Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota [Nu stiu ce sa zic legat de discutia despre culcat si altele,despre obiceurile la bb,eu sunt mai capoasa din fire si fiimea la fel dar pana acum am reusit sa fiu eu ce-a invingatoare ,sotu si-a dorit mult sa doarma cu ea inainte sa plece vreo 2-3 zile si atat ia trebuit ca sa se invete in pat mi-a luat aproape 3 sapt sa o invat la loc dar am incercat sa am rabdare cu ea,am lasat-o in pat o vreme si apoi usor,usor am incercat sa fac trecerea in patut,e adevarat ca depinde f mult si de copil si de caracterul fiecaruia,na nu stiu ce sa zic,multa bafta tuturor.sanatate multa celor care mai sunt bolnaviori. ![]() ![]() Ingerii zboara pentru ca o iau usor |
Mama mama, deci are cu cine semana capoasa
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui xela_07 Ma rog ... eu n-as putea atat de mult, dar vreo 2 saptamani cred ca m-as obisnui, si ce bine mi-ar fi ![]() |
Subscriiiuuu! (doar ca nici la mine nu s-a oferit nimeni...
![](icon_smile_big.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
xela_07 spune:
Ruxita - eu tot nu imi imaginez ca poate fi de la dinti asa febra, ma rog o fi el exceptia de la regula ... Cu un dentist te-ai consultat, zic si eu ... .
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Haircut - ce faceti, a fost party care tine 3 zile si 3 nopti ![]() ![]() ![]() |
Am eu impresia ca o sa-l ajute si Teo desi nu asta si-a ales de pe tava.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Lucia, Ioana....multumiri pentru retete!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Lucia, Ioana....multumiri pentru retete! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Nu aveti pentru ce.
Speram doar sa va fie de folos.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... sa trag si eu un of... Kay inca mai face febra, la intervale mici de 4-5 ore cu frisoane!!! imi dau seama ca va veni un val de febra dupa frisoanele care le are, nu plange mititelu, ci striga! il infasor in capotul meu, il leg fedeles, si-l tin strans in brate, ii atenueaza mult din zgaltzaituri si tot atunci ii bag un supozitor de paracetamol in fundulet pentru ca a dezvoltat intoleranta la panadol, il vomita pur si simplu... nurofenul mai e cum mai e, dar panadolul cah!... frisoanele dureaza cam 10 min timp in care ii urca febra, nici n-o mai masor, clar e undeva peste 39 in fundulet... ii pun comprese reci pe frunte abia dupa ce s-au terminat frisoanele si incep sa-i arda frunte, maini, gat, zona inghinala (picioarele inca reci si nasucul la fel)... apoi incepem numaratoare inversa si-l dezvelesc si dezbrac de hainute... apoi transpira... pun la san si adoarme istovit... cam asta e ciclul nostru... ma darama psihic suferinta lui si ma rog sa treaca mai repede... si sa nu fie nimic grav, doar dinti ...asa a facut la fiecare dintisor dar nu intelegeam pe atunci eu "ciclul" destul de bine... puneam comprese cand avea frisoane, wrong... asteptam sa-i creasca febra pana in tavan, wrong... nu stiam ce sa-i fac cand facea frisoane si-l scutura tare, ii clantzaneau dintii si tremura ca varga... sper ca pana joi sa avem o ameliorare... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Tie ti-a confirmat doctorul ca e normal sa faca frisoane in halul asta de la dinti?
Just asking.....
Mie mi se pare horror.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
citat din mesajul lui xela_07 Haircut - ce faceti, a fost party care tine 3 zile si 3 nopti ![]() ![]() ![]() |
Cred ca impreuna cu Nataly a mea. Ea a ales polonicul primul...
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
citat din mesajul lui xela_07 Ruxita - eu tot nu imi imaginez ca poate fi de la dinti asa febra, ma rog o fi el exceptia de la regula ... Cu un dentist te-ai consultat, zic si eu ... ![]() ![]() |
Pediatra noastra ne-a zis ca febra mare si super mare fara nici un alt simptom foarte probabil este de la eruptzia dentara. Doar ca peste 39 grade ne-a recomandat pe langa paracetamol/ibuprofen si diazepam intrarectal (desitin) pt a preveni convulsiile febrile... foarte periculoase...care pot avea consecintze neurologice nefaste... Din aceeshi sursa... cica eruptzia dentara nu seamana de la un copil la altul ca manifestrae si nici chiar la acelashi copil de la o eruptzie la alta. De regula cica eruptziile de dupa an sunt mai violente, aka cu febra si dureri, si mai putzin din genul secretorii, aka balutze, scaune moi samd...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
am uitat sa zic ca de data asta dr respectiva nu ne-a mai trimis la balamuc dar...ne-a zis ca asa ramane putza...nedecalotata....k doar chirurgical o sa merga desi in alte tari e interzis...
ce sa zic m-a bg in ceatza...oricum ..in fiecare seara prestez cu crema minune poate n-o sa trebuiasca sa aj la cutzit..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...