Aspirante optimiste >Felicitari Ela!!! (632)
Raspunsuri - Pagina 10
Katy82 spune:
Mi-am schimbat semnatura. 

toate fetele, astept vesti bune de la voi. Didi bafta multa miercuri, tinem pumnii!
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
Katy82 spune:
Paula apropo de asta am fost eu la un doc si mi-a dat progesteron din Z16 pana imi vine CM. Noroc ca stiam de pe forum ca daca iau progesteron nu-mi mai vine ca ma dereglam rau daca-l ascultam. In plus progesteronul meu e un pic peste limita, deci chiar nu am de ce sa iau asa ceva. Bafta cu noul tratament, sa se lase cu
. Ati mai reusit o data, veti mai reusi si a doua oara.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
PaulaFrida spune:
Multumim la fel

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
katy,multumesc de raspunsuri!
si fruntea sus si tie daca nu e luna asta e luna viitoare sigur-sigur!![]()
![]()
![]()
2011 imi va aduce bebe mic!
didi32 spune:
Buna dragelor si felicitari Ela, sarcina usoara si la termen!
Lore, ai plecat?
Ai scris aici ca nu mai pleci cu fratele tau si nu mai stiam nimic de tine. Pupa-le pe fete din partea noastra si Doamne ajuta sa-ti gasesti repede ceva de munca.
Paula, sper sa-ti foloseasca tratamentele naturiste si sa vii cat mai repede cu o veste buna.
Katy, Kitty, Draguta si restul fetelor, multa putere si speranta, si eu eram in aceeasi situatie luna de luna, ce sa mai zic ca stiti si voi. Acum urmeaza saptamana cea mare cand o sa fac cel mai important lucru din viata mea. Maine am punctia, o sa va scriu cand vin de la spital sa va spun cum a fost.
Multi 

ici tuturor!
Cosmi, ne e dor de tine sa stii! 

cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Cosmi, ne e dor de tine sa stii! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si mie me dor de vremurile vechi
Sunt cu alaturi de tine chiar daca numai cu gandul

Katy imi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta.Cum zici si tu candva se va indura si DD de noi

Lore ma bucur ca ai reusit sa pleci.sper sa-ti iasa planurile.pupa fetele si din partea mea

Paula sper sa fie de folos tratamentul

Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta!!
Anare,Ela,Madutza felicitari si sarcina usoara!!!
Marti fac HSG,sa-mi tineti pumni

Dragutza,Kitty,Bella,Gaby,Camcris

Va pup pe toate fara exceptie!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Amos Bronson Alcott
didi32 spune:
Cosmi sa stii ca si mie mi-e dor de vremurile alea..., nu mai suntem prea multe din vechea garda. Dar alea care mai suntem stim ca insemni f mult pt noi si pt toate aspirantele pe care le-ai incurajat. Si vrem sa te incurajam si noi si sa fim alaturi de tine, chiar daca tot numai cu gandul. Iti tin pumnii la HSG, sa nu-ti fie teama! Sunt sigura c-o sa ne dai vesti bune cat de curand! 

kitty-27 spune:
buna fetele!!!!
la mine iar a fost o luna fara noroc...a aparut spottingul..deci maine declar z1...

...cred ca am intrat in butoi...nu ma pot obisnui cu gandul ca eu nu pot fii mama...si nici nu inteleg de ce...

didi multumim ca te gandesti la noi...si ma rog sa fie totul bine si sa-ti tii in brate copilasul mult dorit...
katy si eu ma rog sa ne tinem
cat mai curand in brate...
cosmi 

draguta ne luam de manuta pt ca si eu mai am o luna de stimulare... 

corina...tu o sa fii cu liniutele saptamana aceasta...

ASPIRANTA LA BEBE
didi32 spune:
Kitty draga cum sa nu ma gandesc la voi, fac ca Ralu si stau cu voi pana plecati toate la odisee. Acum incearca sa te linistesti, stiu cum e, dar din pacate n-avem ce face. O sa fie si luna urmatoare, asa trebuie sa te gandesti, da?

ici sa treaca supararea cat mai repede!
Si ca tot veni vorba, La multe lunite Ralu pt printesa ta care face azi o luna!!!!! Sa fie sanatoasa si cuminte, ca frumoasa e de-ti vine s-o mananci!