*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Gudi, de aici ai plecat tu in lucrarea pe care o aveai de facut? Sunt fara cuvinte...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Recunosc ca sunt inca in plop cu lucrarea. La servici lucrez ffffff mult si cand ajung acasa sunt rupta. Asa ca examenele mele ...
A propos: Ramo tin pumnii!
Si Tonic parca si tu erai in focuri la master. Tin pumnii.
Mai e cineva?

La capitolul mail: recunosc ca si pe mine m-a socat. Este incredibil pana unde pot ajunge unii indivizi.

Mergi la inceput

Vali multa sanatate tatalui!

Kya, just my two cents worth ...
Dupa ce noi a trebuit sa schimbam 3 gradinite in 3 ani, parerea mea este ca o gradinita buna nu se gaseste chiar usor. Sigur, poti avea noroc si sa dai de inca una f buna (ex: Tuchi), dar de ce sa muti copilul atata timp cat ea se simte foarte bine acolo si tu esti linistita stiind-o bine si multumita de serviciie oferite de gravi?
Daca bunicul gaseste neplacuta mutarea si peste mana noua locatie (nu comentez motivele, fiecare gandeste cum doreste, doar le iau ca atare si le accept) este clar ca e momentul gasirii unor solutii alternative:
- mentinerea programului actual si apelarea la serviciul microbuzului gradinitei;
- prelungirea programului de gradi si ori reusesti tu cumva s-o iei (decalarea programului/luarea unor lucreri acasa) ori apelezi la microbuzul gradinitei.
Dupa ce se intoarce Catalin, poate reuseste el s-o ia de la gradi.

Miha clar as alege gradi cu germana. Iar la capitolul distanta, nu stiu ce inseamna exact traficul de Baia Mare si distanta la celalalt capat al orasului, dar daca nu e ceva prea complicat si obositor, ar merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Gudi, tot in plop?.. bafta sa vina inspiratia.. acelasi mail l-am primit si eu azi de la sor-mea si chiar cred ca-s si din astia pe strazi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bu-hu-hu...la mine e abia 4 la pranz. Are dreptate Miha e iarna aici doar ca e cu 24-28 grade cam asa, ieri am facut plaja azi sunt ceva nori, dar pentru ei acum e sezonul cel mai placut nu e umiditate prea mare si e mai racoare. Din aprilie - mai incepe sa se incalzeasca tare. Anul trecut insa in februarie a fost destul de rece.
Naty, multumesc tare mult pentru lamuriri, oricum am niste emotii cumplite, sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Raluca sunt veeeeeeerde.
Vezi ca Violeta are un concurs pe site-ul ei si poti castiga o sesiune foto gratis.

Luny nu numai ca-s tot acolo, dar incep sa ma instalez confortabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc fete dragi pentru sustinere . nu stiu ce porcarie a fost. alex s-a trezit ieri dimineata vomitand si spunand ca o doare burta. apoi, dupa amiaza a inceput teo. vomita continuu. i-am dat metoclopramid si l-a vomitat si pe ala. pana la ora 23.30 asa a tinut-o (cred ca a vomat de 10-12 ori). apoi a inceput sa bea cate putina apa cu saruri de hidratare si argila si a adormit, insa toata noaptea a fost agitat si eu pe langa el. dimineata era bine, nu mai vomita, alex la fel, au si ciugulit niste sticsuri, covrigei si putina paine cu branza de vaci. diaree nu au avut, chiar sunt putin constipati...
eeeee, dar pe la 16.30 am picat eu rapusa, cu o migrena infioratoare, a trebuit sa trag jaluzelele in toata casa ca imi venea sa urlu efectiv de durere de cap care nu ceda cu nimic. apoi am inceput si eu sa am greata si am cazut lata si am dormit vreo 3 ore, cand m-am sculat eram bine...
acum gatesc de mama focului, ca trebuia sa vina socrii mei de astazi, dar i-am amanat pe maine, ca ma temeam sa nu cumva sa fie ceva infectios.
mai am de terminat si un tutu comandat si sper sa reusesc sa ma culc si eu mai devreme.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Luca Anthony!

Simo,sa-ti fie sanatos baietul,si fericit,si norocos!

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Asta ca sa stiti ca tot cu voi imi beau cafeaua dar fara prea multe cuvinte ca ele se trezesc mai tarziu
Am vazut si eu aseara filmuletul cu Albert si mi s-a rupt sufletul de necazul lui Cum mai sa-i taie motul oamenii rai?
Apoi m-am gandit ca se apropie ziua Ancai pentru ca anul trecut Ursulica abia nascuse si venise la party Nu?
Am vazut si rozalinda cu fundite cum sufla in tren
Va pupa mama, papapapa!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, ce-ti face piticul? Stefan a avut prin toamna un virus, a zis medicul. Il durea crunt burta, se ingalbenea de durere! I-a dat Motillium. A mai avut apoi un episod, tot cu Motillium rezolvat. La eco s-a vazut ceva mai multa activitate in stomacul lui. Atat. Dar facea kk ok. La voi sa nu fie vreo ocluzie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

neata!

Azi Sof vrea la bunici, asa ca sunt doar cu Vlad. Ceea ce imi da curaj sa ma duc sa caut un coafor Tineti-mi pumnii! Tortul l-a comandat Radu...le facem insheeet asa. De imbracat tot nu am!Poate tot azi, daca nu ma intru in depresie dupa primul magazin .

Ariel, EXACT acelasi lucru l-au avut si picii Ioanei. Sigur e un virus! La ea a cotropit toata familia pana la urma, cu varsaturi oribile...Sanatate multa!

Sovi, ce faceti?

Maine inscriu Sofia la gradi. Adica ma duc cu dosarul si cu sacosa de rechizite la 6 dimineata la usa gradinitei si astept la coada sa se faca ora 8 sa ma bulucesc cu parinti la fel de disperati ca mine Asta ca tot vorbeati...asa se incrie la Ploiesti, la marea gradinita de langa bloc Directoare stupida...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput