Fluturasi de martie-aprilie 2011 (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Lasa delia ca mai ai 7 sapt si te infigi tu apoi in dulciuri

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 38+
AMR 4 zilei!!!

de fapt vreo 6..., dar am inteles ca tb sa am grija si dupa macar 6 sapt, ca sa nu dau in diabet pe bune... nu o sa infig in dulciuri.. ca cioco nu prea ca alaptez.., poate un pic mai mult lapte,painica...

mami de de 7 ani si ingeras si 31+cu

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata lavi, pofta buna

roxanda bafta la eco,te asteptam cu vesti bune

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 38+
AMR 4 zilei!!!

Mergi la inceput

roxanda, bafta la eco , cum e la tine, frig?
anaxena si tie maine la eco, imi tot storc creierii sa ma gandesc de unde sa iei urs.....

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bb_yasmi ce bunatati ai tu acolo!
Anaxena nu cred ca te cearta doctorul pt kg. Si pe mine vineri m-a intrebat doctorul cat am pus, eu 18 kg, zice nu-i bai sunteti inalta, slabiti dupa nastere, nu pareti asa grasa. Cred ca e barbat de aia nu vede asa tragic situatia(mai ales ca numai bebe are 3kg ). Faza e ca nici eu nu o vad, mai tragic vad ca bebe e mare are deja 9.05 cm la caput si vreau sa nu ma rup toata, asta imi sta mie pe cap cel mai tare, si eu tot numai la praji visez si m-am trezit si azi dimi la 5 sa mananc.
Si-a tinut sorela ziua sambata, mai era o gravidica in 7 saptamani doctorita, si inca o mamica cu baietel de 3 ani. Vai numai lucruri nasoale mi-au spus, mamica a nascut cu epi si nu a mai putut inpinge si l-a scos pe bebe cu forcepsul, doctorita mi-a zis ca doctorii de obicei te duc cu zaharelul cu epi ca nu ti-o putem face acuma,si dupa aia gata ai dilatatie prea mare, pentru ca pentru ei e mult mai usor sa asiste la o nastere fara epi, travaliu mai scurt si mamica isi controleaza miscarile.
D-apoi lasa cum o nascut bunica in camp eu nu o sa pot naste la maternitate! Prea mult tam, tam ce a fi, a fi!

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicia...lasa mama povestile....numai asculta toate minunile... depinde de fiecare organism in parte!!! uite eu am facut epi si am smtit cand trebuie sa imping.
si pe mine ma certa dr la fiecare eco.....ca luasem prea multe kg....dar nah asta era....pe o ureche intra si pe alta iesea,....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan in s 37!!!
AMR: maxim 20 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!
uff abia am adormit azi dimineatza si acum cand m-am trezit de ciuda am baut un pahar de cola....aseara asa m-am abtinut ca sa nu ma tina treaza si eu tot treaza am stat 3h

Simona...hi hi....pai nu am eu sanse la al-14-lea aia cred ca se apucase de pe la 12-13 ani

off ailed ce te mai chinui si tu cu mancarea....inca putin si gata...la cat te-au programat pe ceza..la 38s sau 39....sau inca nu ai vb

anaxena tu maine afli exact cand vei naste?
daca la ursulet te referi la un combinezon din acela de iesit afara....gen cum are Ally in poza ....nu stiu unde vei gasi
si eu caut fir-ar sa fie....a pe bleo ..mai aveau in kiabi militari....miercurea trecuta , sau cand am fost eu....
vezi ca e kiabi si la carrefour orhideea, acolo la spital..

alina am vazut si eu ca porcii astia de la kiabi la hainele de bb anul asta nu au pus multe cu eticheta portocalie , ci doar cu 20% reducere...si alea cu eticheta portocalie sunt colant cu camasa si vestutza de blana...pai ce fac eu cu ele...ca pana-n aprilie o sa tot fie rece afara

fetelor vad ca sunteti mai multe cu 36s...sau ati intrat in saptamana asta..eu va doresc sa va mai stea bebeii inca 1-2s, daca nu mai mult in burtici
caci citind la odiseea de ian si feb, acum ceva timp, chiar m-am speriat cati bebei s-au nascut incepand cu 35s....si parca mai mult baietei, care se zice ca stau mai mult in burtici

off pe mine ma iau niste emotii....azinoapte daca am scris pe aici mi-am amintit de spital....acum dimineata sotul ca m-a visat ca nasteam...dar tot asa greu...si era cald afara ...el venise in maneca scurta si se epilase pe piept, cu camasa desfacuta, il mangaiau asistentele cand veneu sa ii spuna ce mai fac eu in sala de nasteri [morderas]...saracul din lipsa de

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 38 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna dimineata fetelor m-am trezit si eu mai devreme si fug la treaba, dar inainte m-am oprit un pic pe aici sa va salut

simo

pisuc eu inca la carti nu m-am gandit :) dar o sa ne adaptam pe parcurs. cat despre magazinul din cocor, merita sa dai o fuga pana acolo, din ce am vazut eu au cam cea mai deosebita mobila de bebelusi din bucuresti, merita chit ca vezi niste lucruri noi. au expuse si patuturi mai ieftine care sunt foarte frumoase si extrem de solide!

deea, eu am scris pe forum de unde am luat mobila pentru ca am fost intrebata, nu pentru ca mi-as fi dorit consultanta financiara...pentru ca pana una alta daca imi permit sa fac o cheltuiala asa mare fara sa ma afecteze in vreun fel...stii cum e, e pe banii mei si daca ii am nu vad de ce sa nu ii dau. din moment ce mobila e cumparata deja si presupunand prin absurd ca as fi avut remuscari, mesajul tau nu ar fi facut decat sa ma faca sa ma simt destul de prost. ai vazut cumva poza camerei de junior in care se transforma patutul cumparat de mine ca sa imi spui ca o sa l vand in 2, 3 ani? asta e avantajul de multe ori cand dai niste bani in plus, cumperi ceva foarte misto de care nu te plictisesti asa repede. iar daca vrei sa vorbim despre "fite", nu ma intereseaza, pentru ca nu vreau sa-mi las copilul sa evolueze in directia asta. desi intre noi fie vorba, o sa aiba o camera destul de fitoasa ;)

s 30, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deea nu aflu maine cand nasc ci la 36 sapt..adiq dupa 20februarie
maine aflu cam cat e bb,ce analize tre sa fac,cum e colul..d'astea de rutina ,apoi in 3 sapt iar la dr si atunci e si controlul pe masa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si sapt. 34 cum creste Alex
AMR 45 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

felicia asa mami ...curaj curca ca te tai
alina. n tu esti cumintica , da?????!!!!
natie e tot la bunici?

mada bafta cu cisti si olitza...eu la stefy, cu toata spalarea de creier nu am reusit sa scap de el pana nu a vrut ea...si nu ca nu constientiza la ceea ce-i spuneam ca trebuie sa fac, caci ea vb bine...ne intelegeam perfect...numai ca pana la 2,5 ani....nu a vrut si pace...apoi singura a cerut olita sa faca pp si in 4 zile facea si kk si am scapat si de pampersul de noapte.....mi s-a parut asa usor la cat ma chinuisem...cu pish-pish pe la urechea ei...sau dusa in baie si dat drumul la apa....sau rastit ca nu are voie sa se ridice pana nu face pp....desi citisem ca ei au ritmul lor de dezvat

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....33 cronologic....
doar 38 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

deea, a zis dr ca dupa ce implinesc 38 saptamani ma taie, deci dupa 17 martie scoateti motatele si pt mine...

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput