Familia si moda la mare
Raspunsuri - Pagina 2
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle-usa Nu stiu ce vor sa dovedeasca, nu pot sa inteleg pentru ce o fac? |
Daca o tipa slaba sta topless e pt. ca vrea sa se bronzeze, daca o tipa grasa e topless e pt. ca vrea sa dovedeasca ceva?
Lali spune:
E o moda la noi in Romania, fetele fara sutien si copii fara nimic.
Nu e Europa mai lejera, eu pe alte plaje europene nu am vazut topless si nici copii in putza goala.
De fapt exista o multime de lucruri pe care nu le-am vazut pe plajele din strainatate si aici sunt la mare cautare, dar asta e o alta poveste.
Eu nu am facut niciodata topless, nici cand eram slaba si frumoasa nici acum, cand sunt grasa si frumoasa .
Cred ca tine de fiecare, de cat de pudic e fiecare. Spre exemplu nu m-am simtit deloc bine pe o plaja de nudisti, chiar daca eu eram in costum de baie. Pur si simplu nu m-am simtit bine si am plecat dupa 10 minute.
Nu-i condamn pe cei care fac topless sau nudism. E alegerea lor si nu o consider in nici un fel: buna sau gresita.
Insa cred ca, in postura de parinte trebuie sa-ti tii copilul cu costum de baie la plaja si sa-l lasi sa judece singur, cand e matur, daca vrea altfel.
Androix spune:
Voi ati vazut ce ger e afara? E o treaba foarte spinoasa asta cu toplessu' de trebuie dezbatuta cu juma de an in avans
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Lali spune:
citat din mesajul lui Androix Voi ati vazut ce ger e afara? E o treaba foarte spinoasa asta cu toplessu' de trebuie dezbatuta cu juma de an in avans www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
E exact momentul cand eu ma gandesc: ce bine era asta vara la 35 de grade !
Androix spune:
Pe modelul: iarna car si vara sanie OK, am inteles atunci...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Rufus spune:
Eu, din ce a scris adriana, nu inteleg de ce ar obliga-o mama pe fiica sa stea fara sutien. Ca vrea fata, e de discutat. Dar, ce treaba are ma-sa cu sutienul ei?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
XIO spune:
Lali, eu nu am vazut, dar o prietena mi-a spus ca pe Coasta de Azur erau feei topless si aratau de iti picau ochii in brate.
Oricum e destul sa dati un search pe google ca sa vedeti si alte femei fara sutien sau in tanga pe plaja.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Lali spune:
citat din mesajul lui Androix Pe modelul: iarna car si vara sanie OK, am inteles atunci... www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Sau, mai corect in cazul meu : iarna nu-i ca vara
Lali spune:
citat din mesajul lui XIO Lali, eu nu am vazut, dar o prietena mi-a spus ca pe Coasta de Azur erau feei topless si aratau de iti picau ochii in brate. Oricum e destul sa dati un search pe google ca sa vedeti si alte femei fara sutien sau in tanga pe plaja. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
E drept ca eu nu vorbeam de Coasta de Azur.
Da' pe plajele astea mai putin fitoase, pline de familisti de la Mediterana eu am vazut mai putin spre deloc topless.
Acolo am invatat si eu si ca exista pampers de plaja pentru pitici.
Repet, e decizia fiecaruia, doar ca eu ma simt mai bine pe acele plaje decat pe cele de la noi. Bineinteles ca la noi mai exista si alte ingrediente care fac plajele putin ingurgitabile.
ralcat spune:
citat din mesajul lui marius Pe scurt daca eu am chef sa ies fara sutien o pot face daca nu deranjez pe cei din jurul meu. |
Marius, n-ai ambitie daca nu iesi in sutien pe strada. Push-up rosu cu dantele multe sa fie. Si da poze si pe forum sa ne mai incalzim si noi la ochi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu