Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Neata
Noi suntem tot mai rau. Acum ne-au invadat mucii, ii curg de peste tot. Si nu prea mai mananca...
Vb aseara cu Racusor pe Fb cum sa-i dau Sinupretul, dar il vomita. De 2 ori i-am dat, de 2 ori l-a vomat.
Pe pediatra nu o gasim pana miercuri si sunt in impas, chiar nu stiu ce sa-i fac...la urgente nu m-as duce iarasi, pt ca e plin de copilasi bolnaviori, si dr de acolo nu se implica f mult.
Noaptea e cel mai rau. Toata noaptea stau cu ochii pe el, mi-e teama sa nu se sufoce. Cred ca am innebunit vecinii cu aspiratorul. Dar nu am ce face. Si el incepe sa planga si numai cand ma vede cu pipeta cu ser in mana.La multi ani Bogdan!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 ooana, crispro referitor la regimul respectiv as putea sa va dau mai multe detalii, daca va intereseaza evident ![]() Mami ![]() |
eu vreau
![](pupic.gif)
initial ma gandisem la weight watchers...DAR...ca de obicei exista un mare DAR
![](icon_smile_big.gif)
![](sm.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
haha, deci si tu ai facut parte din puhoiul de oameni de la ikea???? si noi am fost de pe la 12 si aproape pana la 5 am stat ![]() ![]() Dar Larisa a fost de milioane!!!!!! ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
asa si Andrei, e fascinat de aglomeratie, am fost la mall si vorbea intr-una, era asa cuminte si simpatic!! asa face si cand mergem in vizita sau avem musafiri
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Meniul Isei:
8 -
11 - avocado cu banana si suc de portocala (200 g)
14 - dovlecel cu morcov si galbenus (200-250 g) +
18 - mar copt cu branza + bibe
Meniul meu:
10 - cereale cu lapte (o ceasca), o portocala
cafea/capuccino/ceai
13 - 2 felii de paine prajita, 2 felii branza topita, o rosie, un mar
19 - orez cu pui la gratar si salata
21 - 1 ceasca de lapte, o banana
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Alice, zilele trecute am citit iar ultimele 6-7 capitole, ca ii scrisesem Ramonei despre cum se pun poze, dar nu am mai gasit. Asa ca iti scriu iar. Deci: iti faci in picasa un cont al tau (poate ai deja) cu poze. iar ca sa ni-l arati noua, doar ne pui linkul (adica copiezi linkul din picasa, de la pozele tale, si ii dai paste aici) cam asa http://picasaweb.google.com/114113026492227213912/Vlad2011#5562690119749635122 - si noi vedem pozele. Acuma, ca in loc de carnatul asta sa apara un cuvant, spre exemplu "poze", faci in felul urmator: in momentul in care ne scri noua mesajul, ai sus , in acea pagina de raspuns, niste butonele, primul e B (bold), al doilea I (Italic), etc,pana ajungi la unul ce arata ca un plic cu doua sagetele albastre. Dai click pe el, ti se deschide o fereastra, in care scrii ce vrei sa apara, ex "poze", apoi dai ok sau enter, si ti se deschide o a doua fereastra, unde pui linkul de la pozele tale, si dai iar ok. Atat. Acum in mesajul ce il scri va aparea doar cuvantul "poze" scris pe fond albastru, iar noi cand dam click pe el, ne va duce la pagina ta de picasa. aici ai exemplul meu: poze
Buuun, acum ca sa ai linkul asta la semnatura mereu, sa nu il pui in fiecare mesaj, faci pasii de mai sus, adica te duci la plicul cu 2 sagetele, apesi pe el, scrii "poze" sau "Mara" , dai ok, iti apare a doua fereastra, pui linkul de la albumul tau, dai iar ok, si ai sa vezi in mesaj ca tu vezi in loc de simplul cuvant "poze" sau "mara" ditamai carnatul. ei, copiezi carnatul asta, si mergi in stanga, , la profil personal. Acolo in josul paginii ai semnatura (ca vad ca ai pus semnatura) si acolo dai paste la carnat. Sper ca ai inteles ceva,
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Paula, e de bine daca ii ies mucii, decat sa ii tot ramana in gat. Sinupret nu am reusit nici eu sa ii dau, varsa de la el. La noi oscilo si aerosoli a mers. Sinupret am mai incercta si cu nepotul de 2 ani si a vomat tot.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
la pasul cu picasa eram, sper sa nu imi prind urechile :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Andrei tot doarme cu experimentul nostru, a adormit mai tarziu, si la 11 era ora de fructe....asta e, ne reglam noi iar
MENU Andrei
1.30, 5, 9
11.30 - para cu mar si mandarina
14.00 - supa de pastarnac, patrunjel, telina, ardei, morcov, dovlecel si o frunza de patrunjel, cu putina smantana
18.00 - iaurt cu cereale
21.00 - + lp daca mai vrea