*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
Multumim, fetelor!
Luny, pai gata, asta era explicatia! A avut un rotavirus/adenovirus. Asa e tabloul: varsaturi incontinuu, febra nu prea mare 1-2 zile, apoi kk mai moale si/sau galben ca mustarul. Si asta explica si ce ai avut tu, acelasi carcaias! Daca te intrebi de unde a fost cules...cand a fost piscineala?...
asta e, gata, va trece!
Anyway, copiii erau superbi si Mufa pictat pe fata era o nebunie!
zozela spune:
La multi ani,Iulia!
La multi ani,Sebi
Sanatate va doresc si o viata frumoasa
alaturi de cei dragi voua!
sovietica spune:
Ohooo, au inceput aniversarile!
La multi ani, Seb!
La multi ani, Iulia!
incredibil, puii nostri implinesc 3 ani!
Am citit de rezultatele frumoase la invatatura ale puilor mai maricei . Felicitari scolareilor, felicitari si parintilor!
pliz help?
Pe sasa il doare burtica de aseara, face cate o criza la 15 minute (in rest e ok, chiar vesel), ciudat e ca in rest nu mai are nici un simptom, a facut kk normal, a mancat, nu i-e greata, dar nici nu a cedat la debridat, comprese (apa cu spirt) , perna electrica, baie calda, espumisan, ceai, biotics.... Nu are cum sa fie de la mancare, ca pana in momentul declansarii nu a mancat mare lucru ca il durea in gat. acum a trecut gatul, am dat in altceva. Mi-e groaza sa ma duc la urgente, Omul e plecat, sora mai sta cu mine doar pana maine dimineata, apoi pleaca la munci, taxiurile nu prea vin in ferentarii mei...
am vorbit cu homeopatul a zis ca nu ii da inca nimic, cica e posibil sa fie o criza de paraziti intestinali. acum i-am dat nurofen sa doarma macar putin, ca suntem cam epuizati...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
miradi spune:
LA MULTI ANI ,SEB !
LA MULTI ANI ,IULIA !
Sa va fie sanatosi puiutii ,fericiti si norocosi sa va bucurati de ei !
gudinde spune:
La multi ani Iulia!
La multi ani Sebi!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de un destin frumos!
natynic spune:
Sovi, chiar n-am idee la asta...La Iulia pana acum orice "ma doare burtica" s-a incheiat cu kk, normal sau nu. Daca nu are febra, nu varsa, nu e pleostit-zic si eu sa ma astepti si sa-l urmaresti, nu are rost sa-l sui in taxi. Poate primeste daca-i faci un ceai calmant, de tei sau altceva?...
Gata, ma apuc de calcat rochita de petrecere (Ariel ), scol copilul, ne imbracam, tortul e luat de tati si sta in masina si plecam spre bunici unde vor veni si nasii, sa serbam copila! Va pup!
sovietica spune:
Multumesc, Naty!
Distractie placuta si petrecere reusita!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
La multi ani puiuti de 3 anisori, Iulia si Seb, sa cresteti mari si sanatosi!
Distractie placuta!
luny spune:
naty, ar putea fi.. piscineala a fost sambata, si a inceput sa verse luni, apa sigur a luat la bord, so.. uite, Zana nu are nici pe naiba si merge saptamanl, inca o data ma ia capul, ce repede pescuieste Matei tot ce-i iese in cale
petrecere frumoasa!
sovi nu stiu ce sa spun, tot ce mi-a dat prin cap, ai facut deja... asta cu parazitii intestinali mi se pare singura probabilitate... sanatate Sashului
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
LA MULTI ANI IULIA ! LA MULTI ANI SEBASTIAN !
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aduceti tot mai multe bucurii parintilor!
Naty, Tuchi sa va traiasca copiii si sa aveti parte numai de zile frumoase alaturi de ei!