*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (478)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Aaa, mi-am ma adus aminte o replica de piticului - cand repeta la nesfarsit (Luny ma bucur ca nu sunt singura ), o intreb Am inteles, crezi ca sunt surda?.
Ajunge acasa si ii spune bunica-sii Mami e suda. Era o afirmatie pura, fara nici o umbra de interogatie... Va dati seama ca era convinsa, nu mai avea nici un dubiu. Am fost pe jos de ras
Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Vali merci
Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
natynic spune:
Kya, n-am avut ieri vreme sa-ti raspund dar ma bucur ca ti-a venit si tie ideea care imi trecuse mie prin cap, anume exact asta cu autobuzul gradinitei. Ca principiu, nu cred ca e un capat de lume schimbarea gradinitei/scolii (dovada ce zice si Cata)-oricum depinde mult de copil; insa...prea suna de bine absolut tot ce povestesti tu de la gradinita actuala si pe lumea asta un lucru bun/care merge e bine sa nu-l schimbi daca nu esti silit ca...rau merg destule!
O sa o sun pe Ariel ca vad ca nu a intrat azi si aseara era speriata ca ambii copii ii varsau non-stop...
natynic spune:
Mi-a respins apelul
Mi-a venit brusc o idee nu prea placuta: bun, eu am setat pe FB sa-mi vada pozele "numai prietenii". Dar eu primesc notificari despre comentariile pe care le fac prietenii mei de ex la pozele altora (necunoscuti mie, nu din lista mea); si eu alora le vad, odata cu comentariul prietenului, si pozele bine-mersi. Oare asa se intampla si cu pozele mele? Daca mi le comenteaza X din lista mea de prieteni vad imediat pozele toti cei din lista lui X?....
luny spune:
Albert de 1 anisor
www.onetruemedia.com/shared?p=d49d4e88d3cc9c8adad654&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">si un filmulet
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Luny, demential Liviu cu Irina. Should I say more ?
Si sa va fie de bine petrecerea, ursuletii frumosi si veseli ca de obicei!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
Kya spune:
Tuchi, Naty asa e, s-ar putea acomoda si la alta gradinita. Doar ca as vrea sa fiu nevoita sa o mut daca de exemplu, copii sunt neglijati, sau educatoarea se comporta rau cu ei, sau mancarea e proasta, sau... nu stiu, alt motiv bine intemeiat. De exemplu ceva extrem de serios, cum a fost la tine, Tuchi. Acum mi s-ar parea doar un "moft" al adultilor.
Luny nu am putut sa vad pozele, e ceva in neregula cu linkul. Dar am vazut filmuletul, si da, are dreptate Olga
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Asta nu prea imi convine! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
eu am probat acum, am intrat pe oameni de la sormea pe care nu- stiu, si vad doar ce au lasat ei public... deci daca esti privat, nu vede nimeni.. sper!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!