Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc buna seara si de la noi Azi am lasat una bucata bebe cu nasii ei de botez si am fugit la Ikea sa imi iau o bucata din mobila de bucatarie (prima parte am luat-o acum 2 ani). Asa ca atunci cand vor fi montate o sa am bucatarie completa - in sfarsit! Mamica de ![]() Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
haha, deci si tu ai facut parte din puhoiul de oameni de la ikea????
si noi am fost de pe la 12 si aproape pana la 5 am stat
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Dar Larisa a fost de milioane!!!!!!
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](alcool.gif)
de Larisa Ioana 24.06.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Eu cand am auzit de ardei umpluti la copii, m-am gandit la propiu la carne taiata cat de cat, cu o manuta de orez, intr-un ardei, nicidecum la umplutura de sarmale, pt sugari? NOO WAAAAY
Doctorii astia sunt cu pluta, zau de nu, chiar nu pot pricepe de ce ar admite in alimentatia unui sugar ce e nerecomandat chiar si in alimentatia unui adult... Eu cu unul care ar recomanda din astea chiar m-as certa... cred ca tare.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Michelle, da, da, vrem detalii! Ai tinut tu regimul asta? cum e?
Al meu e la prima tura de somn. Mai nou dupa o ora juma de stat treaz ii trebuie somn.
Meniu bebe:
- fructe:mar, para, branzica
-legume: cartof dulce, morcov, telina, dovlecel - dovlecelul nu ii place, sa vedem acum, iar cartoful nou e pt prima data. Aaa, si mai punem ou- ca azi e ziua de ou.
Meniu eu:
-cereale: astea deja is mancate
-pranz: gratar de peste (rechin) cu un pic de sos din lamaie, usturoi, patrunjel tocat marunt
-cina: 2 cartofi copti cu iaurt.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
neata si de la noi. adica de la mine, ca mara tocmai de a adormit
fan ikea si aici
si eu o car tot timpu dupa mine, e comod ca au lift :) si ii place la nebunie. si cand eram gravida bateam ikea la picior :)) noroc ca aveam unde sa ma mai asez cand oboseam.
ma duc sa pun copilul in patut si revin
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Neatza gagici!!!!
Raportam si noi iarasi o noapte dormita bine pana la 4.30,dupa care la 6 foieli pt suzi iar la 7 deja canta "DESTEAPTA-TE ROMANE " prin patut.Iar acum cat i-am facut papica dl a adormit.:))
Ma bucur ca a inceput sa adoarma singur mereu,chiar si seara!!
Si acum urarile : LA MULTI ANI BOLFOSEL MIC BOGDAN ANDREI!!!!
Oanna interesanta dieta,ma bate si pe mine gandul,insa combinata cu mult sport.
Paula ce face Raul?Cum se mai simte astazi?Pupam bolnaviorul
Crispo tigari??? Ha ha,exact asa am simtit si eu cand m-a mancat sub limba sa trag cateva fumuri de la sot.Mi s-a facut SCARBA efectiv.Si cu ce patos trageam din ele pana la sarcina.Ahhh!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Meniul de astazi pt Paulica Mic:
-7 cafeluta de dimineata adica titi
-mar copt cu branzuca
-16-17 supica
-intre mese titi
Si-a reglat singur mesele,iar lapticul acum il bea cam la 1h dupa masa
EU meniu:
-dimi :cafea+2 biscuti de la Paul ,un mar
-la amiaza saramura de peste facuta in casa
-spre seara un mar,o felie de paine cu gem si ceiut de tei
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
nuuu nu Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
neata, ai PM
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
racusor2010 spune:
Neata LA MULTI ANI BOGDANEL !! SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
fetele, cat dureaza "educarea" copilotului? de azi am inceput campania adormitului peste zi langa mine, si nu plimbat, ca nu mai pot
in patut nu merge, asa ca incercam macar langa mine si apoi mutat in patut. sta in fundulet, se mai lasa pe mine, apoi l-au apucat nervii, l-am luat in brate, mangaiat, iar intinsi amandoi, iar plansete, urlete, pana la urma a cedat
o sa fiu consecventa, o sa il culc eu, nici pe bona nu o las, sa fiu eu sigura ca ne iese ceva...dar oare cat dureaza?
cine stie, poate daca ajuungem la aceasta realizare, apoi trecem la pasul II, adormitul in patut, sau mai bine, cu povesti, asta e frumos
azi noapte doar treziri la 1 si 5, fara maraieli si apoi la 8
speram la o trezire pe noapte macar , dar e bine si asa, decat fara numar, fara numar
dar tot obosita is, asa ca beau cafeluta cu lapte
btz_ovi spune:
Eu sunt fata harnica de dimineata,am facut deja curatenie peste tot,am bagat si o masina la spalat si mai am de sters praful,facut ordine la hainele noastre si ale piciului,de spalat 3 carpetele si cam atat.
Fetele nici eu nu sunt de acord sa-i dau ce mi-a spus acel pediatru,chiar am vb si cu medicul meu de familie si mi-a spus ca pana la cel putin un an jumatate sa-i gatesc separata si sa nu il incarc cu mancaruri dificile.
Nu mai stiu cine spunea aici ca se pot face sarmalute pt ei,insa nici asa nu i-as da.Mi se pare prea mult pt stomacul lui inca fragil.
O prietena de-a mea care are un baietel mai mare a inceput sa faca sapun in casa pt fiul ei,mi-a dat reteta si mi se pare super ideea,desi pretul ar fi cam piperat.Insa eu cred ca se merita!!!
SI mi-a mai dat o reteta de piftelute pt bebei peste un an jumatate ,foarte faina de facut.
Iar mancarea pt Paul o fac mereu in portie dubla sau tripla cateodata,caci atat eu cat si Ovidiu mancam.
De multe ori ziua fac supa si pt mine,este extrem de delicioasa si hranitoare,incat nu imi mai trebuie absolut nimic.