Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

LA MULTI ANI IRINA!

LA MULTI ANI DANIEL!

LA MULTI ANI ADRIAN!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI MULT NOROC SA AVETI IN VIATA!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

SUBSCRIU

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, IRINA!!!

LA MULTI ANI, DANIEL!!!

LA MULTI ANI, ADI!!!

sa cresteti mari, voiosi si sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!!!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

La multe lunite, Iuria, bobita de aur a mamicii tale!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu caut folie pentru sera.............

este cineva care lucreaza eventual in domeniu...sau care are habar de ceva de genu'??????????????

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata!.

LA MULTI ANI IRINA MODELUTZA! SA CRESTI, MARE SANATOASA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII

LA MULTI ANI DANIEL! MULTA SANATATE, NUMAI IMPLINIRI IN VIATA SI FATE MARE MAI REPEDE SA TE IA MAMI SI PE TINE LA SCHI(CONCEDIU PLACUT BF)

LA MULTI ANI ADRIAN! SA CRESTI MARE, VOINIC SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multe lunite bobitza!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

noi suntem bine, va multumim de gandurile bune. sapt asta o sa maduc sa fac exudat la gat si nas sa vad ec si cum, dct mia zis ca la cel mare nu e nevoie ca iam facut anul trecut exudat si nu avea nimic si nu are cum sai apara cevaasa o fi? am uitat sai zic de analize pt pici. cand moi duce la vaccin.

vorbeati de copii... si eu sunt antiplans la copil ca nu vad sa rezol;ve acest lucru ceva, dar nu rezist eu sal las sa planga. tin sa precizez ca baitul mare a fost gen iris a lui sorina(asa ca te inteleg perfect mami), nu voia nimic, toata ziua plangea din orice, manca numai daci faceam teatru de papusi, nu statea in carut, nu in patut dormea numai pe picioare, pana la 1 an si 8 luni nu a dormit noaptea, plangea efectiv din ora in ora, dar acum cand are aproape 6 ani am uitat. atunci eram terminata psihic si fizic slabisem ingrozitor, dar uite ca timpul le rezolva pe toate. mam indepartat de subiect, nici pe cel mare nul lasam sa planga, am incercat odat sau de doua ori dar mai mult de 3 min nam rezistat si lam luat in brate. ce era sai fac? consider ca fiecare stie cel mai bine ce trebuie pt copilul ei, are feelingul acela.

duminica am luat motul, a plans piciul meu dea rupt. marait, indispus, asta e. a ales dupa tava cartea, caietul si banii. deci profesor il fac sau scriitor. o sa pun zilele astea pozici, aseara lam tuns cu masina si stat il gadila, a fost super extrem de cuminte. nici nu ne asteptam.

bravo noruta uca pt mersul singurica. un pufulete precoce

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Neatza!!!

Multumesc de cafeluta, Sorina!!! am incalzit-o putin si am adaugat putina frisca si este pur si simplu divina

Eu nu ma plang ...am avut o noapte chiar ok ...sau poate m-am obisnuit cu ritmul si nu mi se mai pare asa deranjant ....oricum acum a luat un sul de hartie igienica si de vre-o juma de ora am si uitat ca am copil ....face hartia aia mica mica si apoi incarca sa o faca la loc

Cris.d ...eu nush ce sa zic ...ma gandesc cu groaza ca o sa trebuiasca sa o las pana la urma 1 sapt prin primavara cu ai mei la tara sa o intarcam ...asta dupa ce sper eu sa le rarim zdravan...dar tot nu pot sa imi imaginez cum ar fi sa stau 1 zi fara ea ...d-apai 1 sapt ...deci ...nu pot sa te ajut cu sondajul

Bea foarte tare patul lui Ivan !

Ioana felicitari pentru mersul Ucutei ...am uitat ieri !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

duminica am luat motul, a plans piciul meu dea rupt. marait, indispus, asta e. a ales dupa tava cartea, caietul si banii. deci profesor il fac sau scriitor. o sa pun zilele astea pozici, aseara lam tuns cu masina si stat il gadila, a fost super extrem de cuminte. nici nu ne asteptam.

Felicitari pentru alegerile facute!!! foarte frumos a ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

LA MULTI ANI, IRINA!!!

LA MULTI ANI, DANIEL!!!

LA MULTI ANI, ADI!!!

sa cresteti mari, voiosi si sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!!!!

subscriu si eu la cea mai colorata urare, asa ca rasul copiilor nostrii

Dragos Andrei

Mergi la inceput