*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saliu!
ariel as aa fost si la Mate! varsat des, fara diaree, a doua zi cu febra mica, 38-38,4 max.. apoi i-a trecut lui si am inceput eu sanatate
mimo daaa, nebunica de Alina era in Unirii la ziua mea.. cine stie, poate va dau o cafea intr-o dimineata si anul asta
ma bucur tare ca simo si siluan sunt in sfarsit acasa!! abia astept sa intre Simo sa ne dea vesti despre toti puii ei, sanatosi sa fie toti!
olgu schimbare de look? sa vedem si noi cand e gata

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Olga iti trimit eu rochii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, daca am reusit eu sa ma duc la coafor, ieri, reusesti si tu :). Spor! Eu cred ca am ratat reducerile de la Desigual, stau cu bonul i geanta... Aveau pana la 50%...

Cu Simo am vorbit aseara rapid pe mess, ajunsesera acasa, dar era efectiv epuizata. A ramas ca vorbim cand poate ea. Sper sa fie totul bine si sa poata sa intre si pe aici uneori.

Azi am o zi grea iara, al meu tot in sud... macar e frig si acolo, sa nu ma oftic eu prea tare, cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

saliu!

mimo daaa, nebunica de Alina era in Unirii la ziua mea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Si eu nasteam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!!!
LA MULTI ANI ,LUCA!!!

am vazut ursuletii f frumoasa petrecerea
gudi bafta si tie

olga tin pumnii pt maine la gradi..horrorr..eu n-am avut parte de asa ceva...
si eu ma bucur tare mult pt ca simo si siluan au ajuns acasa..doamne ajuta!!!

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lyvy, cum e la serviciu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Pai..Olga,innebunisi de tot?! Cand e scaldatul,nu we asta?!Fugi la trebi,nu mai casca gura
Cu rochia..te inteleg asa de bine Eu m-am scos.Oricum nu am niciun chef sa-mi mai cumpar tzoale la dimensiunile astea..Ma imbrac intr-o rochie neagra,care in mod ciudat,imi vine foarte bine,cu o chestie mov pe deasupra,ca sa nu fie doar negru.. si gata. Sper sa nu ma razgandesc pana atunci..Oricum,am piesa de rezistenta,ca nu degeaba se zice ca-s dusa cu capul,dar normal ca inca nu o divulg

Si da-mi si mie pentru 2 zile,bunatatile alea de bunei,te loog

Pup craca.Plec la hranit,schimbat,culcat plozi.Maare noroc au ca-s asa de draguti

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

piciul meu e bine, nu mai vomita, dar e in greva foamei. nu mananca NIMIC, nici macar covrigeii care ma scapau in aceste situatii...sper sa il induplece bunicii, pe care sper sa nu-i sperie prea tare

pe mine, m-a "lovit" urarea voastra de prosperitate! am comanda de 61 de tutu-uri pentru o gradi din cluj . ma duc sa ma clonez, ca sa am timp sa o pregatesc

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Arielule, la si mai mare!!!

Qui est Aia Aialalta si vrea la randunici pe FB? Identificareaaaa !

Deci m-am tuns scurt, da? Nu mai suportam coada, mai aveam putin sa chelesc in frunte si in parti de atata coada in ultimul an Poze dupa botez Mi-am luat si o camasa cute, dar nu am gasit nimic care sa imi placa sa atarn de gat si de urechi...Zoze, am decis ca nu rochie ( desi gasisem una faina ), pentru ca imi urasc gambele acum Pantaloni si camasa cute will do Nu i-am gasit Sofiei nimic sa imi placa. Ba nu, mint, am gasit ceva demential la 280 de lei. Am zis pas !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Blanka, doi saci de rafie daca ai ! Vazut-am picii la zapada, ce creste Marc...are mutrita de baietel asa

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput