LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta feteleee .. nu mai povestiti si voi nimic? doar urati si gata plecati ... eu de exemplu, in toamna vreau sa ma apuc de-a doua facultate, respectiv finante, banci si contabilitate .. sunt un pic crazy, nu? nu stiu cum voi jongla cu job, 2 copii, casa plus chestiile mele - sala, tratamente etc .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Facultatea asta am terminat-o eu.
Succes!

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
SOFIA
La multi ani, fetita frumoasa! Sa cresti mare si sanatoasa, desteapta si bucuroasa, sa fii fericita si iubita!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Eliza spune:
La multi ani , Ema, mamica de doi nazdravani!
La multi ani Matei, Alex, Eric, Sofia!
Sa cresti mari si cuminti si sa-i bucurati pe parinti.
Elle esti curajoasa mami daca vrei sa mai adaugi si scoala programului tau. Eu zic ca daca ai ajutor cu fetele "go for it!".
Am fost la medic azi, e doar o simpla raceala, ne-a dat siropuri si picaturi si sa speram ca ramane la stadiulo asta nu evolueaza.
In alta ordine de idei fii-mea s-a facut bocitoare profesionista, chiar se admira in oglinda de la baie daca i se schimonoseste fata in deajuns de tare
. Am inceput sa o mai si ignor ca deja mi-a pus nervii pe moate zilele astea.
De o saptamana am inceput sa workout acasa si sa merg si la sala de 2 ori pe saptamana. Sambata ne-a muncit antrenoarea de nu mai puteam sa ridic nici cartile Emmei dupa![]()
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
grati.ela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta feteleee .. nu mai povestiti si voi nimic? doar urati si gata plecati ... eu de exemplu, in toamna vreau sa ma apuc de-a doua facultate, respectiv finante, banci si contabilitate .. sunt un pic crazy, nu? nu stiu cum voi jongla cu job, 2 copii, casa plus chestiile mele - sala, tratamente etc .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Elle si unde vrei sa o faci? La ASE? Ei nu au specializare FBC ci finante separat si conta si info de gestiune. Stii ce e ciudat? eu am doctorat in modelarea matem a fen economice cu aplic in analiza economico financiara si diploma e de...dr in conta

grati.ela spune:
maine plec cu colegele la Istanbul...am asa un nod in stomac! Eu fara sot nu am plecat din tara...si el e tare amarat. Mi-e groaza ca voi vorbi in engleza mea de coltul strazii...in gand vorbesc liber fara probleme dar cand e sa iasa sunetul...nu iese! Ma inhib...mereu schimb frazele pt ca nu-mi vin cuvintele desi repet daca e sa scriu am ceva fluenta sau daca e sa vorbesc cu mine in gand....sunt o kkcioasa!!!
roli25 spune:
Hai mai Gratiela, ca ma faci sa rad. Tu crezi ca turcii vorbesc vreo engleza elevata? Mie o singura data mi-a fost rusine cu exprimarea mea, in Malta, ca vorbeau aia ca la Londra...in rest nu-mi pasa
.
Ellenuta, succes! Eu as vrea sa fac facultatea de stiinte de facut bani
, ca aia pe care o am nu m-a invatat asta
.
Apropos de scoli, fiu-meu o tine una si buna ca el abia asteapta sa creasca sa se faca veterinar, iar Andrei de dimi, dupa ce m-a intrebat unde ma duc (cum face in fiecare dimi), imi zice: "io cand cresc o sa ma fac mama si o sa ma duc la servici 
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
La multi ani Ema, mamica noastra vesela! Sa fii sanatoasa si fericita langa puii frumosi!
La multi ani Sofia! Sa cresti mare si sanatoasa!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna!
O
mai doriti?
Am avut o noapte cu multe treziri iar de la 6:30 dimineata, din 10 in 10' maraia.
Nici sa manance nu poate, nici laptic.
Clar, dintocul nr 2 e de vina.
Chiar asa, Ellenuta pt ce faci a doua facultate?
LA MULTI ANI, Sofia! Sa fii sanatoasa, cuminte si sa-i faci fericiti pe parinti!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aurel_cris spune:
Sofia
Matei Cazimir
Alexandru Cristian
Eric George
Ema
multa sanatate si sa ai parte numai de bucuri in viata mami.
Roli mai facut sa rad cu ce au spus cei mici,sunt tare haiosi la varsta asta.
Elle la fel zic si eu daca ai ajutor de ce nu,daca iti place domeniul cu ata mai mult.
Grati e normal sa ai emoti,cat despre vorbitul englezei sunt sigura ca te vei descurca,pun pariu pe ce vrei
.Drum bun si incearca sa te relaxezi mami.
Eliza si Bia mai are perioade de bocitoare profesionista in oglinda,cred ca o face din plictiseala zic eu,alta explicatie nu gasesc caci o ignor si isi revine singura.
Eu astazi am un interviu pentru job,am emotii cat carul,sper ca totul va fi ok.De maine Bia va incepe gradi maine,voi merge cu ea si voi sta acolo 2 ore pentru acomodare.Dupa aceea o las poimaine 2 ore singurica si daca totul este ok va merge 5 zile pe saptamana de la 7.45 la 13.00.O sa ne cam manance de bani treaba asta dar sper ca imi voi gasi si eu un job,costa 27 de lire pt. jumatate de zi.
Pupici.
NataliaS spune:
Buna ziua!!!!
La multi ani!!! sarbatoritilor mari si mici ai zilei de azi si a zilelor trecute in care eu n-am dat pe aici!
Imi pare rau sa aud ca mai sunt o groaza de bolnaviori prin zona. Va doresc tuturor nervi tari rabdare si insanatosire grabnica clopoteilor.
Eliza - acelasi cosmar il am si eu...mai ales ca tusesc pe rand si pare sa nu ne lase deloc in pace...sunt bine cat stau acasa, cum merg la gradi 5 zile cum tusesc din nou. Noi luam Singulair
, facem aerosoli cu ser, Ventolin si Flixotide si imediat ce apare tusea trebuie sa le dau Aerius dim si Ketof seara...asa se amelioreaza rapid si nu mai ajungem la weezing si alte belele. Stii ce e ciudat? Mie mi s-a interzis sa le dau siropuri de tuse pe principiul ca acesti copii alergici au oricum o hipersecretie bronsica si siropurile nu-i ajuta cu nimic in opinia pneumologului la care merg eu. Nu-l ridic in slavi...nici nu stiu daca fac ce trebuie...oricum imi vine sa plec in lume, am impresia ca imi umflu fetele de medicamente aiurea
...ce-i drept asa sunt sub control, altfel...bronsiolite, pneumonii, etc.
Multumim ca ati intrebat de noi. Nu suntem bine...de fapt medicul la care am ajuns s-a inselat...ne-a dat antibiotic se pare degeaba...era febra aftoasa

Deci statusul nostru actual este: a facut alergie la Augmentin si e plina de bube, dar plina...parca e arsa pe fata , pe piept si spate - l-am intrerupt dupa 3 zile si acum luam Claritine, are afte in gura, muci cat China...
Macar e bine dispusa si nu ma face cu capu'
In rest, pregatiri petrecerea de ziua Anei pe care o vom face cu o zi mai devreme (joi) la un club de copii si sper sa iasa cum trebuie.
Va pup!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw