Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Si acuma sa va povestesc cum a fost azi:

Ne-a cazut buricul!!!

Sunt in culmea fericirii ca tare frica imi era sa o sterg la buric si sa ii fac baie cu clema aia prinsa. gata, ne facem fete mari!

tot azi am fost si eu la scos de fire, am mai scapat de un stres, ma mai vad cu dr peste 5 saptamani in cazul in care nu intervine ceva.

Bebelina a fost tare cumintica cat am fost eu plecata, a dormit neintoarsa. In schimb cand am ajuns din nou acasa a inceput chiraiala care a durat pana acum o juma de ora cand am reusit in sfarsit sa o adorm.Azi am fost pe post de suzeta doar doar nu mai plange, ca mi se rupe sufletul cand vad cum s inroseste toata si incepe sa se screama si pe urma se pune pe urlat Uff...Sunt suparata pe colici... de ce trebuie sa ii doara burtica??

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

seara buna!

ieri am fost la dr., amvazut si clinica, sunt fff incantata, super ultra civilizat. sa tot nasti in asemenea conditii!
bb e bine,are 2900 gr,e jos jos jos, nici nu a putut sa-i masoare circumferinta capului pt. ca se suise dr. cu ecograful pe osul pubian si nu reusea chip. col nu mai am, dar ramane firul acolo cel putin o saptamana. vinerea viitoare merg iarasi si hotaram atunci daca scoatem firul. e fff riscant fara fir la mine din cauza distantei. a spus dr. ca o sa nasc super super usor. am hotarat sa mai devansam ziua nasterii de la 14 feb la 11 feb, pt. ca oricum ii este teama ca nu-l mai tin atat, mi-a spus repaus la pat, dar eu zburd de numa . e si sotul multumit pt. ca vroia sa fie fericitul eveniment in week-end sa aiba timp de mine.
deci...intru pe ultima suta de metri, ce sa mai.
sunt f nerabdatorare sa-mi tin pruncul in brate. maine fac 37 de saptamani, intru in saptamana 38, iar nasterea va fi la 38 si 5 zile. mai am doua saptamani de huzur.

gata, fug! va pup!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 36+marc ioan
AMR 18 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna seara fetele!!!!
Am aparut si eu,va citesc dar mai greu cu scrisul,desi am mama la purtator ,tot obosita sunt.

Astazi am iesit si eu din casa pt cateva ore,parca eram o salbatica asa ma simteam,parca nu mai stiam cum e sa te plimbi cu masina,sa vezi atata lume....ce sa zic,graoznic!!!Dar este asa de bine sa iei aer curat,pacat ca la noi este foarte frig...ca altfel eram cu lukas la plimbare,abia astept primavara
Bebelu meu este cumintel per ansamblu,noaptea ma scoate din sarite pt ca nu prea vrea sa doarma ,in schimb doarme ziua,eu ziua nu pot sa dorm asa ca sunt cam zombi....in schimb daca nu sunt prezenta la primul apel de foame,ne aude tot blocul.....pb este ca dupa 5 minute adoarme la san si mai suge asa din cand in cand,nu stiu daca o fi bine metoda asta
In fine,asa se desfoasoara viata noastra,fara colici momentan
Mai revin
Si sa nu uit sa transmit felicitarile mele pt proaspetele mamici
Va pupacesc pe toate

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

SHUBULINA
eu ii dau lui bebe pt colici picaturi BONNISAN. f BUNE citeste prospectul si ai sa vezi Regleaza si scaunele. Cum ii dau cum face kk si trage bashinele. Eu sunt multumita si sunt si pe baza de plante.
pupici de la Serbanel si BEBELANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna seara fetele
revenim si noi in odisee , mai greu dar suntem aici si suntem trei
am trecut prin ceva peripetii , promit sa povestesc , decamdata AMANDOUA suntem bine
Datele noastre sunt:
Amalia,36s, 19.01.2011,2500gr,48cm,apgar9,cezariana,Euromaterna,Dr.Stanca Razvan

pup dulce, ma duc la mandra si revin , apropo: v-ati mutat careva pe la scutece 0-365 zile ?
noi avem 11 zile si nu ne-a cazut inca buricelul .... asteptam

puuuuuup

mami 35 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Mesarj de la BABYLEEKS:La 4 aveam dilatatie 3 si dureri vai de maine,sunt pe epidurala si suntsuper,o sa imi tin puiul in brate la 12 cred pup si va tin la curent,,
hai bb KAVIN
HAI BABYLEEKS
HAI Alina rezista ca incurand iti vezi puiul

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI OCSANICA!!!
FELICITARI GABI!!!
FELICITARI ANDRI!!!

BUN VENIT PE LUME BEBELUSI!!!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

HAIDE ALINA! IN CURAND O SA ITI CUNOSTI MINUNEA!!!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

RALU felicitari pt buricut. Noi am plecat fara el din maternitate. Pana la urma a avut si avantaje statul in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine ati revenit Andri!
Felicitari, tare te-am mai strigat!
Bine ai venit bb Amalia!

Hai Babyleeks!
Hai bb Kevin!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput