Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Xela,imi pare rau sa aud ca C.are laringita,sper sa se faca repede bine,multa sanatate si tie putere
Erectie? sa nu se uite veci prima lui aniversare
Felicitari pt dintisor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up."
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 ioana - daca se agita le creste temperatura si nu e relevant. Multa sanatate! ta na na na ... maine face bebe meu un an si ce surpriza mi-a pregatit el in seara asta sa-mi indice ca e baiat mare ...? doua de fapt . 1. avem un dintisor, primul dintisor si parasim clubul stirbilor, Mire ai ramas numai tu daca nu ma insel ... si 2. acum pe seara cand il schimbam de pampers a avut ... o erectie serioasa. Cea mai semnificativa de pana acum, daca pot sa o numesc asa . Am tipat repede la al meu care nu stiu ce mesterea pe la bucatarie ca s-a si speriat, ca cica pentru asta m-ai chemat ... pai cum, nu e suficient? . Ma bag la recuperat si poate pun si niste poze. |
Felicitari pentru dintior,pentru surpriza cealalata.
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui simplicity Ioana Sanatate,sa va faceti bine repede Sper sa nu mai aiba Kay temperatura,sa se faca bine repede Aseara Ariana s-a trezit pe la 1 si pana la 4 a facut party(eu la 1 inca nu dormeam),so am dormit si eu 4 ore azi-noapte;nu accepta nici LP,nici LV-LV mai bea,dar cam 25-30 ml;noroc ca inca am lapte,nu reusesc nici cum sa ii scot mesele de LM din timpul zilei,alea de noapte nici nu visez sa le scot; Am vazut poze-speechless-am lasat comment-uri Va Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up." |
xela_07 spune:
ayanna - cand se linistesc astia mici ? Nu mai bine nu mai tu asteptari din astea SF ?
Am inlemnit cand am citit de "buba" lui jgubi, cred ca ti-au iesit multe fire de par alb atunci . Of of
bubu - ptr mucegai in caz ca nu ai folosit, te sfatuiesc sa dai pana una alta si cu un biocid, cred ca se gasesc pe la magazinele cu d-astea de constructii.
myky - eu baie le fac in fiecare seara chiar daca sunt raciti.
cum sunt baietii?
ratusca - felicitari pentru dormitul lui A din timpul noptii, se vede ca ai inceput sa odihnesti . Ma bucur mult pentru mail, sa ne tii la curent.
nyny - in legatura cu Mara eu zic sa te relaxezi, David are nevoie de mai multa atentie din partea ta si e normal ca ea percepe lucrul asta. Daca tu petreci timp si cu ea, chiar nu ai de ce sa te simti vinovata. Cu tonul autoritar poate ar fi bine sa incerci pe cat posibil sa te mai abtii cand poti (am aflat si eu ca uneori chiar nu se poate ). Adica e si ea doar un copil.... Si eu ma gandeam uneori ca am pretentii prea mari de la a mea, sa inteleaga multe lucruri ... dar intr-o seara cand ma uitam la ea cum doarme mi-am dat seama ca eu gresesc si ea imi transmitea mesaje mereu ca e si ea doar un copilas micut care are nevoie de f multa atentie de la mine.
Concluzia - relax
Ma bag la somn,NB! Revin maine cu cinste ca e mare sarbatoare.
simplicity spune:
xela,imi place f mult atitudinea ta fata de copii
Eu tot ii explic sotului ca trebuie sa ii oferim la Ariana mai multe momente care sa o faca sa rada/zambeasca decat sa planga,sa incercam sa minimalizam cat mai mult motivele care ar face-o sa planga/sa sufere,fac tot posibilul ca sa o fac fericita,eu cred in terapia zambetului,a rasului
Am admirat pozele voastre Xela,sunteti o familie foarte frumoasa,multa fericire va doresc
Tortul arata f bine,esti multumita de cum a iesit?
Motto-ul de azi:
"Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up."
myky791 spune:
buna seara.
citit mail,multi pupici expeditorului.
xela ce sa faca, sa zic ca mai bine. azi iam scos din casa nu mai iesisem de marti si sau infundat pe nas. ink mai au trattament. multa sanatate lui c, iar laringita.... eu am capatat o fobie pt laringita asta zau asa. al meu a facut 3 pana acum, si uneori cand plange ink i se aude sunetul acela suierat asa......
maine luam si noi motul, dupa o sa pun si eu pozici. azi am avut o zi horor cu piciul. efectiv plangea la 5 min. nui convenea nimic, mananca prost. o sa ma chinui maine sa ma uit prin gurita lui sa vad ce si cum.'
cuscra multa sanatate tie si ucai.temp poate a fost mai mare ca sa agitat cred eu.
o noapte usoara va dorecs.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
lorex spune:
Kay, Uca, C. de Xela...sanatate va doresc...mi se face rau cand aud cate medicamente...laringite, febra, antibiotice...offf..
de unde se tot imbolnavesc copii astia? nu inteleg...
hai ca cei care au frati mai mari sa zicem ca aduc de pe la gredi crocobauri...dar Uca de ex? de ce a racit?
va multumesc pentru urarile de succes la examene!
la ultimul am luat 7......nu stiu unde am gresit ca a fost grila si nu-mi mai amintesc toate intrebarile...dar o sa ma duc la prof sa-l iau la intrebari ca eu chiar am invatat si ma asteptam sa iau cel putin 9...
bobitei i-au iesit dintii de sus...saracii...trebuie sa-i doara rau cand se rupe gingia, nu?
Simply, stiu cum e sa se trez noaptea si sa aiba chef de joaca..
lorex spune:
aaa...Bea,
faza cu coloratul listei s-a mai discutat, remember?
stiu ca si atunci o vroiai colorata
dar am preferat sa ramana discreta...eu inca mai prefer
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex bobitei i-au iesit dintii de sus...saracii...trebuie sa-i doara rau cand se rupe gingia, nu? Simply, stiu cum e sa se trez noaptea si sa aiba chef de joaca.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Vrei sa termini Magna cum laude?
Pe mine Ariana nu m-a lasat astazi sa invat,efectiv a vrut numai atentie,de obicei se mai joaca linistita,daca sunt in incapere sau 10 minute singura in camera,dar are zile cand efectiv numai cu ea sa stai(nu tu laptop,nu tu mancare,nu tu invatat)
Felicitari printesei pt dintisori
Motto-ul de azi: