Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Eu lipsesc motivat... aveam o stare nasoala rau si am gasit ceva care m-a amuzat... tareeee.
Stiti subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=1
Eu am ajuns la pagina 12 si ma gandesc sa mai "pastrez" cateva pentru alte zile gri.
In mod normal nu ma amuz de pataniile altora dar aici sunt asa nostim povestite chiar de autori...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Donna merci ca mi-ai adus aminte de acel subiect.In sarcina m-am distrat tare bine.

Am ajuns si noi pe acasa,baietii mei si-au gasit fiecare cate ceva,eu doar un fular,si nici de ala nu ma pot bucura pentru ca desteapta de vanzatoare nu a luat siguranta de pe el.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara. Am avut ce citi acum, dupa cateva ore de lipsa de aici.
Despre olita: nu il voi pune sa faca ceva, il voi tine pe ea cateva minute pentru a se obisnui, ca am vazut multi copii care la 1an erau speriati si urlau de mama focului cand erau pusi pe ea.
Cumparaturi: as face dar n-am cu ce...nu am bani de rate nici luna asta, dar sa-i mai dau pe diverse....
Am fost in vizita la nasa-mea si L-am cantarit pe Vlad, are 6.700-6.750g. Sunt foarte multumita ca a luat peste 400g in 20 de zile.
Va pup. Ne auzim maine dimineata la cafea. Sa nu lipsiti!!!
Noapte buna.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Noapte buna si de la noi. A adormit piciul in patutul lui si merg sa experimentez a doua noapte de dormit fara el. Va povestesc maine la cafeaua lui Mariuk .
Somnik pufos!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Oramona, Fistiq, Mihaelka

Selenar wow, cateva saptamani?? Pai in cateva saptamani facem rapel!!!

Mergi la inceput

Anuta la multi multi ani fericiti si sanatosi! Hai ca inca mai e 31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Eu lipsesc motivat... aveam o stare nasoala rau si am gasit ceva care m-a amuzat... tareeee.
Stiti subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384&whichpage=1
Eu am ajuns la pagina 12 si ma gandesc sa mai "pastrez" cateva pentru alte zile gri.
In mod normal nu ma amuz de pataniile altora dar aici sunt asa nostim povestite chiar de autori...

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

ma tot kinui sa merg la somn dar nu mai pot de ras, si abia sunt la pagina 5. Multumesc de pont,e bun pt zile mai gri

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Despre reactii la straini si noi am inceput sa avem preferinte, dar e clar ca nu-i plac oamenii in negru. Sper sa fie un pusti sociabil!

De papat noi am inceput sa punem verdeata in piure, adica patrunjel, marar si frunze de telina. Ii plac.

Cumparaturi online...hmm...nu mai ziceti ca sunt fan. Abia ma abtin...

Noapte buna si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna seara!!! eu am adormit langa pici in timp ce papa si cand m-am trezit sa-l pun in patut mi-a sarit somnu si acum m-am pus sa citesc de la "mi-a fost rusineee" si nu ma mai pot opri

sa aveti noapte buna, linistita si odihnitoare!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Da cineva o cafea? dau la schimb o ciocolata alba cu cocos.
A doua noapte dormita separat a trecut cu bine. Somn adanc de la 22 la 7 cu o pauza de papa la 3. Daca nu ar fi fost niste dureri de burtica si la mine si la el totul ar fi fost perfect.
O zi minunata!

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput