FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami
Raspunsuri - Pagina 6
pieta13ro spune:
Buna!
Sunt Daniela si am 37 de ani (peste 2 saptamani voi implinii), sunt tot pacienta d-lui Dragos Albu (din 30.11.2010)si v-am urmarit de ceva vreme si am invatat foarte multe de la voi si chiar m-ati incurajat cu experientele voastre. Deja am inceput schema pt FIV si deocamdata sunt ok. M-a impresionat foarte mult cele scrise de tine Mirela si sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa ne indeplineasca la toate dorinta arzatoare de a avea un prunc sanatos si minunea de a fi mama. Va multumesc mult ca ati impartasit din experientele voastre in legatura cu acest subiect... FIV, IA, etc...
didi32 spune:
Doamne-ajuta sa fie asa si sa vin cu vesti bune! Pe voi pe la ce ora v-au sunat? Cum stati cu emotiile?
babyblue spune:
felicitari rammy!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
11+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
rica69 spune:
Rammy felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Didi pe mine m-a sunat pe la 4pm, dar data trecuta m-au sunat pe la pranz, cred ca depinde de cate are.
_
Doamne ne rugam la Tine ca 2011 sa ne aduca un bebe
mirela2 spune:
ce fac fetele????
nicole, rammy, rica felicitari
se umple lista cu gravidute noi
mama mama ce de bebei or sa apara
bun venit noilor fete
sedere cat mai scurta la stagiul de aspirante
rica, te bat, cand ma duc la facultate, ma opresc si la tine si ti dau o mama de bataie de nu te vezi, sperii copilasii cu starea asta
hai mamica, smile
didi 9 ovocite, bunutz
va tin pumnii fetelor
ai mei motanii mai un pic si fac 4 kile fiecare
manca, kaka, se agita si dorm
acum astept sa faca ochi ca sa facem baie
pupicei fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
nicole1981 spune:
buna fetele
am vrut sa ma duc la munca azi, dar din pacate am facut cale-ntoarsa; mi-a fost un rau, crampe la stomac, greata( mancasem dimineata lamaie pt greata); ulterior am vb cu o prietena care a nascut mai demult si cu ajutorul ei am reusit sa dau afara(cica nu e bine sa mananci lamaie iti creeaza acciditate)- cateva guri de apa si gata, altfel cred ca si acum eram la fel de rau; ea spune ca as avea fetita cum a avut si ea- simptomele astea au tinut-o cam 4 luni
felicitari ci celorlalate viitoare mamici!
rammy_79 spune:
Multumesc mult fetelor si sper sa se ia si la voi.
Va doresc din suflet.
Ella2010 - sotul meu avea 80% forme anormale
Sotul a facut tratament cu ciprinol si inca un antibiotic, dar nu mai stiu cum se numeste (parca Azitrox). Avea foarte multe leucocite. Acum la inseminare mi-a spus d-na embriolog ca a avut vascozitate destul de mare, ca leucocitele nu impiedica fertilizarea.
O sa va mai scriu, dar sapt asta sunt si cu examene pe cap :). Dar termin duminica.
Va pup
flo.flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pieta13ro Buna! Sunt Daniela si am 37 de ani (peste 2 saptamani voi implinii), sunt tot pacienta d-lui Dragos Albu (din 30.11.2010)si v-am urmarit de ceva vreme si am invatat foarte multe de la voi si chiar m-ati incurajat cu experientele voastre. Deja am inceput schema pt FIV si deocamdata sunt ok. M-a impresionat foarte mult cele scrise de tine Mirela si sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa ne indeplineasca la toate dorinta arzatoare de a avea un prunc sanatos si minunea de a fi mama. Va multumesc mult ca ati impartasit din experientele voastre in legatura cu acest subiect... FIV, IA, etc... |
Bine ai venit Daniela si sedere cat mai scurta la aspirante
pe ce data ai punctia programata?
pieta13ro spune:
Buna,
Punctia o am programata pe data de 14.02.2011. Nu stiu incerc sa fiu cat mai otimista si sper din tot sufletul sa ma descurc pana la capat. De multe ori imi pun intrebarea, oare care au fost cauzele de nereusita a FIV pentru cele care au avut aceasta nesansa? Au primit explicatii? Puteau fi evitate aceste nereusite? Nu stiu, nu ma prea pricep, si poate ca de aceea pun atatea intrebari...Ma gandesc ca in cazul in care viitoarea mama este sanatoasa si se incadreaza in toate tiparele pentru un FIV, atunci de ce se opreste sarcina din evolutie sau de ce "semintele implantate nu dau roade"? Dupa cate am mai citit pe net se selecteaza din sperma cei mai buni "soldatei"... Eu sunt la primul FIV. Am optat pentru aceasta varianta, deoarece sotul meu are o problema a fost diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie severa. Eu din fericire stau bine deocamdata... tu cum stai? Cum te simti?