Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Cris D....nu stiu ce sa spun..........
a fost si Ivan de doua ori la sora mea..........ca asa a vrut ea...si atata mi-a cantat ca a fost musai sa cedez.......ca nu are copii si a zis ca daca eu am putut face si ea nu poate de ce nu o las sa se bucure si ea de el macar atat???????????????

in primul rand stiam ca e in maini bune....ca el o iubeste si ea la fel..e curat are conditii..........si eram convinsa ca o sa il grijeasca bine..........
na, pai era la 8 km de mine puteam oricand mi se "scula" sa merg sa il vad........sa ...sa..sa...nu pot zice ca era foarte departe in caz de urgenta......

si normal ca telefonam de nush cate ori/zi........daca nu raspundea ma crizam.................

dar in rest a fost ok............

cu altii in afara de ea si mama nu l-as lasa...............cu siguranta!!!!!!!!!!

DAR a fost acolo un big DAR..............a fost foarte nasol fara el..................

nici nu stiu sa explic goliciunea aia in care era invaluita casa si inimile noastre...............foarte foarte nasol..............

in rest nu stiu.........
eu am zis parerea mea..........si experienta mea....

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

LA MULTI ANI, IRINA! pufuleatza modelutza, multa sanatate si sa cresti mare (aka inalta)!

LA MULTI ANI, ADRIAN de Baly! bravo pentru mers si tine-o tot asa!

LA MULTI ANI,DANIEL de BF! sa fii sanatos si norocos si s-o ai pe mami cat mai mult timp alaturi!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE, eu stau la vila si tot audprimul scancet,c a sa nu mai zic de plansul la tati in brate, care vrea sa incerce sama ajute asa: o adorm eu, ce daca plange un pic? nu vrei sa stii ce fata alba are si el cand intru dupa 3 minute in camera si ii zic ca gata, lasa, tot tzatza e de baza.. insa uneori sunt asha de presh si ei,ca azi si ieri, ca l-as lasa sa incerce, poate-poate iese macar o juma de ora de odihna. la noi mai e si ana care se scoala daca o aude tzipand si...ne impartzim la adormit copiii iar: tati cu ana, eu cu ema. e asa de un an si..nu e bine, dar tragem speranta ca nu e asa for ever. d-aia intrebam cu lasatul copilului (nu ca s-ar inghesui cineva sa o ia pe ema sau ana),ca am momente cand as lasa-o juma de zi/noapte macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DECE, eu stau la vila si tot audprimul scancet,c a sa nu mai zic de plansul la tati in brate, care vrea sa incerce sama ajute asa: o adorm eu, ce daca plange un pic? nu vrei sa stii ce fata alba are si el cand intru dupa 3 minute in camera si ii zic ca gata, lasa, tot tzatza e de baza.. insa uneori sunt asha de presh si ei,ca azi si ieri, ca l-as lasa sa incerce, poate-poate iese macar o juma de ora de odihna. la noi mai e si ana care se scoala daca o aude tzipand si...ne impartzim la adormit copiii iar: tati cu ana, eu cu ema. e asa de un an si..nu e bine, dar tragem speranta ca nu e asa for ever. d-aia intrebam cu lasatul copilului (nu ca s-ar inghesui cineva sa o ia pe ema sau ana),ca am momente cand as lasa-o juma de zi/noapte macar

ei...eu m-am enervat putin deoarece a venit cu propunerea de a sta k jiji acu...ca tre sa mergem la maica-sa...desi nu stie ce zice...adik...cum e sa-l plimbi prin casa noaptea...si sa constati ca totul se rezolva cu tt....iar eu...eu sar in sus la prima foiala...dar sa-l mai aud si plangand..
ma rog am rezolvat...prefer sa fiu zombie..dar la mine acasa...decat sa ma apuce pandaliile prin straini...

s-a trezit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am mufat-o. cere asa de des si zi si noapte,zici ca ...stie ea ceva

asa...felicitari pt petreceri faine,alegeri inspirate,poze super.

dilema: ce trebuie ca sa poti sta fara bebe? de ce unii pot? nu e nimic personal, poate doar invidie ca faceti si altceva, dar...cum reusiti: BF sau alte fete care stati mai multe zile fara ei?cumnata mea l-a trimis pe nepot (face vineri 1 an) in Romania pentru 3 luni, sta cu mamma si bunica ei, ca sa se " mai odihneasca si ea". nu-mi spun parerea,ca nu conteaza asta, dar as vrea sa stiu cum gandeste cineva care poate.

pupici

... teoria mea e ca, contrar opiniei majoritare, ca fiecare mama e cea mai buna pentru copilul ei, cred ca fiecarei mame i se poate reprosa ceva... mamei mele ii reprosez ca m-a "abandonat" la 2 luni - s-a dus la servici si m-a lasat cu sora mea mai mare de 4 ani si ca a facut diintotdeauna diferenta intre mine si sora... mie imi reprosez (mai multe in legatura cu Ela, de ex. ca am crezut-o mai putin capabila la invatatura cand era dislexica, ca are platfus si etc, intr-o copilarie intreaga ajungi sa acumulezi mai multe regrete maternale...
in leg cu Kay - imi reproseaza sotul... ca-l cocolosesc prea mult, ca-l handicapez facandu-l dependent de mine...(in opinia lui, ca e cu bataie lunga ca-l fac sau popo sau ca va avea la un moment dat reactii de respingere violenta ) si ca fac diferente intre copii chiar daca nu vreau asta, prin simplu fapt ca de Ela ma puteam desprinde si de Kay nu pot!
IN concluzie... oricarei mame i se poate reprosa cate ceva... si ca extremele nu sunt bune...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

in alta ordine de idei...........................

am si eu una bucata veste buna:)))

deci am hotarat aseara ca tati doarme dincoace, eu in patul lui ivan si el in patul nostru................

si ce sa vezi............
baiatul meu baga somn si la ora asta de aseara de la 9.45 cu o trezire la 11.....una la 12......apoi la 3.10 pt papa si apoi eu trezit ca stiam ce are copilu' l-am invelit..........si apoi am dormit tun pana la 7.40 cand iar i-am fc papa................

deci...........iexista o iesplixatie..CARE_I???????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

in alta ordine de idei...........................

am si eu una bucata veste buna:)))

deci am hotarat aseara ca tati doarme dincoace, eu in patul lui ivan si el in patul nostru................

si ce sa vezi............
baiatul meu baga somn si la ora asta de aseara de la 9.45 cu o trezire la 11.....una la 12......apoi la 3.10 pt papa si apoi eu trezit ca stiam ce are copilu' l-am invelit..........si apoi am dormit tun pana la 7.40 cand iar i-am fc papa................

deci...........iexista o iesplixatie..CARE_I???????????????????

Bea..mare lucru, maica!
Felicitari pentru somnul Ivanelului!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Cris.D...si eu ma intreb cum ar fi vreo 2-3 zile fara iris..da' cred ca am sa mor intrebandu-ma...ca nu se inghesuie nici o bunica s-o ia..au fugit ca potarnichile, si zboara jos, sa nu le ia radaru'...
La noi e nitzel mai bine, ca diana doarme ca lemnu', si nu aude "urlacioasa", ca si eu imi faceam o mie de probleme...ca o trezeste, ca se scoala dimi obosita, ca nu da randament la scoala...de-astea.

Dece...sorry de prob cu jiji mare..Bine ca ai rezolvat.
Nici tati de iris nu are treaba cu ea noaptea...doar ca el doarme in sufragerie, si nu se trez. daca cumva chiraie ea.

Bubu...ce spui tu acolo...somn o noapte intreaga...Felicitari mami! Eu nu m-am mai intalnit cu asta de mai bine de un an.... Pentru stari de obo, daca nu au alta cauza, eu am luat niste Vitamax...ca n-am avut cand sa-mi fac analize. Pe durata trat...a fost ok, aveam parca mai mult.."nerv". Acu' iar sunt leshinata...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Avem petrecere mare azi!

La multi ani Irina!

La multi ani Daniel!

La multi ani Adrian!

Sa aveti parte de sanatate, noroc, fericire si iubire in viata!

Felicitari mamicilor pentru asa copii frumosi! Sa fiti fericite si mandre de minunile voastre mici!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI IRINA!

LA MULTI ANI DANIEL!

LA MULTI ANI ADRIAN!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI MULT NOROC SA AVETI IN VIATA!

Mergi la inceput