Buna ziua
Nu stiu daca e bine unde scriu dr m-am gandit ca poate cineva imi poate da niste idei.
In curtea blocului doarme de ceva timp un nene - om al strazii. E frig tare, doarme afara, insa e un om retras, nu cerseste, nu deranjeaza, cel multiti deschide usa la bloc daca ai bagaje si iti da "buna seara". I-am mai trimis prin sot ceva mancare dar cred ca problema majora iarna e ca e ff frig in special noaptea si as vrea sa stiu daca exista ceva centre unde ar putea merge sa faca o baie, sa doarma noaptea, chestii din astea.
Eu stau in zona centrala (Bucuresti - sector 1) dar banuiesc ca omul s-ar duce oriunde in Bucuresti sa doara ca sa scape de frigul asta. Chestia e ca in scara blocului ar fi mai cald dar cred ca nu il lasa vecinii de sta numai afara.
Ceva idei sau adrese de centre pt. persoane fara adapost? Avem asa ceva in Bucuresti?
Exista si la noi zile de noapte unde sunt primiti oamenii fara adapost. Cei de la asistenta sociala se ocupa cu asa ceva, contacteaza-i si intreaba.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Gata, am sunat si am aflat . Pt zona mea sunt containerele de langa Spitalul Universitar.
multumesc