Pufi 2010 (211) - LMA Irina,Daniel si Adrian!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...
sarumana de coffe sorina...e asa buna si merge la fix...

cum era aia cu preshul? k io asa sunt...m-a capiat jiji aseara...durerile astea de dinti sunt mai puternice noaptea? pt ca ziua...e fresh..n-are nik..nu maraie..nik, nik...aseara...la prima trezire ziceai ca-l bat...a inceput sa planga...etc, etc...cert e ca a dormit rau...s-a trezit de jde ori.....iar io nu mai zic...

sorina , da asa si fac...unde ma duc cu el la e o clinica unde au si vaccinurile asa ca...o sa hotarasca dr respectiva ce si cum...

je tocmai am o prb cu jiji mare...deoarece maine tre sa plecam la socrela...nu e vizita de curuazie...e cu treaba...si ami merg unii de la munca cu masina( iau niste masuratori si se intorc)...i-am zis ca sunt praf..si ca daca la noapte va fi la fel...nu sunt in stare sa conduc aproape 500 km...si apoi sa merg la drum cu un copil marait...de care evident EU AM GRIJA....si noaptea acolo..etc...( existand posibilitatea...sa mearga cu aia cu masina si sa vina cu trenul...)..
ma rog..e cam delicata prb...si el interpreteaza...nu tocmai cum vreau eu( stiind ca nu prea ma trage atza acolo)...
apoi important pt mine e copilul in primul rand...si apoi eu..sa fiu sanatoasa sa-l pot creste...daca se supara treba lui...ca de ...nu se trez el noaptea de 100 de ori..
mi-a zis ca o sa stea el la noapte cu el...dar nu-i asa de usor...ce ..eu pot dormi daca il aud maraind??? specificand ca nu stam la vila....ma rog...of, of, mai mai...
gata mi-am zis of-ul de dimi

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi anisori printesa Irina!

La multi anisori cavaler Daniel!

La multi anisori cavaler Adrian!

Va doresc tot binele din lume

Bravo mamici dragute pentru acest an frumos

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

asa frumos ai scris....subscriu si eu..

sa fiti sanatosi cu totii....sa cresteti mari si sa aveti o viatza frumoasa..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Bravo UCA, fata harnica..se grabeste sa o ajute pe mami la treba ca e singura si are nevoie

Nikole,

Bea
, de unde DD mai ai energie si pt turbo gemul ala???

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

adun eu de undeva....
de altfel imi place sa fac, imi pllace ginastica si am vrtu sa ma fac antrenoare de fitness si sa am sala mea......porcul malai viseaza.......si inainte de sarcina imi placea sportul........foarte mult......alergam intr-o vreme care 3 kilometri zilnic......si asa-s eu cu astea......

si e faina si muzica....imi place si tipa......asa ca bag la greu....si mai vad si rezultate, mai primesc si complimente de sot.....iar iti simt muschii.....ioi ce ai slabit......si fac pana ma satur.....................

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, IRINA!!Sa se adevereasca teoria compensatiei in curand, Nikole, si sa ai o "modelutza" la varsta crizelor si mereu de acum incolo

LA MULTI ANI,ADRIAN de Baly! Sa te faci mare si sa ai grija de surorile tale si de mami!

LA MULTI ANI,DANIEL! Sa cresti echilibrat,relaxat si destept ca mami.Sa te bucuri de viata!

Mergi la inceput

buna dimi

vad ca ati vorbit de a mea. mai in general, asa, dar suntem si noi in club, cum zicea si Nikole. Am citit de Ferber, am citit de EASY,am citit de pe unde am putut de sleeping disorders. Am ajuns la concluzia mareatza ca ..."ata ete" si ca si io am muuulte disorders, deci nu puteam face copil/copii altfel...For the record, am incercat pastrarea conditiilor de adormire si ema urla/tzipa/se scoala ff des si asa, adica daca are aceeashi tzatza in gura ca la adormire. SI...eu daca adorm in tren si ma trezesc in pat la hotel de 5 stele....pai nu vreau sa ma intorc in tren ca sa pot dormi in continuare. fac si eu haz, no offence.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La multi ani Irina!
La multi ani Daniel!
La multi ani Adrian!
Sa fiti sanatosi si norocosi, sa cresteti mari si voinici sa puteti sa indepliniti tot ce va doriti!

Mergi la inceput

am mufat-o. cere asa de des si zi si noapte,zici ca ...stie ea ceva

asa...felicitari pt petreceri faine,alegeri inspirate,poze super.

dilema: ce trebuie ca sa poti sta fara bebe? de ce unii pot? nu e nimic personal, poate doar invidie ca faceti si altceva, dar...cum reusiti: BF sau alte fete care stati mai multe zile fara ei?cumnata mea l-a trimis pe nepot (face vineri 1 an) in Romania pentru 3 luni, sta cu mamma si bunica ei, ca sa se " mai odihneasca si ea". nu-mi spun parerea,ca nu conteaza asta, dar as vrea sa stiu cum gandeste cineva care poate.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LA MULTI ANI IRINA!!!

sa cresti mare si sanatoasa, asta
e important, sanatatea, in rest
totul se rezolva....

La multi ani Daniel!!!

Iti doresc viata lunga si frumoasa
si multa multa sanatate si fericire!!!

La multi ani Adrian!!!

Sa ai si tu tot ce iti doreste mami........
sa ai viata frumoasa si noroc!!!
SA fii sanatos si cuminte!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI IRINA !!!

LA MULTI ANI DANIEL !!!

LA MULTI ANI ADRIAN !!!

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Neata buna!de cafea.....si eu sunt tare obosita in ultima vreme...dar la mine raul doarme toata noaptea......cred ca e oboseala acumulata ca doar cand se trezea si el de 2,3,4 ori pe noapte parca nu ma simteam asa...

la multi ani daniel sa cresti frumos si sa ai o viata frumoasa!

la multi ani irinasa fii sanatoasa si fericita viata intreaga

la multi ani adriansa cresti mare sa bucuri lumea din jurul tau cu veselie si fericire

cu dormitul singur.....nu pot zice ca l-am invatat.....a dormit in patut pana la un mom dt cand cezariana mea nu mai ma tinea aveam dureri de numa numa cand ma ridicam si alaptam si stateam langa patut...apoi l-am luat in pat cu mine......apoi cand a trecut pe lp dormeam o noapte eu o noapte sotul muuult timp...apoi am adus patutul in sufragerie si unul din noi pe pat si el in patut..pana l-am mutat la el in camera cu totul si noi am dormit in alta camera...ai dadeam o sticla de lv si una de ceai ce ai ajungea pana dimi.....el se ridica isi lua ticluta si somn la loc...asa facem de cateva luni 2,3 si e ok avem si noi timp de noi...dormim impreuna.....copilul nu ne mai trezeste doamne tine-l......probabil am fost un caz fericit

pe toata lumea si dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput