FIV Dr. ALBU DRAGOS 22 bv Cami

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Felicitari gravidute dragi si optimiste. Rica, eu cred ca este sarcina. Este foarte devreme. Am mai citit despre fete care au plecat de la un beta de aproape 5 si tot a fost bb.
Nico, bravo, varsta isi spune cuvantul.
Nico, ce tratament ai avut?
Va pup toate (pe amandoua gravidutele Rica si Nico, pe cele doua in asteptare speranta si camecam , pe didisor cea mai proaspata viitoare mamica, pe mamici si aspirante).

Sa se faca voia TA Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Multumim Tinuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Buna,
Va scriu pentru prima data si vreau sa va spun povestea mea, in speranta ca multe dintre voi vor avea puterea si curajul de a merge mai departe.
Eu si sotul meu ne 'chinuiam' de 4 ani sa avem un bebelus si ....nimic.
Am facut 2 ani tratament homeopat...nimic.
Analizele mele au iesti bine. Ale sotului un pic mai rele (teratospermie usoara). A facut in luna dec 2010 un tratament cu antibiotice. In luna ianuarie a acestui an am facut prima noastra inseminare. Azi in a 15 a zi am facut testul beta si spre surpinderea noatra .....POZITIV (734).
In fiecare zi de la inseminare am citit acatistele SF Ioachim si Ana, SF Maria si Domnului Isus.
Am reusit din prima, nu ne vine sa credem. Dupa ani de tristete, plans, lacrimi....am reusit. Dumnezeu a facut ca acest lucru sa fie posibil.
Inseminarea am facut-o la Medlife cu dl doctor Albu Dragos. Un medic extraordinar si nu spun asta pt ca am reusit. As fi spus asta indiferent de rezultat. Eram hotarati sa continuam (tot la dl doctor) pana la 3 inseminari (asa ne recomandase dansul, dupa care FIV). Este un om in adevaratul sens al cuvantului.
As dori ca multe dintre noi care nu scriu pe aceste site-uri dar sigur vizualizeaza mesajele voastra, ca in cazul reusitei sa spuna. Vad ca 80% scriu doar cele care din pacate nu reusesc si nu este OK. Sunt multe dintre noi care ne confruntam cu acesta triteste si care reusim intr-un fel sau altul. Este bine sa spunem si celorlalte: unde, cu ce doctor, simptome si tot felul de amanunte care le-ar ajuta pe fetele mai putin norocoase, dar care intr-un final stiu sigur ca vor reusi.
Simptomele mele au fost:
In 3-4 zile de dupa inseminare m-au durut ovarele destul de rau, durerea disparea incet incet.
Din ziua a 10 a au inceput dureri de burta destul de puternice, dimineata stari de greata si dureri de san.
Daca aveti si alte intrebari va rog sa-mi spuneti, cu drag va voi povesti fiecare amanunt. Ma puteti gasi si pe mess la ID-ul rammy_79.
Va pup si va doresc mult noroc si multa credinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

vai fetelor ce veste buna felicitari sa ne tineti la curent!

fetelor la ce numar de tel sa sun si eu la giulesti ca am sunat la cele de pe site-ul cu spitalut panait sarbu si nu imi raspunde nimeni am sunat toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Altesa dc te intereseaza?Daca vrei sa iei legatura cu Ion Ionut suna la cabinetul lui particular la nr: 021.313.04.24.Il gasesti acolo numai miercurea sau poti sa te duci la camera de garda inafara de joi la ora 14:30-15:00.O sa ai de asteptat dar o sa merite.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

vai fetelor ce veste buna felicitari sa ne tineti la curent!

fetelor la ce numar de tel sa sun si eu la giulesti ca am sunat la cele de pe site-ul cu spitalut panait sarbu si nu imi raspunde nimeni am sunat toata ziua.

Iar aici gasesti doua nr de tel de la Giulesti :
316.12.81, 316.12.83

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Buna Rammy, felicitari pt bebe, sarcina usoara si la termen! La fel si celorlalte proaspete gravidute!
Si sotul meu tinde spre teratospermie (68% forme anormale). Antibioticul pe care l-a luat sotul tau crezi ca a ajutat ? Era vorba de o infectie? Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari nicole!
rica, inca nu e totul pierdut, am o prietena care a avut sub 20 beta, si acum are 5 luni. si la ea a fost mic, dar a crescut constant, asa ca sunt sperante, nu abandona

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Felicitari Nico!!! Sarcina usoara si sa ne mai vedem pe-acolo pe holuri!
Clara, incearca sa te gandesti cum au zis fetele ca poate sa fie si la tine bebe, trebuie sa ai grija de el.
Acum despre mine, am avut 9 ovocite, astept maine telefonul magic sa vedem cati embrionasi ne ies. Ma simt ff bine, zici ca nici n-am facut nimic azi. Am venit acasa, am mancat ca o sparta si-am dormit pana mai devreme ca un purcel .
Multumesc tuturor pt sustinere, sa ne-auzim cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Bravo, Didi! O sa vezi ca la embriotransfer o sa fie si mai usor.
te asteptam cu vesti bune, cu cat mai multi embrioni.

Mergi la inceput