Familia si moda la mare

Familia si moda la mare | Autor: adriana28

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de parintii care isi lasa fetele la plaja fara sutien?
Am vazut anul trecut o familie...mama si fiica de vreo 13-14 ani. Maica-sa avea sutien iar fata era fara. Cand sa intre in apa fata a vrut sa-si puna sutienul iar maica-sa i-a zis sa se duca fara sutien. Fata nu vroia ca ii era rusine dar pana la urma la insistentele mamei a cedat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Sper ca intervalul de expunere la soare era intre 8.00-10.30 dimineata si dupa ora 16.30 dupa masa. Asta ca o gluma!

Eu cred ca nu putem discuta noi aici moralitatea acelei familii si nici nu pot judeca niste persoane dupa cum apar pe plaja. Si eu am stat topless pe plaja. Am vazut si copii mititei complet goi sau purtand slipi gen tanga (fetite de 3-4 anisori). Pacat insa ca pradatorii sexuali sunt peste tot. Macar ai facut ceva concret in sensul acesta, ai avertizat mama de posibilele pericole?

Ca daca nu si pui doar o intrebare pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu nu o vad ca pe o chestie de moda, ci in primul rand ca inconstienta privind sanatatea. in cazul expus de tine mama ar trebui sa isi invete fiica sa se protejeze de soare, la adulti ar trebui sa se gandeasca ele mai bine.

daca nu s-ar fi facut atatia ani avertizari despre cancerul de piele si de san as intelege sa fim ignoranti, ca na, nu toata lumea citeste carti sau macar reviste de sanatate. dar vara auzi avertizarile zilnic la toate stirile.

pe moment te crezi grozava, si daca te trezesti cu un cancer te intrebi - de ce eu?

mama de Carol (29.12.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Si ce are daca stau fetele fara sutien sau in tanga?
Daca ne referim la pradatorii sexuali, cele mai multe violuri au loc in alte locuri, nu la plaja.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Si ce are daca stau fetele fara sutien sau in tanga?
Daca ne referim la pradatorii sexuali, cele mai multe violuri au loc in alte locuri, nu la plaja.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
Ma refer la faptul ca pot fi pozate sau chiar filmate pe ascuns si apoi ajung pe siteuri de profil...am intrat odata din greseala pe un forum strain pe care se puneau poze cu minore topless (majoritatea erau din Ro - se vedeau reclame gen Ursus etc.). Se laudau unii acolo ca aveau si filme cu fete topless
Mie mi se pare ciudat sa-ti expui fata minora in vazul tuturor mai ales azi cand au aparut camere digitale cu zoom mare...nici nu stii cand te poate filma cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Din greseala my ass! Nu poti intra pe site-urile respective fara sa te inregistrezi cu cartea de credit!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Din greseala my ass! Nu poti intra pe site-urile respective fara sa te inregistrezi cu cartea de credit!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Era un forum in care se postau diverse poze si filme cu camera ascunsa pentru voyeuri...nu necesita nici o carte de credit....erau linkuri catre rapidshare sau alte siteuri de download unde puteai descarca pozele si filmarile. Probabil ca erau luate de pe vreun site cu carte de credit...unii scot si bani din poze de-astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana28

Ce parere aveti de parintii care isi lasa fetele la plaja fara sutien?
Am vazut anul trecut o familie...mama si fiica de vreo 13-14 ani. Maica-sa avea sutien iar fata era fara. Cand sa intre in apa fata a vrut sa-si puna sutienul iar maica-sa i-a zis sa se duca fara sutien. Fata nu vroia ca ii era rusine dar pana la urma la insistentele mamei a cedat.

eu vad situatia in primul rind ca o lipsa de moralitate. Nu mi se pare un exemplu bun dat de o mama ca fata ei de 14 ani sa stea dezbracata la mare in vazul tuturor.
Nu stiu in alte tari din Europa ce se poarta, dar in Los Angeles in 15 ani de mers la plaja nu am vazut pe nimeni topless sau cu tanga.
Pe cind in Romania este o adevarat moda.

Mi se pare dezgustator sa vad femei dupa o animta virsta si cu mai multe kg in plus dezbracate.
Nu stiu ce vor sa dovedeasca, nu pot sa inteleg pentru ce o fac?
Sanatos nu e, atractiv nu e, moral nu e...

Cat despre cei mici lasati dezbracati, daca pana acum nu s-au auzit de prea multe cazuri cu pedofilii, cat de curind o sa vina timpul.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Mi se pare dezgustator sa vad femei dupa o animta virsta si cu mai multe kg in plus dezbracate.
Nu stiu ce vor sa dovedeasca, nu pot sa inteleg pentru ce o fac?
Sanatos nu e, atractiv nu e, moral nu e...

michelle

Pai am impresia ca bietele femei vor doar sa se bronzeze.
Acum ma gandesc eu ca daca te deranjeaza atat de tare aspectul lor dizgratios, te deranjeaza si cu sutien si fara, ca tot aia e.
Si eu fac topless, nu vreau sa demonstrez nimic, doar sa nu am urme de la sutien.
Se stie ca Europa e mai libera, desi daca ma uit la filmuletee din spring-break, la noi nu prea vezi asa ceva.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

In Romania se cam poarta toplessul ba se face si nudism. Mie nu mi se pare deloc dezgustator, chiar daca respectiva dezgolita este trecuta de o anumita varsta si are niste kile in plus. Kilele alea se vad si cu sutien, ca doar nu le are pe toate pe sani.

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai poze cu sani dezgoliti sau nud sau ce vrei se gasesc la distanta de un click. Nu cred ca este nici o problema la o adica pentru nimeni. Cat despre topless in Romania cel putin este ceva foarte obisnuit din punctul meu de vedere. Exista de multa vreme dar personal nu am sesizat pe nimeni sa ii cada moaca la vederea unor perechi de sani. Este asa de obisnuit incat cel mult poti sa remarci fie ca sunt o pereche de sani frumosi fie dimpotriva ca nu sunt prea frumosi.... si cam atat. Asta asa daca vrei neaparat sa faci vreo remarca pentru ca in majoritatea cazurilor nu exista nici un motiv special sa ti se opreasca privirea. Cred ca daca ai vrea sa faci asta dupa 15 minute te-ai plictisi sau ai avea o durere la gat de atata sucit desi cred ca te-ai plictisi sa ..ce la urma urmei?
Insa cu un aspect nu sunt de acord. Consider un drept personal pentru oricine sa decida asupra propriului corp. Adica nu prea sunt de acord cu obligarea "in a..." sau "in a nu..." face ceva impotriva a ceea ce tu consideri. Tot in egala masura personal consider ca in spatiul public este recomandabil (adica de bun simt) sa te adaptezi specificului acelui spatiu. Pe scurt daca eu am chef sa ies fara sutien o pot face daca nu deranjez pe cei din jurul meu. Asta conteaza pentru mine si disconfortul pe care l-as putea produce pentru cei in jurul meu.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput