Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Cosmi sa stii ca si mie mi-e dor de vremurile alea..., nu mai suntem prea multe din vechea garda. Dar alea care mai suntem stim ca insemni f mult pt noi si pt toate aspirantele pe care le-ai incurajat. Si vrem sa te incurajam si noi si sa fim alaturi de tine, chiar daca tot numai cu gandul. Iti tin pumnii la HSG, sa nu-ti fie teama! Sunt sigura c-o sa ne dai vesti bune cat de curand! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Amos Bronson Alcott
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 cosmi si eu iti tin pumnii la hsg...sa fie totul bine.. ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |

Imi pare rau kity,nu-ti pierde speranta,va veni si vremea noastra

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Amos Bronson Alcott
camcris spune:
cosmi
si mie i-mi este dor de tine iti tin pumnii la hsg
Kitty
draga capu sus ca urmeaza o noua luna si eu ce sa mai zic ca la mine luna asta abstinenta totala asa ca nu esti singura
didi si la tine tinem pumnii sa vii maine cu vesti bune
natalia
la mai multe luni

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
cos_minutza spune:
La multe lunitze,Natalia!!!
Camcris

Amos Bronson Alcott
kitty-27 spune:
didi,camcris,cosmi...sunteti niste scumpe...si sper sa ne tinem toate
cat de curand in brate...

ASPIRANTA LA BEBE
draguta spune:
buna seara fetele

didi postarea ta m-a emotionat
, ma rog pentru tine sa reusesti, sa-ti vezi visul implinit, bafta multa!!!

Kity imi pare rau ca au venit uratii, lasa ca acum incep sa vina berzele si s-or opri si la noi

cos minuta
ce bine-mi pare ca ''te vad'' , te asteptam mai des, bafta la HSG, sa ne spui cum a fost
cora ce mai faci? esti bine?

Paula tratamentul sa-si faca efectul in cel mai scurt timp
Katy, camcris si tuturor fetelor multi 

corina s, lucianamoga va asteptam cu vesti bune
corina_s spune:
kitty-27 sa te auda Dumnezeu, dar nu sunt foarte optimista luna asta..
oricum vad ca iar ma cam inteapa ovarul stang, dupa CM cred ca ma duc sa imi fac si o ecografie..poate e ceva in neregula..
fetele, va 

pe toate
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
cora79 spune:
Buna fetelor
draguta,sunt ziua 3
,nici la mine nu a fost nimic nici luna asta,speram pe mai departe
Didi,bafta mare la punctie,sa ai oute de calitate
Cosmi,Camcris,Kitty,Katy,Bebelu

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui didi32 Kitty draga cum sa nu ma gandesc la voi, fac ca Ralu si stau cu voi pana plecati toate la odisee. Acum incearca sa te linistesti, stiu cum e, dar din pacate n-avem ce face. O sa fie si luna urmatoare, asa trebuie sa te gandesti, da? ![]() ![]() ici sa treaca supararea cat mai repede!Si ca tot veni vorba, La multe lunite Ralu pt printesa ta care face azi o luna!!!!! Sa fie sanatoasa si cuminte, ca frumoasa e de-ti vine s-o mananci! Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |

multumim mult de tot.
bafta multa maine si in sapt ce urmeaza. iti doresc din tot sufletu sa ti se indeplineasca visu de a deveni mamica.
Cosmi te asteptam mai des p aici,chiar dc numai sunt fetele vechi. bafta si tie la hsg si te asteptam cu vesti bune

Lorena ma bucur k ai reusit sa pleci. sa te ajute DOmnu sa iti gasesti de munca repede si sa te stabilesti acolo. sa ne ti la curent cu vestile.

Paula, Cami, Katy, Anca, Draguta, Bibitica si pt restu fetelor

noi suntem bine, mai caraim, mai radem, mai plange, ne mai alintam si uite asa trece ziua. e greu, dar frumos. iar timpu trece de nici nu iti dai seama
parca ieri veneam aksa din spital si nu stiam ce sa-i facem, iar azi deja are o lunita.sa stiti ca nu v-am parasit, citesc cum imi da mandra bilet de voie, dar nu mai apuc sa si scriu mereu.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)