LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
la gradi mananca? Al meu cica mananca f bine acolo la pranz. Apoi pe la 17 acasa ii e iar foame, mananca o gustare, iaurt etc. Si pe la 19 cina.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Roli ...mortal Andrei ca vrea sa fie "mama"

Grati ...mai , m-ai innebunit cu specializarea ta ! Pe mine m-a chinuit mult examenul de modelare din facultate , era sa pic anul din cauza lui . Nu stiu cum naiba am reusit sa-l iau a 3 a oara , ca tare greu mi s-a parut. Sa ai parte de multa distractie la turcaleti si stai linistita ca te intelegi cu ei . Ai grija la taximetristi , ca sunt tare hoti.

Elle , eu am facut ASE-ul si tare imi pare rau ...nu-mi place deloc meseria de economist si nici nu cred ca deschide cine stie ce perspective . Daca te gandesti la o reconversie , cred ca nu-i cea mai nimerita alegere .Posturile bune se gasesc greu si se solicita experienta .Mai degraba eu as alege ceva legat de comunicare , PR...sunt domenii compatibile cu jurnalismul si potzi sa faci cariera pe asa ceva.
Bravo tie ca ai ambitie sa faci miscare si acasa ...eu una , daca nu as mai merge din cand in cand la sala , as rugini de tot ca acasa nu-mi vine deloc sa fac miscare.

Nati ...uuff prin ce treceti si voi !Cu siropurile de tuse ...mie mi se par frectie . Am un dulap plin de tot felul de siropuri si nu pot sa zic ca macar unul din ele a fost eficient . Tot aerosolii sunt leacul nostru. Sper sa treaca repede aftele si alergia , cred ca e tare chinuita micuta.

Ema , eu i-am facut Prevenarul Sarei ...doua doze intre 2 ani si 3 ani. Am impresia ca dupa 3 ani se face o singura doza.

Aveam si eu o intrebare legata de vaccinuri ...stie cineva daca Varilix-ul da imunitate pe viata ? Doctorita Sarei mi-a zis ca , daca vreau s-o imunizez pe viata trebuie sa-i fac 2 doze , la interval de minim 6 luni.I-am facut Sarei prima doza si acum ar trebui sa o faca pe-a doua . Eu n-am mai auzit pe nimeni sa faca 2 doze si mi se pare dubios. Doctorita asta incearca sa-mi bage pe gat toate vaccinurile posibile si imposibile si n-as vrea sa-mi intep copilul degeaba.

Eliza , Emma se ia de mana cu Sara...si zuza mea e bocitoare si-i place sa-si studieze grimasele in oglinda .Urla de zici ca s-a sfarsit lumea , dar daca o gadil sau ma stramb la ea , da din plans in ras ...totul este numai de teatru , cred ca o fac actrita

Alina si eu zic ca febra mare nu e de la dinti.Sa-ti zic cum pateam eu cu Sara : de cate ori ii iesea vreun dinte , aparea si febra , dar intotdeauna mai avea ceva ...de cele mai multe ori rosu in gat sau enetroviroza . Pe fondul eruptiilor dentare , imunitatea organismului scade si copiii se pot captusi si cu altceva , de aceea e bine s-o vada un doctor pe Iustina.

Pupici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ema, eu nu le-am facut si nici nu le fac nici Prevenar si nici un alt vaccin optional, in afara de Varilrix.

Andrei imi face iar nervii terci...e in greva foamei totala .
Nu as da importanta mofturilor, daca nu i-as numara coastele.
Va rog, imi permiteti un sondaj? Mamici de baieti, cat cantaresc ai vostri la 3 ani?

Pe mine altceva ma baga la idei...Sara mananca de rupe dar e slaba moarta .Nu stiu unde se duce atata mancare . Mai e si constipata deci nu cred ca are probleme de malabsorbtie. Dupa ce a inceput gradi , din cauza imbolnavirilor repetate mi-a slabit mai mult de un kg pe care nu-l mai recupereaza , desi mananca mult mai bine ca asta-toamna . Acum are 13.6 Kg ...greutate la care se mentine de vreo 2 luni.
I-am facut coproparazitologic si antigen giardia si i-au iesit curate. Ma bate gandul sa-i fac o hemoleucograma si sideremie , sa nu fie anemica ...desi alte semne nu are.Mi se ridica insa parul maciuca la gandul ca trebuie sa-i ia sange

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Roli,
la gradi mananca? Al meu cica mananca f bine acolo la pranz. Apoi pe la 17 acasa ii e iar foame, mananca o gustare, iaurt etc. Si pe la 19 cina.

Blogu` nostru

La gradi nu stiu ce si cum mananca, ca duduile imi raspund in 2 peri si n-am incredere in ce zic. Acasa nu pune gura pe nimic. Mai nou face figuri si la lapte cu cereale, pe care le devora pana acum.

Va rooog, mai veniti cu scoruri sa vad unde se situeaza musiu ca fac cu capu'.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Multumesc pt raspunsuri

Am hotarat sa fac prevenarul pt ca milan cred cs are o snsibilitate la caile respiratorii, adica acelasi regim de viata, masa, plimbare etc la el si sasha, sasha depaseste mult mai usor racelile, fara accentuarea simptomelor

Avand in vdere nceperea gradi, spe ca prin prvrnar sa acopar oarecum eventuale complicatii ce ar putea rezulta de la racelile pe care nu cred ca le va rata in colectivitate

Nu stiu daca sa ii fac si lui sasha prevenarul, el nefiind f sensibil, nefiind nevoie sa ia anyibioyic pana acum, parand mai rezistent. Ce credeti? Nu vreau nici sa l dfavorizez ( neacoperindu l cu prevenar) , nici sa il intep poate aiurea( el trecand usor peste raceli pana acum)

roli milan are 14.5 kg. Andrei a fost fintotdeauna sclfosit la pa

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri

Am hotarat sa fac prevenarul pt ca milan cred cs are o snsibilitate la caile respiratorii, adica acelasi regim de viata, masa, plimbare etc la el si sasha, sasha depaseste mult mai usor racelile, fara accentuarea simptomelor

Avand in vdere nceperea gradi, spe ca prin prvrnar sa acopar oarecum eventuale complicatii ce ar putea rezulta de la racelile pe care nu cred ca le va rata in colectivitate

Nu stiu daca sa ii fac si lui sasha prevenarul, el nefiind f sensibil, nefiind nevoie sa ia anyibioyic pana acum, parand mai rezistent. Ce credeti? Nu vreau nici sa l dfavorizez ( neacoperindu l cu prevenar) , nici sa il intep poate aiurea( el trecand usor peste raceli pana acum)

roli milan are 14.5 kg. Andrei a fost fintotdeauna sclfosit la papa, asa e si milan si daca nu ma tin de capul lui nu mananca mare lucru. Tu ai si exemPlul lu marc ce e mai papacios si cred ca de aceea te streseszi. La mine e invesr, sasha rade tot, are peste 13 kg, mai are putin si il ajnge pe frate sau, :)

Mergi la inceput

Scriu de pe tel, scuze de erori.

Dspre varilix ma voi lamuri curand, ca am hotarat sa il facem si pe acesta, dar parca era doza unica?

Sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ema, varilrixul se face odata la 10 ani. Asta nu trebuie sa uitam...sa nu ne ramolim peste 10 ani

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bianca Antonia
Bianca
Ana Ilinca
Nici Bianca nu este o mancacioasa si are doar 12.400kg,vad ca de la 2 anisori a pus in greutate doar 600gr.Oare sa ma ingrijorez???Astia aici imi tot spun ca se vede un copil sanatos si nici eu nu sunt prea grasa.Eu nu i-am facut niciodata nici un fel de analize,mi sa spus mereu ca nu este necesar.
Elle merci,am luat interviul deci Bia a inceput gradi de astazi iar eu un nou job de saptamana viitoare.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
spusesem in mesajul anterior ca B are 15 kg. Tanti asistenta l-a cantarit imbracat, fara incaltari si nu stiu cat a scazut pt haine...

Gatta,
hm, eu aveam o colega in liceu care manca mai mult ca mine si avea dimensiunile lui Kate Moos. Si manca mic dejun, gustare, pranz cal umea (ciorba, fel doi) gustare si cina. Toata familia era slaba. Inalti si slabi-manechini...
Dar pt linistea ta fa-i analizele.
Eu am uitat sa ii zic ca vreau si eu analize de sange pt B dar o sa sun sa programez vaccinurile si apoi analizele.

Blogu` nostru

Mergi la inceput