Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Si ce era mai important ... C are iar laringita si de vineri suntem pe antibiotic. Of of mai mai ... |
Auleu...chiar ca era important! Multa sanatate va dorim!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ratusca_mica spune:
LA MULTI ANI MAIA!!!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa ramai mereu la fel de frumusica si dulce si sa iti bucuri parintii in tot ceea ce faci!
ratusca_mica spune:
Asa, acum ca i-am urat si noi Maiei toate cele bune, spunem buna seara!
Bea, e drept ca am citit eu pe diagonala, insa am retinut bine, aveti 4 masele?
Xela, sa va fie de bine taiatul motului! Surubelnita si parfum? pai asta e visul oricarei femei: sensibil si priceput prin casa la mesterit! Imi pare rau de vestile proaste cu nasii...
Dece, la mare inaltime, ca de obicei!
Fetele, imi tot fac curaj sa va scriu ceva pe mailul comun, poate reusesc astazi ca am niste timp mai liber... sa nu dati cu oo daca nu reusesc, eu ma straduiesc...
ioana_fota spune:
Sanatate multa Xela lui C,uff se pare ca sezonu asta e cam tare neplacut pentru pufii nostrii.Seara asta sper sa reusesc sa recuprez si sa si retin cate ceva daca va putea mititca mea sa doarma ca abia respira.
Beatrice1982 spune:
DA, ratusca avem 4 masele................
slava domnului.,.inca cea de-a 4-a cred ca nici acu nu a iesit...........il chinuie nush de ce nu mai vrea sa iasa..............
ma duc sa citesc mailul
iar pufi bolnaviiiiiiii
oooooooofff
sanantate pt C si kay...............of offffffffffff
vad ca nu a zis nimeni nik.................daca sa schimb ceva la prima pagina sau daca e bine??
daca nu vreti, e ok.................nu ma supar.dar ma gandeam sa fie mai colorata..............
Forever in love...with my baby...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 vad ca nu a zis nimeni nik.................daca sa schimb ceva la prima pagina sau daca e bine?? daca nu vreti, e ok.................nu ma supar.dar ma gandeam sa fie mai colorata.............. |
Bea...eu sunt prea noua, poate nici n-ar trebui sa-mi dau cu parerea, de asta n-am zis nimic..
Ce sa zic..arata tare bine, daca si tu ai timp, si stii cum, si poti, si restul fetelor sunt de acord...de ce nu?!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ioana_fota spune:
Bea felicitari lui ivanel cred ca e cel mai complet la dantura dintre pufi ,e f frumos gestul pe care vrei sa-l faci dar e ff mult de munca.Chiar vrei sa te incumeti?