noi, sagetatoarele (18)
Raspunsuri - Pagina 8
getik1 spune:
buna seara fetelor ce faceti?
nimeni pe aici?
ia uitati ce am mai mesterit eu
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
nma spune:
LA MULTI ANI! sagetilor care s-au sarbatorit zilele astea
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
iulia-stefy spune:
Va ofer o felie de tort si
Va las si o fierbinte....
Si nu in ultimul rand urez si eu tuturor sarbatoritilor ce au fost si vor veni La multi ani!
nma spune:
Lacri, La multi ani! puiului drag
Foarte frumos tortul, banuiesc ca si delicios.
E frumoasa foc si printesa. Si tare mandra de tort . Sa fie sanatoasa, cuminte, norocoasa .
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
getik1 spune:
iulia superb tortu la multi ani sanatosi si voiosi si plini de fericire
nma mai dureaza un pic cu fulgi ca astept comanda ca sau terminat bilutele.
LMA tuturor care s-au sarbatorit
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
nma spune:
Sper ca mai sunteti ptin zona caci a venit incarcata cu bunatati. Deci va invit la ospat .
Getik, stai linistita, e destul timp
monicabo spune:
Buna!
Si eu m-am sarbatorit acum 2 zile, pe 05.12....
Nico, tu esti si nascuta pe 06.12? Credeam ca iti serbezi doar ziua de nume... La multi ani, incazul asta!
SI la multi ani tuturor
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
nma spune:
Monica, mutumesc .
La multi ani fericiti si tie . Nu stiam ca si tu esti o sageata . Inseamna ca suntem cam pe aceeasi lungine de unda .
Ce a adus Mosul la fete?
Eu, ieri avut parte de o zi linistita, in familie, exact asa cum mi-am dorit. Alex mi-a pregatit ceva surpirze dar din pacate pt el i-am cam stricat planurile . Seara am stat toti al un film si am rontatit floricele. A fost prima data cand mi-am dorit sa nu avem musafiri, sa fim doar noi 4. In schimb, sambata si duminica astept o multime de prieteni.
nma spune:
Dragaica, unde esti??????? Banuiesc ca nu am ai timp de povesti, dar tare asi vrea sa mai intri din cand in cand. La multi ani!
nma spune:
Mami de sagetutza mica... si iute, nu stiu daca apuc sa intru maine asa ca .... LA MULTI ANIIIII, LUMI