LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 7
ceska777 spune:
Aurel_Cris,
bafta amandurora! Tie la job si Biancai la gradi!!!! 
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
B. e acasa avand conjunctivita. Maine merg la spital pentru niste investigatii si el sta cu bunicul. Sper sa se descurge, azi a fost in regula.![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Multumesc de raspunsuri si mai astept
.
Care va sa zica, deocamdata, ca o concluzie partiala...sunt o panicoasa nebuna, care n-are alta treaba decat sa se uite in farfuria copilului. 'Mnealui are 14.5 in putza goala si 97 cm. Deci il las in banii lui si imi protejez nervii
.
Cristina, Bianca e bine, ca e fetita, delicata...sunt diferente mari intre sexe, de-aia am facut apel la mamele de baieti. Felicitari pentru job!
Gatta, aia nu e sanatoasa
. Se face o doza pana in 3 ani...ma rog in jurul varstei si apoi din 10 in 10 ani!
Ceska, imi pare rau de conjunctivita lui Benji. Sanatate
!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
fetelor sunt la Istanbul....mi s-a lipit talpa cizmei de calcai de atata mers....noroc ca m-am dres cu o cina turceasca dementiala terminata cu cataif...maine dimineata ma conferentiez un pic si-mi incalzesc opincile pentru mers

Ioanact spune:
Buna seara!
Am fost la o onomastica, dar am intrat sa va zic ca febra este de la dinti. De la dintele care a iesit a inflamat gingia, cat si de la ceilalti dintisori care vor erupe.
Are toata gingia inflamata si pe limba are afte (ii dau cu glicerina boraxata).
Iar pt imflamatia care o are mi-a dat antibiotic ~ Augmentin la 12 h si Panadol la 8 h.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, Ana Ilinca, Bianca Antonia si Bianca! 
Sanatate clopoteilor bolnaviori!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
ANDREEA
La multi ani!! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii tare sanatoasa!
si sa-i zici mamicii tale sa intre mai des pe la noi, da? 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Lala_D spune:
Roli, scor : 12,5 kg la 101 cm
Gatta,Emma: varilixul se face in doza unica dupa varsta de 3ani, inainte de aceasta varsta, deci pana in 3 ani, se face in rapel de 2 ori la interval de cateva luni.
Rapelul urmator dupa prima vaccinare este la 10 ani.
La multi ani fericiti si numai bucurii clopoteilor si mamicilor sarbatorite in ultima saptamana.Va dorim tot binele din lume

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
gattasalvaje spune:
Lala , nu sunt sigura ca am inteles bine...zi-mi concret pe cazul meu : Sara a facut prima doza de Varilrix la 2 ani si 10 luni, deci inainte de 3 ani. Cate doze trebuie sa mai faca si cand , astfel incat sa capete imunitate pe viata?
Grati , nu rata Dolmabahce Palace in Istambul , e impresionant.Si , daca poti si ai costum de baie la tine , de asemenea nu rata o vizita la un hammam istoric ...iesi de-acolo bebelus , nu alta !Distractie placuta !
Ceska , bafta la investigatii , sper ca nu e nimic grav ! Tu cu ce-l tratezi pe Benji pt conjunctivita ? Sara mi-a facut de 2 ori in 3 luni , i-am pus Ciloxan si i-a trecut pe moment , apoi iar a reaparut .Problema mea este ca nu prea se spala pe maini la gradinita , ii e frica sa deschida apa pentru ca vine cu presiune si o stropeste , iar educatoarea nu merge dupa ei la toaleta sa vada ce fac
. Pune mana pe vasul de wc , nu se spala , iar apoi pune la ochi , poate si in gura
...asa ca nu ma mir de unde apare conjunctivita.
Alina , Augmentin pentru inflamatia gingiei ? 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
roli25 spune:
Alina, ma intreb si eu ca Gatta, antibiotic pentru inflamatia gingiei?
Gatta, Lala, nici eu nu mai pricep cu Varilrixul...lui Marc i-am facut la 2,6 ani si medicul mi-a zis ca urmatoarea doza e inainte de a implini 13 ani. Lui Andrei i-am facut la 2,11 si mi-a zis la fel.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)