea.
Corina am mai gasit un site, ca mi-am luat-o in freza cu ultimele episoade din seria 2 Uite: http://www.filmeonline.org/watch/h4afcGq1j82Vhr/?tt8s513leg6u
Giova, i-am tras o tona de desene(sunt scumpe rau mai in magazine ), deci chiar e fain cum merge de repede si mi-am gasit si mie pt sufletul meu, dar inca nu mi-am luat. Eu sunt ahtiata dupa miniserialele bbc, ecranizari dupa romane celebre, clasici. Nu am luat inca quinoa pen ca nu am gasit. Am vazut noul Kaufland si e discriminatoriu, fac reclamatie, ca e misto
pupa mea a cazut lata aseara, nu m-am asteptat. O singura data mai mi-a facut asta de cand o am. Efectiv mi- a adormit in brate, nu a miscat nici cand i-am schimbat pampersul.A fost obosita si a facut sou in magazin de la canin, inca erupe, e toata umfalata, ii fierbe burtica, de-abia astept sa scapam.
Am uitat sa va zic pentru cine e derotioare ca am gasit in DM cubulete cu concentrate pt supe de la Alanatura, bio.
Adriana, cu concediul nici nu stiu ce vom face, ca daca ne ajuta DD sa ne apucam de casa, nu vom putea pleca, al meu s-a oferit sa mergem numai noi doo, eventual alipite de alta familie, dar eu nu vreau fara el. Asa ca ma gandesc ft serios sa mergem la inceput de sezon, mai-iunie. Mie mi-ar fi placut la greci, in Corfu sa inercamanul asta sau italieni. La turci as vrea dar cu mancarea am o problema, ca am citit fel de fel...plus ca nici nu stiu, astia chiar deloc nu fac porc, adica mi se pare tare aiurea...mai ales dc ofera si bucatarie internationala, pt turisti straini, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si intrebare: in mai -iunie cam pe unde e suficient de cald cat sa faci baie in mare? Ca plaja nu stiu dc pupam noi cu pupa sensibiloasa, tre sa ne adaptam, anul trecut ne-am intors albi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,la multi ani!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

LA MULTI ANI, GIOVA!!!!! Multa sanatate si bucurii cat incape alaturi de baietii tai!

Rallu, felicitari, mami! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si sa vina bebe sanatos.

Noi suntem bine, nimic nou sub soare, de asta mai mult citim si mai putin scriem...Deja vorbiti despre concedii, wow, ce frumos! Noi deocamdata n-avem planuit decat weekenduri la munte si la mare cand ne intoarcem in Bucuresti. Dar concediu din ala de multe zile undeva...nush daca pupam noi anul asta, vedem.
Sa aveti o zi minunata azi!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 7+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

La multi ani Giova!
Muuulti si buni alaturi de cei 3 cavaleri ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, am terminat (cu chiu cu vai) sezonul 3, mai am 4 si gata, ca ma cam doare capu'. Sezonul 3 se vede f greu. Mi-am dat seama de ce la unele episoade trebuia sa astepti juma de ora in vply- ca altfel se intrerupe. Asa ca daca ti se intrerupe tot timpul, lasa-l pe pauza juma de ora sa se incarce bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

...va mai amintiti de noi ?
IN primul rand La multi,multi ani cu sananate si numai impliniri,pt o mamica frumoasa si implinita,Giova!

Nu prea am timp nici sa citesc ce mai e prin tufa..sper ca sunteti bine,sanatosi,frumosi,voinici cu totii/toatele.
Zmeurica Dariuca e o terorista si jumatate,ii baga in buzunar pe fratiorii ei...intr-un fel abia astept sa o dau din august si pe ea la gradinita,desi nu stiu cum ma voi acomoda eu si fara ea,ca fara cei mari tare greu m-am acomodat,dar totusi o mai aveam pe Dariuca langa mine.Sa vedem,vom trai si vom vedea.E 100% indragostita de tzitzi,se catara in bratele mele si ia pozitia,imi ridica bluza si se mufeaza.Uneori numai de alint,cateva tzocaituri,dar e asa de fericitaaaaa .Am zis ca o mai alaptez pana ii ies si ultimile 2 masele,ca mare noroc am avut cu tzizti cand au iesit dintisor/maselute....dar cred ca totusi o duc pana la 2 ani,ca parca vad ca maselele or sa iasa in maxim o luna.Cu mancatul,nu ne prea laudam,cred ca e balerina tufei,are sub 9 kile,nu am mai cantarit-o de vreo luna si ceva .Si desi e alaptata,mi-a racit una-ntruna,in toamna a mai avut o pneumonie,acum pe 8 trebuia a ne internam sa ii curete implanturile de la ochisori si a facut bronsita,asa ca inca azi suntem pe tratament si ne-am reprogramat pt interventie.I-am facut iarasi toate analizele,cele de sange i-au iesit a doua zi,si sunt asa si asa,dar imunograma e la pomant,are 1,2 cand ar trebui sa aiba sub60,dar nici chiar 1,2(in decembrie avea 2).In seara asta mergem si la o eco abdominala,ca are burtica cam maricica-de fapt ea asa s-a si nascut cu burticica-,sa iasa azi si exudatele si miercuri iarasi suntem pe capul pediatrului.Sa ne mai dea ceva pt imunizare ca ma omoara cu racelile ce le tot face,Cei mari sunt in comunitate,si inafara de niste mucisori si tuse 2-3 zile,in septembrie...in rest absolut nimic,toata iarna(sa bat in lemn ca de acum vine sezonul virozelor,cum se mai incalzeste vremea,dar sper sa scapam)
Cu vorbitul suntem lenese,inafara de mama,tata,nene=nani,ham ham-catel,pepe=pipi(cand zic cei mari ca merg sa faca pipi,isi trage si ea hainele de pe ea sa o pun la olita,dar nu face nimic,se tot ridica si ajunge sa se joace cu olita ,sa isi bage chicioarele in ea de olita ),si de cateva zile mai zice apa.Deh,e blonda,ca frate-so,si el a inceput sa vorbeasca la 3 ani jumate,aproape 4.Brunetica Sara,mijlocia,a inceput sa vb pe la 8-9 luni,zicea cuvinte,la 1 an si 4 luni a zis prima fraza...acum nu o mai opresti nici cu pusca.Dar avem rabdare si cu piticuta,ca dupaia si pe ea o sa o rugam sa mai taca.
Abia asteptam si noi sa se mai incalzeasca,sa putem iesi mai mult,ca iarna asta am stat 90% in casa,daca ea a fost mai mereu bolnavioara.
Sper sa nu va fi plictisit cu palavrageala mea.O sa incerc sa mai scriu,dar nu promit...
Va pupicesc pe toti si toate si numai bine va doresc

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput