Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***302***
Raspunsuri - Pagina 12
ramona7575 spune:
Vorbiti despre carne... au am vazut la emisiunea "traieste sanatos" cum se vorbea despre carnea de porc in avantajul celei de pui care este injectata cu tot felul de substante care mai tarziu dauneaza copiilor; le cresc sanii prea devreme la fete si chiar la baieti, devin obezi si chiar pot face anumite forme de cancer.
Am mai scris aici la momentul respectiv dar cum nu a zis nimeni nik am tacut chitic, sa nu ma luati la suturi. Eu i-am dat lui stefan cate putin dar numai carne de porc slaba (of course, nu suncane)
Anaan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 pentru id si pass. , m-am dat un pic in spectacol sa o primesc, cam se comporta si copii nostri, nu ? pana nu bocesc nu primesc |
Stai linistita, ca pe toate ne mai apuca suparari de-astea!
ramona7575 spune:
Mababei, eram sa fac infarct in fata computerului cand ti-am vazut pozele, semeni leit cu o prietena de-a mea,si deja ma intrebam cum naiba nu ai zic nimic ca doar mi-ai vazut pozele... pana sa se incarce urmatoarea asta mi-a a mi-a trecut prin cap ![]()
Pup, esti tare draguta
Ina, dusmanii sa te sarute la dosul tau frumos
simonapro spune:
Seara buna!
Noi am umblat toata ziua,in vizite, la cumparaturi, dar am stat putin afara, ca a fost tare frig.
Carnita de porc i-am mai dat si eu lui Luc din cand in cand, noua ne place tare mult cea slaba si pana acum n-am auzit sa fie injectata cu ceva.
Luc nu bea nimic toata noaptea, ca nu se trezeste,inainte de culcare bea mai multa apa.
Tema: a expus Annan, exact cum gandesc si eu, nici mie nu mi-ar placea ca cineva apropiat sa-mi citeasca postarile, la restul nu vreau sa ma gandesc, im mintea mea mesajele sunt doar pentru voi si atat
De calatorit anul asta mi-am propus, sa fie o data la intalnirea cu voi si sa mai reusim sa ajungem in Italia la niste prieteni dragi.
Pisik: nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti, nu pot sa va doresc decat sa aveti multa putere si sa treaca perioada asta cat mai repede 
Bianca: cum se mai simte Vladimir?
Somn usor!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Hello !!
Sunt si eu prin zona, ma pregatesc de culcare, Ada inca nu ![]()
Astazi am iesit si noi putin afara dar a fost super friggg asa ca am contramandat a doua tura de plimbareala
Ina, ce de-a teme, eu raspund la cea cu planurile de vacanta: anul asta nu stiu ce vacanta vom avea deoarece Pisi nu poate lipsi decat vreo 4-5 zile legate in perioada verii pt ca sunt pe final cu proectul atunci plus ca daca e totul ok ne mutam si noi tot atunci asa ca nu stiu ce finante vom avea, asa ca probabil vom merge cateva zile pe undeva aproape sau mergem in octombrie undeva la caldurica dar dupa cum stau lucruruile la araboci undeva ar fi vreme calda atunci cred ca nu mergem... asa ca anul asta chiar nu prea stiu ce vom face dar iesiri pe wkd sigur vom face multeeee
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
pupici

pisik au dreptate fetele, este adaptarea la schimbari. nu le trebuie prea mult ca sa-si strice somnul; v-am zis ca ieri a venit surioara acasa cu sasha... pai si ce credeti ca mutzu a inchis vreun ochi pana la 5 jumate de dimineatza??????

a dormit fiox o ora dupa care s-a trezit si a inceput sa chitaie ca "doalme alina, doalme sasha, aaaaaaa masina de la sasha!!!!!!!!!! " si s-a treminat!!!!!; a stat la titi vreo ora si ceva pana cand am abandonat lupta si l-am dus in leagan, evident cu masina de la sasha in brate; si acolo ne-a explicat vreo 2 ore cum sta treaba, cum inchide sasha portbagajul, si cum se misca stergatoarele, si cum bea sasha laptic, si cum se deschide usa la masina, si cum face nani sasha.... si tot asa, intr-o abarambureala totala!!!!! si ca sa fie setul complet a sarit si somnul de pranz azi, ca tocmai ce venisera socrii la noi si era prea ocupat sa le arate masina de la sasha ca sa mai faca nani, oricat am incercat eu (inclusiv la titi).
asa ca a adormit pe la 9.30 azi, dar deja are o trezire la activ cu smiorcaieli si plansete... si abia am reusit sa-l culc la loc
;
asa ca schimbarile ii afecteaza tare mult la varsta asta si la majoritatea acum vine partea dificila: ramas cu bona sau la gradi
; noroc ca avem umeri multi pe care sa plangem![]()
![]()
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
novus spune:
Anaan, si eu subscriu la cele spuse de tine vis a vis de intimitate ape forum, m-ar deranja sa-mi citeasca cineva super apropiat postarile, si mai ales din umbra ![]()
Nici eu nu prea dau detalii pe unde forumesc tuturor celor interesati ![]()
Pisik, multi 
si sa treceti ci brio peste perioada asta 
novus spune:
Chatonel, faina familie sunteti
!!! cat despre intalneala, daca fetele voteaza eu cu drag gasesc locatie si punem de-o iesire
!!
Ayla21 spune:
Am intrat doar putin sa va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Luanei!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Floric spune:
tufete, e un ger afara de mi-au inghetat chilotii pe mine. Pe la 6 si ceva ne-a chemat fratele meu pe la ei si desi C. consumase ceva am zis hai ca mergem pe jos (sta la distanta de o statie de noi). Zis si facut...am imbracat copchilu si noi si cand am iesit afara m-a izbit asa...o boare...pana la coltul blocului a mai fost cum a fost apoi inumaram stalpii pana la frate-miu. Ei, dar cand plecat de la el...am crezut ca la venire a fost ger...nu, deloc....am inghetat instant. Mainile imi erau bocna. (eu is domnisoara de fel si nu port nik pe sub pantaloni si nici manusi) rares care face fandari cand iesim afara ba isi trage caciula,ba fularul...acum nici pis n-a zis...I-am legat fularul si i-am tras caciula pe ochi de nu i se mai vedea nika din fata. Dar ce...pana acasa a scos vreun sunet...
Cand ma gandesc ca maine dimi ma trezesc si iau gerul in nas...brrrrr...
Asa mi-e mila (preventiv) de Rares si ceilalti copii, evident, ca trebuie sa se duca la gradi sau camin pe geruri d-astea.
Oare si la private tot program de la 8 este? Eu una urasc programul de la 8, ca e servici, scoala sau altceva.
Pentru ca am posibilitatea sa imi aranjez singura programul la lucru, prefer sa muncesc mai mult dar sa incep efectiv sa "functionez" de la 9 jumate, 10 pana pe la 15. Rsetul is ore libere...Sper sa nu citeasca Boc...
Nopate buna.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel