Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

stau cu Darius in brate si citesc de la "mi-a fost rusine" si moooor de ras!am ajuns la povestea lui nikolici a noastra si mi se pare cea mai tare, mi-au curs lacrimile de ras! noroc ca lui Darius ii place putin scuturat si nu se trezeste cum il scutur cand rad!!!

nikolici...mooortaaalaaa faza cu kk!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

IDALIS, bine ti-a facut copilul! cine te credeai sa vorbesti despre el fara acordul lui?
IUNIA, cu biscuiti populari am crescut si noi si nu am murit, pot si copii nostri sa creasca...parerea mea (recunosc, eu inca nu i-am dat asa ceva, inca testam daca ne place sau ba supa de legume)
HADRIANE, Alexandru e un dulce!
Noi am dormit aproape 2 ore acum dupa amiaza si suntem fresh, asa ca m-am apucat iar de mancare: fasole! in plus, in seara asta avem la cina salata verde cu ridichi si ceapa verde, sa vedem la ce o asortam(daca mai apuca sa fie asortata cu ceva)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

idalis, mor de ras ti-a aratat tie!!! dar doarme nu gluma Tavis!!!

Arianna, si Darius rade dar cu sunete, chitaieli, nu chiar hohote, e tare amuzant!!!doamne cu evolueaza pe zi ce trece! acum cand e treaz il tin la mine in brate mai ridicat si ii tin o jucarie in fata si o tot prinde, o duce la gurita, rade, chitaie!!!inainte numai cu mine se juca, adica el pe spate si yo ma maimutaream! dar de acum ma paraseste pt jucarii!!!

in concluzie, cam la majoritatea bbilor li s-a reglat scaunele pana la unu pe zi, cu aproximatie!!!astept atunci sa i se regleze si lui!!! de dormit si de papat la fel, sper sa isi regleze cumva programul in timp!!!

editez ca am uitat sa-i spun Alesiei ca e o bosfolenie tare scumpica si dolofana!!!

POZE BEBE DARIUS

Alesia iti multumeste de complimente

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

aaaa....bebeii vostri au inceput sa rada cu hohote?e tare frumos...

si inca ceva....voi o sa puneti copiii in premergator? tot aud pareri si pareri..ba ca e bine ba ca nu...

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Da, Emanuel rade in hohote, ma laud si eu aici Video Emanuel cu o inregistrare Chiar azi i-am pus-o ca sa nu-l uite pe taica-su...

Eu il voi pune in premergator pe la 6 luni ca si pe Denis, baiatul cel mare l-am pus.

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Kamy tot asa rade si Alesia...e mortala

POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

Buna dimineata la toate fetele,

Intru sa beau si eu o cafeluta "forte" cu voi, chiar am nevoie ca Emanuel a fost cam marait azi noapte...

LA MULTE LUNITE si ANI Petrei, Ana Lavinia si Tessa May!

Un pupic special pentru PETRA, nora mea, sper ca nu l-a uitat pe Emanuel!

Vad ca sunteti bine, bebelusii cresc...Si noi suntem in general bine, saptamana trecuta a facut si Emanuel vaccinurile (cele de 4 luni, dar la aproape 5, ca m-a chemat tarziu pediatra). A facut PENTAXIM si PREVENAR. A avut un pic de febra 2 zile, dar in rest ok. Ceea ce am observat e ca de atunci are somnul mai agitat, aproape in fiecare noapte se trezeste si plange. Poate il dor inca locurile unde a fost intepat.

A propos de vaccinuri, m-a intrebat pediatra daca vreau sa-i dau vaccinul oral impotriva ROTAVIRUSULUI. Am mai intrebat pe ici pe colo, m-am mai uitat pe net, inca n-am luat nici o hotarare, dar inclin sa nu-l fac lui Emanuel. Voi ce ati decis?

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Eu as zice hotarat NU. Pediatrii il recomanda deoarece il promoveaza si primesc felurite bonusuri de la firmele de farmaceutice. Dr din spital mi-a zis ca 90% din infectiile cu rotavirus trec pe nesimtite, 10% sunt mai serioase si chiar si asa, ff putin necesita spitalizare.
La varsta asa mica nici nu are bebe de unde lua Rotavirus, ca nu intra in colectivitate.
Eu vorbesc ca mamica ce a facut rotarixul fara prea multa documentare in prealabil si bebe a avut reactii adverse cateva saptamani...De acum (sper ca) ma voi documenta mai bine in situatii viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

nici noi nu facem rotarixul...eu una nu inteleg de ce trebuie atatea vaccinuri care in alte tari nici nu se fac. Suntem noi cobaii europei sau inghitim usor tot ce vinde industria farmaceutica ?
Fiecare mamica decide pentru copilul ei...eu una nici astea obligatorii nu le-as face.
Merg sa dau papa la bb .

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

referitor la vaccinuri, nici eu nu le-as face nici pe astea obligatorii, suntem si cobai dar si marionetele industriei farmaceutice!!!m-am crucit cand am citit un articol referitor la studiile facute inainte de a scoate un vaccin pe piata!!! efectele secundare nu se iau in considerare pt ca pierderile ar fi prea mari!!!cel care vorbea despre asta era un fost cercetator pt aceste vaccinuri, deci stia ce vorbeste! a renuntat pt ca a vazut ca nu-i sunt luate in considerare interdictiile de a folosi in vaccinuri anumite substante care pot face mai mult rau decat bine!!!doamne ajuta sa nu patim nimic in urma acestor vaccinuri pt ca eu cunosc o mamica de o fetita care in urma vaccinului a facut paralizie cerebrala!!! bineinteles ca medicii nu prea vor sa recunoasca gravitatea efectelor secundare care se pot produce unui procent din copii!!! cica ar fi prea mic procentul!!!sa le spuna asta mamicilor a caror copii sunt in procentul ala!

POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna mamici si bebici
N-am mai intrat zilele astea, ca am tot stat cu bebelina mea.

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Hai ca am reusit si eu sa mai intru putin. Azi am facut supa de pui cu galuste si am prajit pulpe si piept de pui cu mamaliguta si usturoi. Au fost si fratele si cumnata in vizita asa ca, tot nu am apucat sa citesc din urma dar citesc acum.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Nici vorba!! Codasii suntem noi! Pai uite: ne culcam pe la 21 (uneori 20) seara, ne trezim pe la 23-24 maxim, apoi 1-2, apoi 3-4, apoi 5, si la 6 e trezirea deplina. Deseori ne trezim din ora in ora. Si am incercat de toate...La inceput am crezut ca e sanul de vina, ca nu-i tine de foame. Acum suntem pe LP(+LM, dar mai mult LP) si e degeaba, tot asa e odihna (adica mai ca nu e). Ziua daca e tinut in brate de mine, prinde 1h-1h jumate, altfel (in patut/landou/altcineva in brate) maxim jumate de ora.

Da' noi sa fim sanatosi, am citit pe multe forumuri si sunt multi bebei asa. Noi practicam chipurile attachment parenting, dar bebe oricum nu doarme bine nici cu mine in pat si eu nu dorm chiar deloc cu el alaturi de grija. Asa ca noaptea fac ture intre patut si pat, dar se pare ca mai prind si ceva somn, caci inca n-am picat.

Mergi la inceput