Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa!
Diana, ma bucur ca surioara ta a iesit din starea depresiva. Dar nu ii prelua tu atributiile mamicesti...las-o sa se "chinuie" singurica si tu ofera-i suport moral si ajutor sa nu clacheze dupa enshpe mii de nopti nedormite etc. Parerea mea, sa nu te superi! Eu mi-am dorit f mult ca la inceput sa ne descurcam numai noi 3, ca mi se parea ca altfel se realizeaza bondingul....

Inapreda, eu ...nu stiu ce as face. Oricum sa nu ne lasi singure!

Bianca, cred ca da, tema we asta e sublima si lipseste cu desavirsire :))

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

'Neata!

Vad ca fara teme e leneveala mare pe aici.

Eu simt ca am slabit...nu nu stiu cat, dar am slabit, asta-i important, ca ma motiveaza! Oricum disociatul asta pe mese e tare fain, in afara de prima zi cand m-a apucat o foame cam enervanta, in rest e ok.(asta daca tot zicea Charlize ca tema weekendului e foamea)

Azi noapte a fost frrrrrrig afara si cred ca si azi va fi ger. M-am saturat de iarna, drept sa spun, nu ca nu mi-ar placea ca anotimp, dar lui Andrei i-ar placea mai mult pe afara si, in conditii hibernale, nu se prea poate.

La pranz vine socru-meu la masa, in rest, mai incerc sa scriu printre picaturi...cam asta-i programul de azi.

Haideti, fetelor, c-o tema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Un gind pentru Alma, un buchet maaare de pentru Ayla si o imbratisare la fel de mare

Mergi la inceput

Si eu am slabit, cca 2 KG, m-am masurat si in talie, am 73 daca slabesc inca 5 KG o sa ajung abia la 68 :(

In orice caz, azi sint sleita de puteri, intre cura de slabire, raceala si mosi, am ramas fara vlaga :(

anaan, niste sociologi si "futuristi" la moda sint: alvin toefler si jacques attali, poate te ajuta.

Mergi la inceput

am luat biletele de avion, venim in ro pe 23/02, stam o saptamina, timp in care vrem sa ajungem si la valcea.
Poate punem de o intilnire pe 1 martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, ajuta-ma cu un sfat, te rog: cainele meu tuseste si nu dau de veterinar, ce sa fac?Ce sa-i dau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Am avut o noapte groaznica!
Iulia a avut febra peste 39, noroc cu novocalminul. Am vizitat un pic si urgentele unde a urlat non stop. Cand i-a luat temperatura din fundulet urla: doaie, doaie.. mi se rupea sufletul. O prefer terorista si rea decat in halul asta. Mi-e groaza de gradinita...
Eu sunt cu un pic de febra un 37,4 da e parfum pe langa cum m-am simtit la 38,8. Mai avem de tras vreo 2 zile de febra.

O intrebare: ati dat copiilor Sumamed, mi-a fost recomandat de la spital, iulia vomita ospenul iar sumamedul se da doar o data pe zi.

Va pup si va multumesc pt gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Cami sumamed =azitromicina. Am dat si eu la toti 3 copiii...am luat si eu odata si sotul meu. E ok, insa e nevoie neaparat de biotics.
Sanatate multa

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

am luat biletele de avion, venim in ro pe 23/02, stam o saptamina, timp in care vrem sa ajungem si la valcea.
Poate punem de o intilnire pe 1 martie?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chato, felicitari pentru kg.date jos , la cat mai multe . Sper sa o puna fetele de o intaleneala cu tine, eu sunt departe de coltul acela de tara , desi sunt putini km.avem un trafic de tot rasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Aseara -pina dimineata- am fost la o zi de nastere -de fapt, doo- si n-am avut timp sa intru; dimineata m-am dus la cafea si iar mi-an neglijat "obligatiile" forumistice; acum, tre' sa-l culc pe Ian dar promit sa revin cu un mail pe contul comun; pina atunci:

1. va multumesc ca ma sfatuiti
2. va multumesc ca...tineti cu mine
3. propun o tema de week-end: percepeti activitatea voastra pe forum ca pe un demers intim in umbra (quasi-)anonimatului sau...cum? Orice varianta de raspuns e...corecta. Se accepta si raspunsuri...aprofundate

Daca vi se pare prea "grea", puteti "abera" pe marginea altui subiect: ce se intimpla cu iubirile "trecute"?

Sau: cum "interzic" copilului ceva fara sa ma auto-plasez pe o pozitie de superioritate.

Sau: cum as vrea sa fie nora/ginerele mea/meu?

Sau: ce planuri de vacanta aveti?

Sau: sinteti de acord care fiecare dintre noi -care vrea/poate/are veleitati pentru asa ceva- sa "ticluiasca" o "kestie"/un joc/etc. care sa ne ajute pe toate celelalte in cresterea/educarea/distrarea copilului. Ex: sa zicem ca eu ma hotarasc sa "inventez" un joc pentru mine si Ian; purced la treaba, pregatesc material si produsul finit il trimit pe contul comun sa ne bucuram toate de el; la sfirsit, schimbam impresii.

Pupici.

NOTA: NU trebuie sa abordam TOATE temele. Fiecare, isi poate alege una sau 2 sau cite considera ca poate aborda.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput