Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 7
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bea...eu sunt prea noua, poate nici n-ar trebui sa-mi dau cu parerea, de asta n-am zis nimic.. Ce sa zic..arata tare bine, daca si tu ai timp, si stii cum, si poti, si restul fetelor sunt de acord...de ce nu?! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
timp am.....ca dupa cum vazurati am un copil model.............
numa ca, na sa zica si altii..............vor nu vor, cum vor...ce vor.....cum a r fi mai frumos..............de astea..........
eu zic sa citit milul ala.,...............
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
ioana fota ce rau imi pare ca sunteti bolnavioare/............pup-o pe uca..asa de la departare............si sanatate multa.sper sa nu tina mult si sa va reveniti repede........
ioana_fota spune:
Bea .Fetelor se poate ca acum sa fie temp 39 si dupa 15 mi sa zic sa coboare la 38.3?ca asa imi arata termometrul asta,ea nu a avut niciodata temperatura,poate sa faca de la amoxicilina,ca ne-a dat ca tratamenti-am dat eferalgan,dupa cat timp sa-i iau iar temp?
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 eu zic sa citit milul ala.,............... |
Citit...trimis PM expeditorului.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Bea .Fetelor se poate ca acum sa fie temp 39 si dupa 15 mi sa zic sa coboare la 38.3?ca asa imi arata termometrul asta,ea nu a avut niciodata temperatura,poate sa faca de la amoxicilina,ca ne-a dat ca tratamenti-am dat eferalgan,dupa cat timp sa-i iau iar temp? |
Multa sanatate Ucutei!
Nu cred ca poate face temp de la AB.
Poate doar daca s-a supraincalzit, si ai mai dezbracat-o, sau s-a agitat, si apoi s-a mai linistit...Doar asa sa aiba 39 si apoi 38.3 la 15 min...
N-am idee cat tb sa astepti dupa Efferalgan...presupun ca macar 30-60 min, sa-si faca efectul.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Multa sanatate Ucutei! Nu cred ca poate face temp de la AB. Poate doar daca s-a supraincalzit, si ai mai dezbracat-o, sau s-a agitat, si apoi s-a mai linistit...Doar asa sa aiba 39 si apoi 38.3 la 15 min... N-am idee cat tb sa astepti dupa Efferalgan...presupun ca macar 30-60 min, sa-si faca efectul. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
A fost agitata ca i-am aspirat mucii si a facut ca toate cele,au fost lupte seculare
Beatrice1982 spune:
daaaaaaaaa atunci poate...ca se agita sa scape de acolo...........saraca............ooooooffffffffff
temp se ia inainte de masa...........eu asa stiu ca dupa ce se trez si dupa masa cam cu o ora se ia temp..............
of offfff
in rest se simte, daca nu scade..e calda.......
eu mereu la urechile lui ma uit.........daca is reci e ok....daca nu nu-i ok............
asa ca daca nu scade nicicum mai peste vreo 2 ore...........baga un supozitor..apoi iar eferalgan si tot asa
de mancat manca???????????????
Beatrice1982 spune:
aaaaaaaaaaaaaaa..................si insista pe hidratare!!neaparat
xela_07 spune:
ioana - daca se agita le creste temperatura si nu e relevant. Multa sanatate!
ta na na na ... maine face bebe meu un an si ce surpriza mi-a pregatit el in seara asta sa-mi indice ca e baiat mare ...? doua de fapt .
1. avem un dintisor, primul dintisor si parasim clubul stirbilor, Mire ai ramas numai tu daca nu ma insel ...
si 2. acum pe seara cand il schimbam de pampers a avut ... o erectie serioasa. Cea mai semnificativa de pana acum, daca pot sa o numesc asa . Am tipat repede la al meu care nu stiu ce mesterea pe la bucatarie ca s-a si speriat, ca cica pentru asta m-ai chemat ... pai cum, nu e suficient? .
Ma bag la recuperat si poate pun si niste poze.
simplicity spune:
Ioana Sanatate,sa va faceti bine repede
Sper sa nu mai aiba Kay temperatura,sa se faca bine repede
Aseara Ariana s-a trezit pe la 1 si pana la 4 a facut party(eu la 1 inca nu dormeam),so am dormit si eu 4 ore azi-noapte;nu accepta nici LP,nici LV-LV mai bea,dar cam 25-30 ml;noroc ca inca am lapte,nu reusesc nici cum sa ii scot mesele de LM din timpul zilei,alea de noapte nici nu visez sa le scot;
Am vazut poze-speechless-am lasat comment-uri
Va
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Love does not begin and end the way we seem to think it does. Love is a battle, love is a war - love is a growing up."