Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Noi suntem tot mai rau. Acum ne-au invadat mucii, ii curg de peste tot. Si nu prea mai mananca...
Vb aseara cu Racusor pe Fb cum sa-i dau Sinupretul, dar il vomita. De 2 ori i-am dat, de 2 ori l-a vomat.
Pe pediatra nu o gasim pana miercuri si sunt in impas, chiar nu stiu ce sa-i fac...la urgente nu m-as duce iarasi, pt ca e plin de copilasi bolnaviori, si dr de acolo nu se implica f mult.
Noaptea e cel mai rau. Toata noaptea stau cu ochii pe el, mi-e teama sa nu se sufoce. Cred ca am innebunit vecinii cu aspiratorul. Dar nu am ce face. Si el incepe sa planga si numai cand ma vede cu pipeta cu ser in mana.
La multi ani Bogdan!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
ooana, crispro referitor la regimul respectiv as putea sa va dau mai multe detalii, daca va intereseaza evident

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

eu vreau

initial ma gandisem la weight watchers...DAR...ca de obicei exista un mare DAR ...Marius zice ca... (noi tinem impreuna) el nu sta sa numere la puncte nici daca il bati

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

buna seara si de la noi

Azi am lasat una bucata bebe cu nasii ei de botez si am fugit la Ikea sa imi iau o bucata din mobila de bucatarie (prima parte am luat-o acum 2 ani). Asa ca atunci cand vor fi montate o sa am bucatarie completa - in sfarsit!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

haha, deci si tu ai facut parte din puhoiul de oameni de la ikea????

si noi am fost de pe la 12 si aproape pana la 5 am stat si cu Larisa dupa noi. Poate ca de aia am stat asa mult ca ne era greu sa ne caram cu toate si cu Larisa, si cand aveam mai multe produse se ducea Paul la casa sa le achite si apoi se intorcea.
Dar Larisa a fost de milioane!!!!!! Era asa fericita ca e lume multa multa si copii, incat s-a tinut tot timpul cu mainile de bara carutului si chiuia, fericire mare! A fost fascinata de copii, asa era de dulce. A mancat mai putin decat de obicei ca era absorbita de lumea din jur si apoi a dormit cat am mancat si noi. Dupa 20 de min era deja din nou in forma maxima

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

asa si Andrei, e fascinat de aglomeratie, am fost la mall si vorbea intr-una, era asa cuminte si simpatic!! asa face si cand mergem in vizita sau avem musafiri si a adormit jucandu-se

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Meniul Isei:

8 -
11 - avocado cu banana si suc de portocala (200 g)
14 - dovlecel cu morcov si galbenus (200-250 g) +
18 - mar copt cu branza
+ bibe

Meniul meu:

10 - cereale cu lapte (o ceasca), o portocala
cafea/capuccino/ceai
13 - 2 felii de paine prajita, 2 felii branza topita, o rosie, un mar
19 - orez cu pui la gratar si salata
21 - 1 ceasca de lapte, o banana

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, zilele trecute am citit iar ultimele 6-7 capitole, ca ii scrisesem Ramonei despre cum se pun poze, dar nu am mai gasit. Asa ca iti scriu iar. Deci: iti faci in picasa un cont al tau (poate ai deja) cu poze. iar ca sa ni-l arati noua, doar ne pui linkul (adica copiezi linkul din picasa, de la pozele tale, si ii dai paste aici) cam asa http://picasaweb.google.com/114113026492227213912/Vlad2011#5562690119749635122 - si noi vedem pozele. Acuma, ca in loc de carnatul asta sa apara un cuvant, spre exemplu "poze", faci in felul urmator: in momentul in care ne scri noua mesajul, ai sus , in acea pagina de raspuns, niste butonele, primul e B (bold), al doilea I (Italic), etc,pana ajungi la unul ce arata ca un plic cu doua sagetele albastre. Dai click pe el, ti se deschide o fereastra, in care scrii ce vrei sa apara, ex "poze", apoi dai ok sau enter, si ti se deschide o a doua fereastra, unde pui linkul de la pozele tale, si dai iar ok. Atat. Acum in mesajul ce il scri va aparea doar cuvantul "poze" scris pe fond albastru, iar noi cand dam click pe el, ne va duce la pagina ta de picasa. aici ai exemplul meu: poze

Buuun, acum ca sa ai linkul asta la semnatura mereu, sa nu il pui in fiecare mesaj, faci pasii de mai sus, adica te duci la plicul cu 2 sagetele, apesi pe el, scrii "poze" sau "Mara" , dai ok, iti apare a doua fereastra, pui linkul de la albumul tau, dai iar ok, si ai sa vezi in mesaj ca tu vezi in loc de simplul cuvant "poze" sau "mara" ditamai carnatul. ei, copiezi carnatul asta, si mergi in stanga, , la profil personal. Acolo in josul paginii ai semnatura (ca vad ca ai pus semnatura) si acolo dai paste la carnat. Sper ca ai inteles ceva,

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, e de bine daca ii ies mucii, decat sa ii tot ramana in gat. Sinupret nu am reusit nici eu sa ii dau, varsa de la el. La noi oscilo si aerosoli a mers. Sinupret am mai incercta si cu nepotul de 2 ani si a vomat tot.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la pasul cu picasa eram, sper sa nu imi prind urechile :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andrei tot doarme cu experimentul nostru, a adormit mai tarziu, si la 11 era ora de fructe....asta e, ne reglam noi iar

MENU Andrei

1.30, 5, 9
11.30 - para cu mar si mandarina
14.00 - supa de pastarnac, patrunjel, telina, ardei, morcov, dovlecel si o frunza de patrunjel, cu putina smantana
18.00 - iaurt cu cereale
21.00 - + lp daca mai vrea

Mergi la inceput

Mara

probe

Mergi la inceput

mara

Mergi la inceput