*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)
Raspunsuri - Pagina 19
dudurutza spune:
Am vazut sarbatorit necajit, ce oameni, sa suparati sarbatoritul. Bestiali copiii, atmosfera, sarbatoritul
Am bifat operatiunea Gradinita, eram in agenda de 1 an si acum am mers sa ma 'vad' cu doamna directoare, o draguta. Nu mi-a cerut acte nimic, decat numarul de telefon; recunosc ca am avut pile, ca e vanata rau gradi asta. Nu au inceput inscrierile, dar e ocupat tot Am un gust amar, dar mergem inainte!
Naty, referitor la FB, eu nu vad nici o poza de-a voastra, desi de la alte randunici vad, deci stai linistita, ii setat si nu vad decat cei care vezi tu! Nici pe mine nu ma incanta Fb-ul asta!
Ariel, vin TuTu-urile tale minunate in Cluj! Frumos!
Succes tuturor la examene!
Am intalnit o tipa de la Bucuresti si zicea ca da 3000 Roni/luna gradinita copilului si cica e un pret modest! A facut misto, sau e real? Mi se pare un pic cam mult!
P.s. Olga, Zoze, va mi-e drag cum scrieti de pregatire, piese de rezistenta, bestiala atmosfera si voi relaxate
blankar spune:
am numai haine XXXXXXXXXXXL
am decis sa nu mai cumpar altele,alea
de L ma asteapta cu nerabdare
in 6 martie sunt nasa si mi-am comandat o rochie
de la bonprix
sunt curioasa daca am aruncat banii degeaba
initial am comandat nr 44 dupa care m-am razgandit
si a doua zi am sunat sa imi trimita totusi 46
acuma sunt in asteptare
va pupez
ma bucur ca Simo si Siluan sunt acasa!
zozela spune:
Olga,hai ca vad ca te-ai "miscat" bine azi! Scurt? Cat de scurt??Esti nebuna?? Mai departe de "bob" nu pot gandi Eu m-am programat in Vinerea scaldatului.Sa vedem ce-o iesi..
Iar cu gamba ce-ti veni? Blank,Olga vrea sa strice clubul de grase si frumoaseSi..pardon..XXXXXXXXL e marimea mea! Sa-mi zici si mie daca ai nimerit marimea pe bonprix.
Olga,280 si mie imi pare cam mult,dar..Mai da o tura si maine.In Buc.nu ajungi? Eu i-am luat lui Mihai ceva de la Kiabi si de la C&A.De la Kiabi am luat de 5 ani si-i vin la fixSunt lucrate aiurea..Mariei i-am luat de 9 luni
Si..eu mai bat mult campii aici?!Mihai picteaza singur,Maria ma striga cu un OA scurt si suparat..Mama denaturata care este!!
Ari,la mai mare!!
dudu!!!Cred ca facem si noi haz de necaz mai mult..ca si de ne-agitam..tot degeaba
Mamica lui Mihai si a Mariei
clauclau spune:
Sunt mai mari marimile la Bonprix, tocmai mi-a venit o rochita marimea 38 si e imensa...Deci, Blanka, nu cred ca e ok 46, serios...
Pup toate marimile de randunici, mari si mici.
dudurutza spune:
Vezi Blanka, si Clau zice ca-s imense marimile. Te vad eu cu 34 s-apoi cum te scoti
Asa Zoze, stai pe net si pruncii zburda, mai stiu eu una
Olga, pana la botez nu pui nici o vedere/pozitie de freza, nimic, nimic...ne lasi imaginatia sa zburde?
Eu cica lucrez, am un spor ...bing-bang.
mimonix spune:
Atat va certati cu marimile alea la Bonprix, fericitelor Va incap hainele de la bonprix
Si eu nu inteleg, se pregateste de botez doar Olga??? Nasa nu vad ca se streseaza prea tare,tztztz
Gata, capu la fund iar!
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Am uitat Corect, Valen nastea si noi beam si radeam . Las' ca-si scoate anu' asta parleala daca ne adunam iar ca oricum de mult timp nu ne-am mai vazut
Simo, bine ati revenit acasa si Doamne ajuta in continuare!
Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea